Communiereportage Genk bij C-Mine

Kinderfotograaf Genk: communiefotoshoot bij C-Mine

Als Limburgse fotografe in het grensgebied kom ik tegenwoordig steeds vaker in Belgie. Zoals op deze zaterdag in maart, dat ik de communie fotoshoot voor deze jongen mocht verzorgen. Van zijn zusje mocht ik ook al een aantal jaren geleden het vormsel fotograferen en daarvan een album maken, uitnodigingen en bedankjes. Nu was haar broertje aan de beurt.

Als decor voor deze communiereportage koos ik de oude mijngebouwen en het labyrinth van C-Mine in de stad Genk in Belgie.

Als communiefotograaf heb ik tevens een communiealbum mogen ontwerpen en een communiebedankje.

C-mine is een erg mooie fotolocatie waar je zowel buiten als binnen terecht kunt. Voor een jongen is voor de bovenverdieping van het gebouw erg mooi, waar je mooie tegelvloeren vindt en mooie oude machines.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger