Doopfotograaf Limburg: doopfotoshoot oftewel doopreportage in de kerk van Mechelen

06.03.18

Fotograaf Limburg: doop fotograaf in de kerk in Mechelen en een fotoreportage van het doopfeest thuis in Schin op Geul


De tweede doop fotoshoot al die ik voor dit leuke gezin mocht maken. In 2015 werd hun zoon gedoopt en was ik ook al aanwezig als hun doopfotograaf. Dit keer werd ik al door de pastoor herkend en kreeg ik een speciaal welkomstwoord.

Het had gesneeuwd en het was fris maar zonnig, toen ik bij de kerk in Mechelen arriveerde voor het maken van de doopreportage. Nagenoeg het hele gezin had de griep: de dopeling en papa waren ziek. Zelf meneer pastoor had de griep.

De kerkdienst werd gestart in een kring bij de ingang van de kerk en werd voortgezet bij het doopvont. Hier werd de dopeling met water overgoten, hetgeen de andere aanwezige kinderen tot tranen roerde. Waarschijnlijk vonden ze het zielig, met grote ogen stonden ze te kijken wat zich daar binnen allemaal voltrok.

Daarna ging de hele groep naar het Maria altaar, waar iedereen nog een wens mocht uitspreken voor het net gedoopte kind.

Aansluitend reed ik door naar het sfeervolle woonhuis in Schin op Geul, waar het doopfeest plaatsvond en werd getoost op de dopeling. De dopeling had zich inmiddels bij de televisie geinstalleerd.

Van deze doopreportage oftewel doopfotoshoot zal ik een professioneel album maken, daarnaast krijgen deze klanten een selectie van bewerkte digitale foto’s in jpg formaat. De doopreportage bevat een selectie van kleur en zwart wit foto’s.

Wat kost een doopreportage ?De prijs van de reportage is afhankelijk van het aantal uren doopfotografie en of jullie al dan niet een doopalbum willen. Neem contact op voor een offerte op maat.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Doopfotograaf Limburg: doopfotoshoot oftewel doopreportage in de kerk van Mechelen
Logo Sjurlie.nl