Fotograaf Limburg: verlovingsfotoshoot op de Brunssummerheide

Loveshoot preweddingshoot Limburg

Fotograaf Limburg: romantische loveshoot van een koppel dat binnenkort gaat trouwen 

 

De leuke aanstaande bruidspaar boekte mij bijna een jaar geleden voor hun bruidsreportage. Nu boekten zij bij mij nog een een romantische loveshoot op de Brunssumerheide.

We spraken hiervoor rond acht uur 's avonds af bij de Rode Beek. De beek, het bruggetje en de zandvlakte zijn naast het mooie bos een prachtige locatie voor een romantische fotoshoot van een stel.

Van een loveshoot kun je mooie decoratie laten maken voor tijdens je trouwdag. Ook kun je hem natuurlijk gebruiken voor een persoonlijke save the date kaart of een uitnodiging voor je huwelijk.

De zonsondergang is door het mooie warme licht een prachtig moment voor het maken een een romantische fotoreportage van een stel.

Omdat je hier zo mooie gebruik kunt maken van tegenlicht geeft dit een prachtige omlijsting je haar.

Wanneer je bruidsfotografie via mij boekt krijg je afhankelijk van het type pakket dat je gekozen hebt korting op een loveshoot c.q. verlovingshoot, c.q. pre weddingshoot.
Loveshoot preweddingshoot Limburg
Loveshoot preweddingshoot Limburg
Loveshoot preweddingshoot Limburg
Loveshoot preweddingshoot Limburg
Loveshoot preweddingshoot Limburg
Loveshoot preweddingshoot Limburg
Loveshoot preweddingshoot Limburg
Loveshoot preweddingshoot Limburg
Loveshoot preweddingshoot Limburg
Loveshoot preweddingshoot Limburg
Loveshoot preweddingshoot Limburg
Loveshoot preweddingshoot Limburg
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Verlovingsreportage
  • Didi Lammertsma
    21 June 2018
    Het was een super ervaring en de foto's zijn heel erg mooi geworden. En nou op naar de bruiloft! Tot snel!

Familiefotograaf Limburg: spontane familiefotoshoot bij een bungalowpark in Noorbeek

Familiefotografie Limburg: spontane familiereportage bij een bungalowpark in Noorbeek

Alweer een tijdje geleden mocht ik als familiefotograaf naar Noorbeek, voor het maken van familieportret van een grote familie. Opa, oma, kinderen en kleinkinderen waren gezellig met z'n allen op vakantie in een bungalowpark in Noorbeek. De fotoshoot was eigenlijk een cadeau voor oma, die graag een mooie foto van alle kleinkinderen.

We startten met een groepsportret van kinderen op een boomstam, waarbij alle volwassenen lekker gek gingen doen om de kids lachend op de foto te krijgen.

Daarna maakte ik een aantal gezinsfoto's van de gezinnen apart en tussendoor maakten we nog een groepsportret op de trampoline en een aantal springfoto's van kinderen.

We sloten de fotoshoot af met een aantal foto's van opa en oma, de koppels zonder kinderen en de kinderen samen rondom de vakantie bungalow.

Van deze familie fotoshoot is tevens een mini album gemaakt, dat bij de fotoreportage inbegrepen is.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Familieportretten

Websitefotograaf Heerlen: sfeerimpressie Pinkpopcamping bij In den Hof

Bedrijfsfotografie Heerlen: sfeerimpressie van de Pinkpop Festival camping bij In den Hof

Voor camping, horecagelegenheid en bed and breakfast In de Hof in Heerlen mag ik als fotograaf geregeld sfeerbeelden maken. De foto's die tijdens deze fotoreportages maak, worden gebruikt voor de website van dit bedrijf. Het gaat met name op spontane beelden die sfeer van deze leuke (motor) camping laten zien. Bezoekers van je website worden altijd meer aangesproken door beelden van echte mensen dan door stockfoto's. In den Hof maakte hier mooi gebruik van. 

In den Hof had in het kader van Pinkpop een heel gezellige festival camping ingericht met lichtjes slingers, een tentenkamp, maar mensen mochten ook hun eigen kampeeruitrusting meebrengen. Als service aan de klanten werd er een shuttleservice aangeboden van het kampeerterrein naar de het Pinkpop festival.

