Actie fotoreportage winnen in Zuid Limburg: dit zijn de gelukkige winnaars

24.03.16

Fotograaf Limburg: Win een gratis fotoshoot in Limburg.

 

Het is alweer een hele tijd geleden dat een blog poste met deze titel. Het idee was dat je onder de blog je naam kon posten daarbij een reden aangeven waarom je dacht een fotoshoot in Limburg te kunnen winnen. Ik heb er heel veel reacties op gehad waarvoor ik iedereen heel erg wil bedanken.

Deze leuke, lieve mensen wonnen de fotoshoot, hun dochter postte de motivatie onder mijn blog. Omdat er zoveel reacties waren die allemaal heel mooi waren, liet ik een collega een keus maken, wie de winnaar zou zijn.


Deze foto's maakten we op een mooie nazomeravond, bij ondergaande zon, tijdens het zogenaamde "gouden uurtje" waarbij je prachtig gebruik kunt maken van tegenlicht.

Aangezien deze mensen uit Nuth komen, kozen we als locatie voor de fotoreportage kasteel Wijnandsrade en de het bos er omheen.

Ook dit jaar kun je weer een gratis fotoshoot winnen in Limburg. Dit keer wil een bruidsreportage van 2 uur weggeven (ceremonie plus korte poseersessie) in de Parkstad. Ik zal kiezen voor mensen met een bijzonder verhaal, die zelf geen budget hebben voor een trouwfotograaf. De bruiloft dient op een weekdag van maandag tot en met donderdag plaats te vinden.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Actie fotoreportage winnen in Zuid Limburg: dit zijn de gelukkige winnaars
Logo Sjurlie.nl