Newborn fotograaf Limburg: in Hulsberg thuis een tweeling op de foto zetten

03.08.16

Babyfotograaf Limburg: Een baby oftewel newborn fotoshoot van een tweeling in het Limburgse Hulsberg

Deze twee kleine jongens, maar net een week oud, mocht ik bij papa en mama thuis in Hulsberg fotograferen.

Het maken van een babyreportage is altijd super dankbaar werk. Je kunt er een prachtig babyalbum van laten maken, of een uitvergroting voor aan de muur.

Een newborn reportage maken vereist echter wel wat geduld van de kersverse ouders en de fotograaf. Een baby kun je nu eenmaal niet sturen. Soms moeten ze huilen, soms hebben ze het koud.. en heb je ze net getroost en weer in een mooie houding gelegd dat huilen ze vaak opnieuw.

Klanten vragen mij vaak of ik dan ook allemaal spullen meebreng om de babyfotoshoot te stylen. Mijn antwoord is dan nee. Ik ben niet zo van de mutsjes en schapenvachtjes. Ik fotografeer een baby het liefste zoals hij of zij is, in haar eigen omgeving. Wat is er nu leuker als je jezelf later terug ziet met je eigen teddybeer in je armpjes ? Dat is toch veel leuker dan een baby op een schapen vachtje leggen waarop ik nog 100 babies leg.

 

Leg dus voor ik langskom wat dingetjes klaar. Liefs gewoon simpele babykleertjes, zonder veel poespas, zoals een wit rompertje, leuke sokjes of een zelfgehaakt beertje dat je van oma gekregen hebt.

Ook een babybedje voor het raam leent zich prachtig voor foto's, of nog mooier een hemeltje, of een mooie doek.

Het moet vooral natuurlijk ogen en niet te cheesy, zodat het heel herkenbaar wordt voor jullie en jullie kindje.

En nu wordt het tijd dat jullie deze twee leuke jongens gaan bekijken die ik alweer een tijdje geleden mocht fotograferen.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Newborn fotograaf Limburg: in Hulsberg thuis een tweeling op de foto zetten
Logo Sjurlie.nl