Fotograaf Limburg: familiereportage in het bos in Limburg

30.05.18

Fotograaf Limburg: speelse en vrolijke kinderfoto's in het bos in Limbricht

Altijd een van mijn favoriete fotoshoots, het fotograferen van kinderen. Het liefst kinderen die spontaan aan het spelen zijn. Zoals die twee knappe boys, die met bellenblaas langs het water spelen in het prachtige bos bij Grasbroek in Limbricht.

Het bos rondom kasteel Grasbroek is een van mijn favoriete fotolocaties voor het fotograferen van kinderen. Ik kom er ook vaak voor communiefotoshoots. De bomen waaronder het beekje stroomt, dat wordt omlijst door kleine witte bloemetjes, doen in het voorjaar bijna sprookjesachtig aan. Omdat het deze zomer heel warm was, waren de bloemetjes dit keer al weg, maar het blijft een leuke plek voor een familiefotoshoot. Ik moet er wel bij zeggen dat het water ijs en ijskoud is.

Het was dan ook lastig de jongens te motiveren met hun blote voeten in het water te gaan staan, maar langs de kant zitten, dat wilden ze wel. Ook met takken spelen en op boomstammen zitten samen. Samen met hun ouders maakten we spontane familiefoto's van het gezin.

Van iedere fotoshoot krijg je een mini album thuisgestuurd met de mooiste foto's. Dit fotoalbum stel ik als fotograaf samen. Het mini fotoalbum heeft een formaat van 10x15 cm en bevat 26 pagina's. Het leuk als aandenken aan je fotoshoot en je kunt het zo in handtas stoppen en aan iedereen laten zien.

Misschien denk je dat enkel de zomermaanden geschikt zijn voor een fotoreportage ? Dat hoeft niet. Ieder seizoen heeft zijn charmes. Zowel in zomer als in winterkleding kun je erg mooie foto's maken, met name van ook kinderportretten.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg: familiereportage in het bos in Limburg
Logo Sjurlie.nl