Babyfotograaf Limburg: fotoshoot aan huis in Echt

Fotograaf Limburg: Babyfotoshoot aan huis in Echt dit keer. Deze kersverse moeder kreeg een cadeaubon voor een newborn fotoshoot tijdens haar baybshower.

 

Eigenlijk was het de bedoeling dat ik als verrassing tijdens de babyshower in Echt een zwangerschapsfotoshoot zou maken, maar het was die dag zo'n slecht weer, dat we door de regen net even 5 minuten naar buiten konden voor een groepsfoto van de dames.

Dus adviseerde ik haar mij t.z.t. te bellen voor het maken van een babyreportage. Ik vertel altijd aan mijn klanten dat het het mooist is om je baby te laten fotograferen wanneer deze nog heel klein is. Liefst in de eerste week na de geboorte.

 

Deze fotoshoot kun je dan heerlijk aan huis doen, in de woonkamer en de babykamer. Ik maak hiervoor zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht.

Van een babyreportage kun je een prachtig baby album laten maken. Ook kiezen veel mensen voor een uitvergrootte babyfoto om aan de muur op de te hangen.

 

Babyreportages maak ik het hele jaar door, liefst door de weeks in de ochtenden.

babyfotograaf Limburg Echt newborn fotoshoot aan huis
babyfotograaf Limburg Echt newborn fotoshoot aan huis
babyfotograaf Limburg Echt newborn fotoshoot aan huis
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger