Websitefotograaf Heerlen: sfeerimpressie Pinkpopcamping bij In den Hof

14.06.18

Bedrijfsfotografie Heerlen: sfeerimpressie van de Pinkpop Festival camping bij In den Hof

Voor camping, horecagelegenheid en bed and breakfast In de Hof in Heerlen mag ik als fotograaf geregeld sfeerbeelden maken. De foto's die tijdens deze fotoreportages maak, worden gebruikt voor de website van dit bedrijf. Het gaat met name op spontane beelden die sfeer van deze leuke (motor) camping laten zien. Bezoekers van je website worden altijd meer aangesproken door beelden van echte mensen dan door stockfoto's. In den Hof maakte hier mooi gebruik van. 

In den Hof had in het kader van Pinkpop een heel gezellige festival camping ingericht met lichtjes slingers, een tentenkamp, maar mensen mochten ook hun eigen kampeeruitrusting meebrengen. Als service aan de klanten werd er een shuttleservice aangeboden van het kampeerterrein naar de het Pinkpop festival.

Voor hun zakelijke website was In den Hof met name op zoek naar sfeerfoto's die sfeer de camping en de sfeer in hun horeca gelegenheid goed laten zien. Daarom maakte ik een mix van journalistieke foto's gecombineerd met mooie details. Voor waren veel leuke (Pinkpop) roze items op het hele terrein te vinden.

Ik heb voor de avondfoto's gebruik gemaakt van twee modellen die voor de gezelligheid samen een biertje gingen drinken voor tent die wij met behulp van bouwlampen mooie uitlichtten.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Websitefotograaf Heerlen: sfeerimpressie Pinkpopcamping bij In den Hof
Logo Sjurlie.nl