Communiefotograaf Noorbeek: in de kerk en op de boerderij

Fotograaf Limburg: Communiefotograaf op de boerderij in Noorbeek, Limburg

Deze leuke communiereportage mocht ik maken in het dorpje Noorbeek. Vorig jaar mocht ik ook al communiefoto's maken van haar zusje en dit jaar was Juline aan de beurt.

Net als ieder jaar was een heel mooi feest. Het begon met de communie mis in de kerk van Noorbeek. Traditioneel werden de kinderen door de fanfare opgehaald en in een stoet naar de kerk begeleid. De kerk was prachtig versierd met onder andere foto's van de communicanten. 

Na de mis vertrokken we naar de boerderij waar in de tuin een mooi versierde tent met een lange tafel stond. Hier werd door een cateraar de communie lunch verzorgd en aansluitend werd de mooie communietaart aangesneden. Tussen de bedrijven door gingen wij nog naar een mooie plek in de velden waar we foto's maakten van de communicant Juline met de mooie communietaart en samen met haar zusje.

Teruggekomen bij de tent maakte ik nog wat sfeerfoto's van de mooie decoraties, de pratende mensen, de spelende kinderen en wat groepsfoto's.

Net zoals de vorige keer mocht ik ook van deze communiereportage een mooi communiealbum maken. Juline koos voor een album met een landelijke jute cover met een roze lintje.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger