Fotograaf Limburg: fotoshoot zwangerschap op de Brunsummerheide

23.09.17

Fotograaf Limburg: spontane zwangerschapsreportage in de natuur van de Brunssummerheide

Vorig jaar mocht ik de de bruidsreportage van dit leuke stel uit Roermond maken en nu kwamen zijn naar Brunssum voor het maken van spontane zwangerschapsreportage. Een reportage van je bolle buik is een leuke herinnering aan je zwangerschap.

Het is mooi om zowel samen als alleen op de foto te gaan. De natuur is hiervoor een ideale omgeving. Je kunt samen wandelen of ergens zitten, waardoor er spontane portretten ontstaan.

Je kunt kunt een zwangerschapsfotoreportage leuk combineren met een fotoshoot van jullie pasgeboren baby. Dit kun je mooi laten verwerken tot een album van je newborn reportage en je zwangerschap. Bij mijn prijslijst bied ik een leuke combi aan van een half uur zwangerschapsfotografie in de natuur en een spontane journalistieke babyfotoshoot aan huis.

Mensen vragen via de mail incidenteel of ik bij het maken van een babyfotoshoot accessoires mee kan brengen. Ik heb echter bewust geen accessoires aangeschaft. Het is namelijk veel mooier om je pasgeboren baby in zijn haar babykamer, met eigen spulletjes (beertjes, dekentjes, etc.) te fotograferen. Zo wordt iedere babyreportage uniek en persoonlijk.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg: fotoshoot zwangerschap op de Brunsummerheide
Logo Sjurlie.nl