Voor hun zakelijke website was In den Hof met name op zoek naar sfeerfoto's die sfeer de camping en de sfeer in hun horeca gelegenheid goed laten zien. Daarom maakte ik een mix van journalistieke foto's gecombineerd met mooie details. Voor waren veel leuke (Pinkpop) roze items op het hele terrein te vinden.

Ik heb voor de avondfoto's gebruik gemaakt van twee modellen die voor de gezelligheid samen een biertje gingen drinken voor tent die wij met behulp van bouwlampen mooie uitlichtten.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bedrijfsreportages, Honden, paarden & katten

fotograaf Brabant: Zakelijk portret voor de website van Cong

fotograaf Den Bosch zakelijk portret website fotograaf Cong (1)

Fotograaf Den Bosch (Brabant) zakelijk portret voor de website en social media van het bedrijf Cong

 

Afgelopen donderdag was ik als bedrijfsfotograaf op pad in Den Bosch. De opdracht was het maken van zakelijke portretten van Cora van Ingen, voor haar website en haar nieuw op te starten bedrijf.

Cong detacheert medewerkers vanuit het buitenland en plaatst die in Nederland bij opdrachtgevers in de IT branche. Cong faciliteert daarbij voor Expat tevens andere zaken zoals huisvesting en sociale activiteiten. Een kleinschalig bedrijf met persoonlijke aandacht. 

Voordat wij startten met de fotoshoot hadden we een bijeenkomst gepland met de webdesigner en de tekstschrijfster. Steekwoorden waren kleurrijk, multicultureel, wereld, vrouwelijke touch.

De portretfoto's maakten we onder andere bij entree van een museum en in een kadowinkel. Daarnaast maakten we enkele foto's in het pand waar haar bedrijf gevestigd is (en op de beneden verdieping bij MonQui) en we eindigden met een aantal beelden in de stationshal van Den Bosch. Daarbij werd gewandeld en geregeld van outfit gewisseld.

Hier onder enkele foto's uit de fotoshoot van Cong in Den Bosch.

fotograaf Den Bosch zakelijk portret website fotograaf Cong (6)
fotograaf Den Bosch zakelijk portret website fotograaf Cong (3)
fotograaf Den Bosch zakelijk portret website fotograaf Cong (4)
fotograaf Den Bosch zakelijk portret website fotograaf Cong (2)
fotograaf Den Bosch zakelijk portret website fotograaf Cong (5)
fotograaf Den Bosch zakelijk portret website fotograaf Cong (11)
fotograaf Den Bosch zakelijk portret website fotograaf Cong (8)
fotograaf Den Bosch zakelijk portret website fotograaf Cong (10)
fotograaf Den Bosch zakelijk portret website fotograaf Cong (9)
fotograaf Den Bosch zakelijk portret website fotograaf Cong (7)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bedrijfsreportages

Babyfotoshoot Limburg: newborn aan huis in Sittard

Babyfotograaf Limburg: newbornshoot oftewel babyfotoshoot aan huis in Sittard
 

Een professionele fotoshoot van je pasgeboren baby, gewoon lekker thuis aan huis in de babykamer en de woonkamer, met natuurlijk licht.

Je kleine baby gaat alleen op de foto maar ook samen met papa en mama. Je wisselt makkelijk outfits en we leggen je hem of haar neer waar je maar wilt. Door een babyfotoshoot aan huis te doen, wordt hij heel persoonlijk, zo krijg je niet van iedere baby dezelfde studiofoto met de witte achtergrond, maar een reportage met persoonlijkheid. In de babykamer, met eigen accessoires, dekentjes, beertjes en mandjes. Je kunt ze zelf ook iedere keer omkleden wanneer je de kleine verkleedt. Dit geef een heel mooie resultaat.

Zo ook bij kleine Rosalie. Haar vader en moeder vonden het bijvoorbeeld belangrijk dat hun kat bij de babyfotoshoot betrokken werd en oma natuurlijk.

Met als resultaat een aantal van de babyfoto's die je hier in dit blog ziet.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger