Bedrijfsfotograaf Maastricht: zakelijke reportage Bracco bij Kasteel de Hoogenweerth

Fotograaf Limburg: fotografie bedrijfsfeest Acist (Bracco) bij kasteel de Hoogenweerth in Maastricht.

Afgelopen vrijdag mocht ik weer een sfeerimpressie maken van het bedrijfsfeest van het bedrijf Acist. Zij gaven een nieuwjaarsfeest bij kasteel de Hoogenweerth langs de Maas in Maastricht.

Bij aankomst was het kasteel uitgelicht in prachtige kleuren en stonden buiten sfeervolle vuurkorven. Binnen werd alle personeel (die met taxi's arriveerden) hartelijk ontvangen met een glas champagne, vervolgens ging iedereen gezellig de zaal in, borrelen met collega's.

Om half 8 was een korte speech, die ik bedrijfsfotograaf natuurlijk diende vast te leggen en daarna werd iedereen uitgenodigd voor een heerlijk buffet. Nadat alle personeel had genoten van het dinerbuffet en de nagerechten, was het tijd voor een spelletje airhockey, poker, roulette of een gezellige Karaoke met collega's. Karaoke fotografeer ik altijd bijzonder graag, omdat het vaak hilarische beelden oplevert. Voor de karaoke was het rode kapelletje gereserveerd, een perfecte plek hiervoor, niet in de laatste plaats het geluiddempende stof aan de wanden natuurlijk :-).

Na een wisseling van dj en nadat de muziek wat luider werd, gingen langzaam de voetjes van de vloer. Tijd voor mij om leuke beelden te schieten van dansende personeelsleden en mensen die een mooie cocktail gingen bestellen aan de gezellige cocktailbar.

Mijn taak als fotograaf zat er om 23.00 uur op. Ter afsluiting genoot ik ook nog en een gin tonic en daarna was het tijd om afscheid te nemen en naar huis te gaan.

Voor het fotograferen van een bedrijfsfeest ben ik op uurbasis te boeken. Na de reportage bewerk ik de foto's en zet deze in een online map. Vanuit deze online fotomap kunnen medewerker zelf hun favoriete foto bekijken en downloaden.
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bedrijfsreportages

Fotograaf Chateau Sint Gerlach: fotoshoot van een huwelijksaanzoek

fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (6)

bruidsfotograaf Chateau Sint Gerlach: romantische fotoshoot van een huwelijksaanzoek

Onlangs werd ik gebeld door een jonge man uit Brabant of ik een huwelijksaanzoek zou willen fotograferen. Hij wilde zijn vriendin hiermee verrassen.

Hiervoor had hij een overnachting geboekt bij Chateau Sint Gerlach. Telefonisch bespraken we zijn idee hoe het aanzoek te fotograferen en hoe we dit als verrassing voor haar zouden kunnen uitvoeren.

We spraken af bij de receptie van het hotel, waar hij me de verlovingsring overhandigde. Daarna kwam hij samen met zijn vriendin terug en stelde haar aan me voor. Samen wandelden we door het park en zijn vriendin dacht dat we een loveshoot gingen maken.

Ik had hem verteld dat de rozentuin een mooie plek zou zijn voor de fotografie van het aanzoek. Terwijl ik haar apart fotografeerde, haalde hij voorzichtig de ring uit mijn tas. We liepen richting het prieeltje en toen ze daar samen stonden in het prachtige tegenlicht van de zon, ging hij door zijn knieën en vroeg haar ten huwelijk. Omdat dit allemaal zo perfect georganiseerd was kon ik dit prachtig vastleggen.

Natuurlijk zei ze ja, waarna hij haar de verlovingsring om haar vinger schoof, intussen was ik dichterbij gegaan om dit allemaal vast te kunnen leggen als fotograaf. Na veel enthousiasme en een traan liepen we verder en maakten we onder andere nog een mooie close up van de verlovingsring.

Daarna wandelen we over een bruggetje en langzaam door naar Burgemeester Quicx, een gezellig zaakje op het terrein waar hij een fles champagne geregeld had. Hier werd samen getoost en toen was het langzaam tijd om afscheid te nemen van dit leuke stel.
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (3)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (4)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (5)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (9)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (8)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (10)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (13)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (15)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (12)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (14)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (17)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (18)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (19)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (20)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (21)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (25)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (24)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (23)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (22)
fotograaf huwelijksaanzoek Limburg Chateau Sint Gerlach (1)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Verlovingsreportage

Fotograaf Limburg: website fotografie voor Pit & Co coaching

Fotograaf Limburg: nieuwe zakelijke fotoshoot voor Pit & Co Coaching

Yvette ken ik al een hele tijd. 9 jaar geleden mocht ik haar eerste zakelijke portretten maken, we maakten die destijds in mijn fotostudio aan huis. Inmiddels ben ik gestopt met het fotograferen in de studio en gaat mijn voorkeur uit naar alles op locatie fotograferen.

