Fotograaf Limburg: website fotografie voor Pit & Co coaching

Fotograaf Limburg: nieuwe zakelijke fotoshoot voor Pit & Co Coaching

Yvette ken ik al een hele tijd. 9 jaar geleden mocht ik haar eerste zakelijke portretten maken, we maakten die destijds in mijn fotostudio aan huis. Inmiddels ben ik gestopt met het fotograferen in de studio en gaat mijn voorkeur uit naar alles op locatie fotograferen.

Nu Pit & Co Coaching een nieuwe website krijgt, werd het langzaam tijd voor een nieuwe bedrijfsreportage.Yvette en ik kozen samen als fotolocatie het glaspaleis in Heerlen. Tevens organiseerde Yvette een groepje modellen. Alles werd strak geregisseerd door Yvette waardoor ik goed kon doorwerken en als snel een aantal goede shots had voor de groepscoaching. Aansluitend vertrok een deel van de groep en bracht ik in de individuele gesprekken en het thema mindmap, familie opstelling en relatietherapie in beeld.

Als afsluiting maakten we op een andere locatie binnen het glaspaleis nog een aantal losse portretten van Yvette, die zij kan gebruiken voor haar website, maar ook als profielfoto voor linkedin.

Deze bedrijfsreportage komt in mijn webstore te staan, waarna de klant 20 beelden naar keuze kan selecteren en downloaden. Deze fotoreportage zal worden gebruikt voor social media doeleinden, maar ook voor de nieuwe website die deze week de lucht min gaat.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bedrijfsreportages, Honden, paarden & katten

Fotograaf Limburg: fotografie netwerkavond Kvinner bij SBO de Griffel Heerlen

Afgelopen maandagavond was ik als fotograaf aanwezig bij de netwerkavond van damesnetwerkgroep Kvinner. Als locatie was gekozen voor speciaal basisonderwijs de Griffel in Heerlen.


De avond begon met gezellig praten met alle aanwezige dames onder het genot van een hapje en drankje. Vervolgens gaf directrice José  een presentatie over de school en de manier waarop men hier te werk gaat met leerlingen. Daarna gingen we samen naar klaslokaal waar een aantal leerlingen ons lieten zien hoe zij robots inzetten tijdens het leerproces. Hiervan heb ik geen foto's kunnen maken in het kader van de AVG.

Weer teruggekomen in de aula, kregen weer een lekker hapje en vervolgens gaf een van de medewerkster van de school - die als specialisatie autisme heeft - een presentatie hieromtrent. Zij deed dit aan de hand van een Powerpoint presentatie maar ook met andere middelen, zoals hoofden en blokken. Deze methode wordt ook gebruikt om de kinderen uit te leggen wat autisme is, zodat zij zich hierin kunnen herkennen.

Na de tweede presentatie hebben wij nog even genetwerkt en gepraat. Van dit samenzijn en de presentaties heb ik een kleine fotosfeerimpressie gemaakt ter promotie van het Kvinner netwerk in Limburg. Ik had afgelopen maandag een introducé meegebracht. Ieder lid mag tijdens bijeenkomsten eenmalig ter kennismaking een introducee meenemen.

Zoals als iedere keer mocht ik ook de foto's van deze bijeenkomst weer gebruiken voor mijn weblog.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bedrijfsreportages

Fotograaf Limburg: newbornshoot aan huis in Voerendaal

Fotograaf Limburg: fotoshoot aan huis in Voerendaal van een kleine baby en haar zus

Deze babyreportage mocht ik afgelopen jaar maken. Ik mag komende zomer van dit leuke stel ook al de bruiloft fotograferen en onlangs boekten zij mij voor een zwangerschapsreportage gecombineerd met een babyfotoshoot.

Het was een erg leuke opdracht, voor ook door de mooie fotogenieke omgeving van het oude huis en de tuin met alle dieren. Ik startte met een aantal foto's gezellig aan tafel, waar papa zat met zijn dochter op de arm zat. Hond Herman kwam er gezellig bij zitten terwijl wij een beschuit met muisjes aten.

Daarna gingen we verder met het maken van een de baby fotoshoot in de kinderkamer. Zo maakte ik een aantal babyfoto's in het kinderbedje en op de houten vloer op een schapenvachtje.

Daarna wilden papa en mama's graag een aantal foto's van de kleine dame met haar zusje samen. Deze maakten we bij het raam in een schattige stoel. Aansluitend gingen de beiden ouders met de newborn op de foto, waarna we de reportage vervolgden in de de keuken op een mooi oud houten bankje.
 

