communie fotoshoot Limburg: spontane kinderfotoshoot in het bos

19.04.17

Communiefotograaf Limburg: spontane en vrolijke fotoshoot van een schattig meisje in het bos

Dit leuke model kwam met haar ouders vanuit Landgraaf naar de Brunssummerheide voor het maken van een fotoshoot in het kader van haar communiefeest.

Van de communiefoto's wordt een communiealbum gemaakt en er is een uitnodigingskaart van gemaakt.

Dit is ook de reden dat ik nu pas de weblog schrijf over deze fotoreportage van dit leuke, spontane kind. De communiejurk namelijk altijd geheim en daarom mocht de fotoreportage pas online na de communie.

Ik koos voor dit spontane kinderportret een mooie plek in het bos, waar prachtig mos groeit en waar altijd schattige kleine kikkertjes zitten. Kinderen vinden het altijd leuk om kikkers te vangen en dit levert spontane kinderfoto's op. Daarom is de natuur veel meer dan de studio geschikt voor het maken een communiereportage. Bovendien ben ik gek op de natuur en groen. Het is een prachtige achtergrond voor een fotoshoot en geeft een mooie omlijsting van iedere foto en veel dieptewerking.

Een spontane communiereportage van je kind maak je het best buiten. Dit kan zowel in Nederland als Belgie. Met Lanaken op 20 minuten afstand, is het voor mij geen probleem om daar af te spreken voor het maken van een spontane communiereportage.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
communie fotoshoot Limburg: spontane kinderfotoshoot in het bos
Logo Sjurlie.nl