Fotograaf Kerkrade: Familieportret familie Kremer

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

In opdracht van Irma Kremer van Absolute Beauty  & Image, een schoonheidssalon waar ik geregeld mee samenwerk voor fotoshoots incl. metamorfoses, heb ik op zondag 10 juli een familieportet gemaakt.

Bij aankomst om 10.00 uur was het al vrij warm en zonnig gelukkig. Ik maakte kennis met een groep van 25 volwassenen en kinderen, een vrolijke groep afkomstig uit het het hele land.

Groepsfoto's zijn altijd erg leuk om te doen. We begonnen met de individuele gezinsfoto's en eindigden met een foto van de hele groep. Aangezien de foto's een kado zijn voor haar ouders, heb ik deze voor haar verwerkt tot een fotocollage.

Het resultaat werd vanmorgen door de postbode afgeleverd. Uiteraard zijn er naast groepsfoto's ook nog wat leuke losse van foto's van de kleintjes gemaakt.

Wil jij ook een mooi familieportret ? Ik werk op afspraak zowel op diverse buitenlocaties als ook aan huis. Op verzoek verwerk ik foto's tot collages in diverse formaten en met diverse kleur bewerkingen.