Fotoshoot en make over in Elsloo

10.12.13

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Op donderdag 23 januari organiseer ik in samenwerking met kapsalon Made by Aniek en beautysalon Denise een professionele make over met fotoshoot.


Deze fotoshoot is ook bijzonder geschikt voor het maken van social Media foto's voor bijvoorbeeld Linkedin, je CV of andere doeleinden.

Locatie
Kapsalon Made by Aniek Sanderboutlaan 2, Elsloo

Tijdstip en datum
Donderdag 23 januari van 16.00 - 21.00 uur

Kosten
60 euro per deelnemer, inclusief: - visagie - haarstyling - fotoshoot en een waardebon voor het bestellen van 1 fotoafdruk.
Je krijgt een hapje en een drankje. De totale duur inclusief haarstyling, visagie en fotoshoot is circa 1 uur per persoon.

We werken op afspraak. De foto’s en digitale bestanden kunnen na de fotoshoot online besteld worden, deze krijg je thuisgestuurd of online aangeleverd. Het is de bedoeling dat je met gewassen, droog haar komt, zodat de kapster het in model kan brengen. Kom verder bij voorkeur zonder make up, zodat de visagiste gelijk kan beginnen met het aanbrengen van de make up op een schone huid.

Aanmelden en betalen kan via:
http://sjurlie.tickettools.eu/Step2.aspx 

Na boeking krijg je van mij een voorstel voor een tijdstip per mail. Je mag ook vooraf bellen voor het afstemmen van een tijdstip en daarna je make over boeken.

 

Reactie plaatsen

Debbie van Cleef
Hoi Sjurlie, dit lijkt me erg leuk! Ik ben wel die dag bij een klant en zou pas vanaf 19:00 kunnen. Past dat nog in de planning!
Fotoshoot en make over in Elsloo
Logo Sjurlie.nl