Familiefotograaf Limburg: spontane familiefoto's in de natuur van Brunssum

17.07.18

Fotograaf Limburg: spontaan familieportret in de natuur van de Brunssummerheide

Enige tijd geleden ontving ik een telefoontje of ik een fotoshoot van haar gezin wilde maken. Het gezin komt uit Noord Limburg en wij ontmoetten elkaar op de Brunssummerheide.
Het was een prachtige warme avond met een mooie ondergaande. Een ideale lichtsituatie voor een familiefotoshoot.

Al wandelend maakten we de fotoreportage, met prachtig tegenlicht, in de heide maar ook tussen de naaldbomen. Ik startte met een groepsportretten en maakte daarna ook een aantal individuele portretten en een aantal beelden van de ouders en de zonen samen.

In de nabewerking van deze gezinsreportage koos ik voor warme tinten en zette ik een aantal familiefoto's om naar zwart wit.

Van iedere familiereportage ontvangt de klant een mini album dat door mij wordt samengesteld. Daarnaast is het mogelijk online afdrukken te bestellen van je fotoreportage (wanneer je voor reportage A kiest) of digitale bestanden naar keuze te downloaden (wanneer je voor reportage B kiest). Je ontvangt dan 20 digitale bestanden waarmee je zelf afdrukken naar keuze kunt laten maken van je familiefotoshoot.

Ieder jaargetijde is geschikt voor het maken van een mooi familieportret. Het voordeel van de heide is, dat het er altijd groen is, zomer en winter.
Een bijzonder mooi jaargetijde voor familiefotografie is de herfst. Wanneer je kleding in herfsttinten draagt combineert dit prachtig met de kleuren van de bomen.

Als familiefotograaf werk ik steeds op locatie, ik heb dus geen fotostudio. Je kunt mij boeken en ik kom dan naar een locatie of bos naar keuze in de omgeving.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotograaf Limburg: spontane familiefoto's in de natuur van Brunssum
Logo Sjurlie.nl