Communiefotografie Limburg: een communiereportage op een boerderij in Noorbeek

06.10.15

Fotograaf Limburg: spontane communiereportage en fotoshoot van een communiefeest in Noorbeek Limburg

 

Deze communiereportage in Noorbeek (Limburg) mocht ik op een zonnige zondag in mei fotograferen maar door de drukte van de bruiloften heb ik nog niet de tijd gehad om hem te bloggen.

Amelie woont met haar ouders en zusje op een prachtige boerderij met bonte koeien en hier was de complete tuin gestyled in lila, met een mooie tent, een springkussen en een lila communietaart.

Ik begon ’s morgens bij haar basisschooltje te fotograferen en vandaar uit werden de twee communicantjes door de plaatselijke fanfare opgehaald om traditiegetrouw naar de kerk te wandelen.

In de kerk van Noorbeek vond de communiemis plaats. De kerk was super leuk gedecoreerd met lieveheersbeestjes en klavertjes vier.

Na de mis gingen we terug naar de boerderij, waar ik eerst wat foto’s van Amelie in haar communiejurk maakte. Aansluitend was er het aansnijden van de communietaart en de lunch met het hele gezelschap in de tent in de tuin.

Heerlijk in de zon, was er vervolgens een borrel en stroomden de rest van de gasten binnen, die cadeautjes voor Amelie bij zich hadden.

Ook was er een enorm langs springkussen en een ballonnenclown.

Om drie uur nam ik afscheid. Van deze communiereportage zal ik een communiealbum ontwerpen, met als coverkleur lila.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Communiefotografie Limburg: een communiereportage op een boerderij in Noorbeek
Logo Sjurlie.nl