Communiereportage in Mondo Verde Landgraaf in Limburg

Communiefotograaf in Mondo Verde in Langraaf.

Ik ben een beetje achter met het bloggen van mijn fotoshoots. Soms moet ik ook even wachten voor ik een reportage online mag plaatsen, bijvoorbeeld bij communiefotoshoots. Dan wacht ik tot na de communie, omdat de foto's voor een uitnodiging of bedankje gebruikt worden.

Deze spontane reportage van een leuke jongen, maakten we in de kassen van Wereldtuinen Mondo Verde. Een bijzonder mooie omgeving voor een fotoshoot.

 

Deze leuke mensen zijn bijzonder trouwe klanten! Ook de communiereportage van zijn zusje mocht ik al maken een paar je geleden, en nu mailen zij mij voor deze reportage.

Van deze communiefotoshoot mocht ik een communieuitnodiging, een communiebedankje en een communiealbum maken.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger