Fotoshoot communie Limburg en Belgie: nieuwe collectie communiealbums binnen

Nieuw linnen vintage communie album in huis! Een super leuke aanvulling op je communie reportage

 

Als bruidsfotografe in Limburg word ik in het voorjaar ook veel gevraagd om communie fotoshoots te verzorgen. Communiecanten fotografeer ik in de natuur van Zuid Limburg en daarnaast in België net over de grens.

Zo heb ik als communiefotograaf ook klanten voor communiereportages in Hasselt, Genk, Lanaken, Maasmechelen en Maaseik.

Ik ben gek op spontane, vrolijke kinderfoto's in de vrij natuur. Er wordt niet geposeerd en vader en moeder ook hier en daar mee op de foto. Deze vorm van (communie) fotografie wordt ook wel lifestyle fotografie genoemd.

 

Vanaf maart t/m juni maak ik veel communiereportages. Het communiejurkje gaat aan en er wordt een proefkapsel gemaakt. Omdat we de communiefotografie ruim voor de communiedatum doen, is het communiealbum, de communie uitnodiging en de bedankjes ook op tijd klaar. Zo kun je tijdens het communiefeest al aan iedereen het prachtige album tonen.

Het communiealbum dat ik op deze foto's toon heeft een formaat van 20 x 20 cm en is 24 pagina's dik, maar je kunt het ook bestellen op een formaat van 25 x 25 cm of 30 x 30 cm. Er zijn zelfs mini communiealbums verkrijgbaar voor in je handtas of voor opa en oma.

De communiealbums zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen. Dit jute / linnen vintage communiealbum heeft een mooi lintje in een kleur naar keuze en een randje kant.

Naast een communiealbum kun je bijpassende uitnodigingen en communie bedankjes laten maken door mij.

Bekijk voorbeelden van communiereportages.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger