Fotograaf Limburg bedrijfsfotografie voor schoonheidssalon Beauty By Joyce in Simpelveld

16.01.20

Fotograaf Limburg: bedrijfsfotografie voor schoonheidssalon Beauty by Joyce

Vorig jaar mocht ik al de groepsfoto's en portretten maken voor het complete team van kapsalon van Joyce' moeder en Joyce' schoonheidssalon.

Destijds spraken we ook af, dat na de verhuizing van haar schoonheidssalon naar Simpelveld, langs zou komen om nog wat sfeerbeelden te maken de nieuwe ruimte en de schoonheidsproducten ten behoeve van de nieuwe website.

Ik had de schoonheidssalon al eerder mogen fotograferen, toen deze nog in Eygelshoven gevestigd was. Nu was het tijd om de vernieuwde salon, gevestigd is in een aparte ruimte grenzend aan de kapsalon van haar moeder, vast te leggen.

De salon is mooi clean en wit, wat voor een mooi resultaat zorgde, ik maakte een aantal overzichtsfoto's vanuit diverse standpunten en daarna zoomde ik in door de apparatuur en ook de producten van Babor, die zij gebruikt voor haar schoonheidsbehandelingen te fotograferen.

In het verleden legden wij al alle schoonheidsbehandelingen die zij doet vast op foto en maakte ik portretten van haarzelf, waardoor ik me nu puur kon beperken tot foto's van de schoonheidssalon.

Voor een schoonheidssalon raad ik als fotograaf altijd aan te werken met foto's van echte behandelingen. Vaak zie je op website te cleane stockfoto's. Het is gebleken dat dit zorgt voor argwaan bij potentiele klanten, aangezien direct zichtbaar zijn, dat dit geen echte fotoshoot van een schoonheidsbehandeling is.

Investeer als schoonheidsspecialiste dus altijd een een professionele fotoshoot van je schoonheidssalon, gecombineerd met foto's van jezelf en je behandelingen. Neem contact met mij op, mocht je hier meer informatie over wensen.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg bedrijfsfotografie voor schoonheidssalon Beauty By Joyce in Simpelveld
Logo Sjurlie.nl