Nu Pit & Co Coaching een nieuwe website krijgt, werd het langzaam tijd voor een nieuwe bedrijfsreportage.Yvette en ik kozen samen als fotolocatie het glaspaleis in Heerlen. Tevens organiseerde Yvette een groepje modellen. Alles werd strak geregisseerd door Yvette waardoor ik goed kon doorwerken en als snel een aantal goede shots had voor de groepscoaching. Aansluitend vertrok een deel van de groep en bracht ik in de individuele gesprekken en het thema mindmap, familie opstelling en relatietherapie in beeld.

Als afsluiting maakten we op een andere locatie binnen het glaspaleis nog een aantal losse portretten van Yvette, die zij kan gebruiken voor haar website, maar ook als profielfoto voor linkedin.

Deze bedrijfsreportage komt in mijn webstore te staan, waarna de klant 20 beelden naar keuze kan selecteren en downloaden. Deze fotoreportage zal worden gebruikt voor social media doeleinden, maar ook voor de nieuwe website die deze week de lucht min gaat.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bedrijfsreportages, Honden, paarden & katten

Fotograaf Limburg: fotografie netwerkavond Kvinner bij SBO de Griffel Heerlen

Afgelopen maandagavond was ik als fotograaf aanwezig bij de netwerkavond van damesnetwerkgroep Kvinner. Als locatie was gekozen voor speciaal basisonderwijs de Griffel in Heerlen.


De avond begon met gezellig praten met alle aanwezige dames onder het genot van een hapje en drankje. Vervolgens gaf directrice José  een presentatie over de school en de manier waarop men hier te werk gaat met leerlingen. Daarna gingen we samen naar klaslokaal waar een aantal leerlingen ons lieten zien hoe zij robots inzetten tijdens het leerproces. Hiervan heb ik geen foto's kunnen maken in het kader van de AVG.

Weer teruggekomen in de aula, kregen weer een lekker hapje en vervolgens gaf een van de medewerkster van de school - die als specialisatie autisme heeft - een presentatie hieromtrent. Zij deed dit aan de hand van een Powerpoint presentatie maar ook met andere middelen, zoals hoofden en blokken. Deze methode wordt ook gebruikt om de kinderen uit te leggen wat autisme is, zodat zij zich hierin kunnen herkennen.

Na de tweede presentatie hebben wij nog even genetwerkt en gepraat. Van dit samenzijn en de presentaties heb ik een kleine fotosfeerimpressie gemaakt ter promotie van het Kvinner netwerk in Limburg. Ik had afgelopen maandag een introducé meegebracht. Ieder lid mag tijdens bijeenkomsten eenmalig ter kennismaking een introducee meenemen.

Zoals als iedere keer mocht ik ook de foto's van deze bijeenkomst weer gebruiken voor mijn weblog.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bedrijfsreportages

Fotograaf Limburg: newbornshoot aan huis in Voerendaal

Fotograaf Limburg: fotoshoot aan huis in Voerendaal van een kleine baby en haar zus

Deze babyreportage mocht ik afgelopen jaar maken. Ik mag komende zomer van dit leuke stel ook al de bruiloft fotograferen en onlangs boekten zij mij voor een zwangerschapsreportage gecombineerd met een babyfotoshoot.

Het was een erg leuke opdracht, voor ook door de mooie fotogenieke omgeving van het oude huis en de tuin met alle dieren. Ik startte met een aantal foto's gezellig aan tafel, waar papa zat met zijn dochter op de arm zat. Hond Herman kwam er gezellig bij zitten terwijl wij een beschuit met muisjes aten.

Daarna gingen we verder met het maken van een de baby fotoshoot in de kinderkamer. Zo maakte ik een aantal babyfoto's in het kinderbedje en op de houten vloer op een schapenvachtje.

Daarna wilden papa en mama's graag een aantal foto's van de kleine dame met haar zusje samen. Deze maakten we bij het raam in een schattige stoel. Aansluitend gingen de beiden ouders met de newborn op de foto, waarna we de reportage vervolgden in de de keuken op een mooi oud houten bankje.
 

De kleine dame viel hier in slaap, wat altijd handig voor een babyfotograaf. Dit resulteerde in een aantal schattige slapende babyfoto's.

Van deze babyreportage in combinatie met zwangerschapsfotoshoot zal worden verwerkt tot een prachtig 25 x 25 cm album, voorzien van een oudroze cover met de naam van de baby. Tevens is bij iedere reportage een kleine mini album inbegrepen dat je bijvoorbeeld kunt meenemen in je handtas. Zo heb je je babyfoto's altijd bij je.
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger