Fotograaf Aken: Loveshoot oftewel prewedding shoot bij Quellenhof

23.07.18

Trouwfotograaf Aken: een loveshoot bij zonsondergang in bij Quellenhof in Aken

Dit leuke koppel kwam bij mij terecht via Weddingplanner Alex van die Hochzeiterei. We werkten al eerder samen en hij bracht met met deze mensen in contact.

Deze loveshoot, verlovingsreportage, oftewel pre weddingshoot is een bereiding op een huwelijksdag. Tijdens een loveshoot kom je er achter of de benodigde klik met je trouwfotograaf er is.

Tijdens deze romantische reportage kon ik gebruik maken van het park dat aan hotel Quellenhof grenst, maar ook maakten wij een aantal foto's binnen in het hotel. Buiten begon al langzaam het gouden uurtje aan te breken, waardoor ik ook een aantal mooie tegenlicht foto's kon maken bij ondergaande zon. De foto's hebben dan een mooie warme gloed wat ze een bijzondere sfeer geeft.

Een loveshoot is een leuke voorbereiding op je trouwreportage. Met de foto's van een loveshoot kun je bijvoorbeeld save the date kaarten maken, een uitnodiging voor je trouwdag, maar ook kun je deze foto's gebruiken ter decoratie op je trouwdag. Bijvoorbeeld door een aantal ingelijste foto's van je loveshoot op je cadeautafel te zetten tijdens jullie huwelijksdag.

Een leuk details is dat de aanstaande bruid een jurkje aan had getrokken dat zij ook aan had op een van de eerste dates met haar aanstaande man.

Hieronder vinden jullie een aantal foto's uit de loveshoot van dit leuke Duitse stel.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Aken: Loveshoot oftewel prewedding shoot bij Quellenhof
Logo Sjurlie.nl