Familiefotograaf Limburg: wat mag weer qua familiereportages vanaf 11 mei ?

familieportret Limburg fotocollage

Familiefotograaf Limburg: Versoepeling Corona maatregelen. Wat mag weer wel en wat mag niet qua fotografie ?

Sinds de persconferentie van vorige week, is er weer wat meer mogelijk op het gebied van familieportretten. Daar waar ik eerst enkel gezinnen kon fotograferen die samen onder 1 dak wonen, zijn er nu weer wat mogelijkheden bij gekomen om groepen tot 9 personen te fotograferen, onder bepaalde voorwaarden.

Zie hier onder de nieuwe regeling met betrekking tot samenscholingen buiten:

Fase 1: 11 mei – 31 mei
Vanaf maandag 11 mei zijn samenscholingen vanaf tien personen weer toegestaan, onder de voorwaarde dat iedereen 1,5 m uit elkaar blijft. Mensen die samen een huishouding voeren, hoefden sowieso al geen 1,5 m afstand van elkaar te houden.

Dit betekent, dat ik weer grotere familieportretten in de natuur kan maken. In die vorm, dat we samen komen met maximaal 9 personen, waarbij de gezinnen elk apart op de foto gaan en ik de foto’s straks voor jullie kan samenvoegen tot een mooie collage, die jullie dan cadeau kunnen geven aan bijvoorbeeld jullie ouders of schoonouders.

Mensen die onder 1 dak wonen hoeven tijdens de fotoshoot geen afstand te houden, mensen die niet onder 1 dak wonen, houden 1,5 meter afstand van elkaar en ik houd 1,5 m afstand van jullie, waarbij ik met een telelens werk.

De collage kan worden afgedrukt op fotopapier, startend bij een afmeting van 40 x 60 cm (Kosten 50 euro inclusief opmaak en print). Deze kun je dan vervolgens laten inlijsten.

Aangezien jullie nu ook weer allemaal naar de kapper kunnen, kunnen jullie perfect gekapt samen op de foto.

Boek tijdelijk hier je familiefotoshoot tot 9 personen met foto collage formaat 40x60 cm voor 257 euro.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Familieportretten