Familie De Zwart@Schelmenhofje Heerlen

25.11.12

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Zondag 2 weken geleden mocht ik de familie De Zwart op de foto zetten.

Remco de Zwart is de voorganger van de Christelijke gemeente Berea aan de Schaesbergerweg in Heerlen.

De foto's zijn onder andere bedoeld voor de nieuwe website van Berea, maar daarnaast was de reportage bedoeld als een verrassing voor het gezin. Ik mocht een leuk 20x20 cm album maken en een mooie collage, die ingelijst werd aangeboden afgelopen vrijdag.

Het heeft me nog behoorlijk wat moeite gekost om de foto's van dit leuke gezin niet te posten. De kinderen waren allemaal zo vrolijk en kleurrijk gekleed dat ik gelijk aan het Schelmenhofje tegenover de Nieuwe Nor - met de leuke houten bankjes met de kleurrijke muurschildering - dacht als locatie.

Het was de bedoeling om wat typische Heerlense plekken in de reportage terug te laten komen, maar helaas was de zaterdagavond voor mijn reportage groot feest in Heerlen geweest: "oud op nieuw" in het kader van De Elfde van de Elfde op het Pancratiusplein.

Het glaspaleis, de Pancratiuskerk en het Pancratiusplein met haar kleurrijke gevels en het leuke beeld de  Lachende ezel waren dus helaas geen optie, omdat dit allemaal was afgezet met hekwerken en podia.

We eindigden de reportage heel toepasselijk bij het Christusbeeld aan het Tempsplein, een bijzonder goed idee van Remco. Het tempsplein had een prachtige herfstsfeer met de gekleurde bomen en de ondergaande zon.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familie De Zwart@Schelmenhofje Heerlen
Logo Sjurlie.nl