De kleine dame viel hier in slaap, wat altijd handig voor een babyfotograaf. Dit resulteerde in een aantal schattige slapende babyfoto's.

Van deze babyreportage in combinatie met zwangerschapsfotoshoot zal worden verwerkt tot een prachtig 25 x 25 cm album, voorzien van een oudroze cover met de naam van de baby. Tevens is bij iedere reportage een kleine mini album inbegrepen dat je bijvoorbeeld kunt meenemen in je handtas. Zo heb je je babyfoto's altijd bij je.
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Horeca fotograaf Limburg: bedrijfsreportage Dalauro Bed and Breakfast

Horeca fotograaf Limburg: sfeerimpressie van het 10 jarig bestaan van Bed and Breakfast Dalauro in Eyserheide

Afgelopen weekend mocht ik voor foto's maken van het diner en het ontbijt in het kader van het 10 jarig bestaan van Bed and Breakfast Dalauro. Ik mocht eerder dit jaar al een fotoreportage maken van de gastenkamers en de algemene ruimtes ten behoeve van de nieuwe website die binnenkort online gaat. Afgelopen weekend was er dus een speciale gelegenheid voor een fotoshoot. Rob en Laura hadden hiervoor een heel weekend een groep vaste gasten van de B&B uitgenodigd.

Terwijl Rob en Laura druk bezig waren met het voorbereiden van het diner in de keuken en het dekken van de tafel, zaten alle gasten gezellig in de woonkamer met het elkaar te praten. Vanaf een afstandje maakte ik wat spontane portretten en sfeerfoto's van de gasten. Ik ging verder met mijn bedrijfsreportage toen het gezelschap aan tafel ging en Rob en Laura hun nieuwe plannen voor de B and B aankondigden. Aansluitend was er een toost op de afgelopen 15 jaar en daarna werd de eerste gang van het diner opgediend.

Op zondag ochtend was ik de tweede keer present voor fotografie van het ontbijt. Ik maakt een aantal foto's van de gasten aan tafel, maar ook close ups van de producten en van Rob die in de keuken het brood aan het snijden was.

De fotoreportage van de bed and breakfast zal worden gebruikt voor de nieuwe website van Dalauro maar ook voor promotie via social media. Met deze zakelijke fotoshoot ben circa 1,5 uur bezig geweest. Rob en Laura gaven hier de voorkeur aan, gezien het leuk is de locatie te laten zien wanneer er ook gasten zijn.

Tijdens de eerdere fotoshoot maakten we namelijk enkel foto's van de vernieuwde kamers en over ruimtes zonder dat er gasten aanwezig waren.

 

 

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bedrijfsreportages, Honden, paarden & katten

Fotograaf Limburg: zakelijke fotoshoot in het Schunck Glaspaleis Heerlen

Fotograaf Limburg: zakelijk portret c.q. profiel fotoshoot voor zakelijk gebruik in het Schunck Glaspaleis in Heerlen

Afgelopen dinsdag had ik een afspraak voor een fotoshoot voor zakelijke doeleinden. Ik sprak met Astrid af in het Glaspaleis. Van te voren hadden wij al getelefoneerd over haar wensen qua fotolocatie en welke kleding zij zou meenemen. Astrid ging voor deze fotoshoot naar de kapper en de visagiste. Ik adviseer klanten altijd dit te doen. Daarnaast adviseer ik altijd om effen kleding mee te nemen en geen zwart te dragen.

Het glaspaleis vind ik erg geschikt voor het maken van onder andere zakelijke foto's. Door de grote hoge ramen kun je als fotograaf mooi gebruik maken van natuurlijk licht. Ik startte met het een aantal zakelijke portretten langs de balustrades bij de grote ramen. Daarna was het tijd voor een nieuwe outfit en ging ik verder met de profiel fotoshoot op de betonnen trappen van het trappenhuis. Bijzonder mooi vond ik hier het lijnenspel van de balustrades op de muren. Voor mij is dit een van mijn favoriete fotoshoot locaties.

We vervolgende de fotoshoot met een aantal zittende foto's met haar laptop erbij bij Brasserie mijn Streek. Hierbij maakte ik ook een aantal foto's door het glas naar binnen.

Daarna was het tijd voor een chique gouden jurk en maakte ik de laatste portretten op de banken en staand tegen een van de witte zuilen op de eerste verdieping van het Glaspaleis.

Deze portretfoto's zijn bedoeld voor zakelijk gebruik, onder andere als profielfoto voor bijvoorbeeld je linkedin profiel.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bedrijfsreportages, Honden, paarden & katten