Fotograaf Voerendaal: Sem met papa en mama herfstfotoshoot

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Marjolein de Bresser was de winnaar van de gratis fotoshoot in de natuur die ik onlangs verloot heb onder mijn facebook fans. Ik had deze fotoshoot verloot op het moment dat 1500 fans had en momenteel heb ik er al meer dan 1600.

Het was vandaag een prachtige warme herfstdag, nooit eerder was het zo warm op deze datum, echt Indian Summer toen ik met het raam open zingend naar Voerendaal reed. Daar aangekomen ontmoette ik kleine Sem en zijn vader en moeder. We reden samen naar de rand van het bos, nabij de tennisbaan waar we een leuke familiereportage maakten.

Sem is dik 2 jaar en toch was hij heel makkelijk te fotograferen, eerst wel een beetje verlegen, de kat uit de boom kijken, maar toen we samen dierengeluiden gingen nadoen begon hij het echt leuk te vinden.

De reportage is een zogenaamde "lifstyle" fotoshoot, dat wil zeggen dat je mensen op een spontane wijze vastlegt tijdens hun bezigheden, zonder teveel in te grijpen. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van de technieken van Beloved Photography.