Fotograaf Maastricht: bedrijfsportret bij Coffeelovers

zakelijk portret bedrijfsreportage fotograaf Maastricht (10)

Fotograaf Limburg: zakelijk portret in opdracht van Bollema Bewind bij Coffeelovers in Maastricht

Voor deze klant mocht ik een aantal jaren geleden al de bruidsreportage maken en start zij haar eigen bedrijf als bewindvoerder. In het kader hiervan spraken we af voor het maken een een zakelijke fotoshoot. Van te voren hebben gebeld en overlegd wat haar wensen waren en welke omgeving en kleding het beste bij de uitstraling van haar bedrijf zou passen.

Uiteindelijk kozen we ervoor om de bedrijfsreportage deels in het interieur van Coffeelovers te maken, waarbij we gebruik maakten van twee modellen, de potentiele klanten zouden representeren.
Na het maken van enkele beelden die gebruikt zullen worden ter promotie van haar zaak op sociaal media en haar website, vervolgende we het bedrijfsportret buiten met een aantal portret foto's en daarna een aantal spontane actiefoto's waarbij zij over de brug wandelt.

Ter afsluiting maakte ik van haar en haar gezin nog enkele spontane familieportretten op het Ceramique terrein. Een zakelijke fotoshoot op locatie duurt ongeveer een uur en levert 20 digitale bestanden naar keuze op die na de fotoshoot via mijn webstore kunt downloaden. Na plaatsing van je bestelling krijg je een email een link waarmee je de foto's die je gekozen hebt kunt downloaden.

Voor een zakelijke reportage kies je het liefst voor een licht en frisse omgeving, waar veel daglicht is. Uiteraard is het ook mogelijk een zakelijke reportage te laten maken bij je thuis of in de natuur. Een en ander is afhankelijk voor de klanten die je bedient.

zakelijk portret bedrijfsreportage fotograaf Maastricht (2)
zakelijk portret bedrijfsreportage fotograaf Maastricht (9)
zakelijk portret bedrijfsreportage fotograaf Maastricht (4)
zakelijk portret bedrijfsreportage fotograaf Maastricht (6)
zakelijk portret bedrijfsreportage fotograaf Maastricht (7)
zakelijk portret bedrijfsreportage fotograaf Maastricht (5)
zakelijk portret bedrijfsreportage fotograaf Maastricht (3)
zakelijk portret bedrijfsreportage fotograaf Maastricht (1)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bedrijfsreportages