Fotograaf Limburg: Spontane communiereportage bij kasteel Elsloo

Fotograaf Limburg: communiefoto's in het prachtige kasteelpark

Communiefotoshoot in het prachtige bos rondom kasteel Elsloo in Zuid Limburg.

Het is altijd leuk als klanten je trouw zijn. Van deze leuke communicant mocht ik een spontane communiereportage maken in het bos. Ik maakte eerst foto's van hem alleen en daarna ook samen met mijn zijn zusje (waarvan ik een paar jaar geleden ook al communiefoto's mocht maken) en als laatste van het complete gezin.

We hebben deze reportage ruim voor de communie gepland, zodat het album op de communiedatum klaar zou zijn.

Het bos in Elsloo is erg geschikt voor een spontane kinderfotoshoot in de natuur. Je hebt er open veld met wilde bloemen, omgevallen bomen met klimop, een vijver, kleine beekjes en mooie houten vlonders en bruggetjes. Bovendien zijn er prachtige oude bomen.

 

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger