De imagebox: een super mooi product voor je babyreportage of newborn foto's

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

babyreportage fotograaf Limburg Newborn Fotoshoot Imagebox

Tip voor het maken van een newborn of babyreportaage, want wat is er nu mooier dan een professioneel babyreportage van je new born ?

De beste tijd voor een newborn fotoshoot wanneer je kleine baby 1-2 weken oud is. Maak de reportage bij voorkeur thuis in een goed verwarmde babykamer of woonkamer, met natuurlijk licht. Laat de fotograaf bij je thuis komen en neem er ruim de tijd voor. 

Maak verschillende foto's, zowel aangekleed als naakt in verschillende houdingen. Geef de kleine eerst zijn of haar voeding, zodat hij of zij slaperig wordt en je hem makkelijk kunt verleggen voor het maken van foto's.

Denk er aan bij het maken van de foto's van de naakte baby, dat hij of zij kan plassen, houd hier rekening mee door als ondergrond iets te kiezen dat je makkelijk kunt wassen.

Verschuif zaken in de babykamer, zodat de kleine mooi in het licht ligt, smeer hem of haar in, zodat droge huid en velletjes beperkt worden.

Je kunt je kleine natuurlijk ook zelf fotograferen, maar investeren in een professionele reportage betaalt zich zeker terug. Een fotograaf heeft oog voor licht en compositie en bereikt resultaten die jou zelf niet voor elkaar zult krijgen. Je baby is maar eens zo klein, dus laat er een mooie babyreportage van maken voor later.

Van je foto's kun je verschillende fotoproducten laten afdrukken. Op het voorbeeld hier zie je een imagebox. Een luxe fotobox met je favoriete uitvergrootte babyfoto's opgeplakt op karton.

babyreportage fotograaf Limburg Newborn Fotoshoot Imagebox
babyreportage fotograaf Limburg Newborn Fotoshoot Imagebox
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger