Fotograaf Limburg: spontaan kinderportret bij de Haas van Schimmert

spontane kinderfotografie Limburg (3)

Fotograaf Limburg: een spontane kinderfotoshoot in de natuur en bij de Haas van Schimmert


Het was in mei, dat ik een afspraak had voor deze fotoreportage in Schinnen. Hij was een cadeau voor de partner van de boekster, die in het geheim hun kinderen door mij liet fotograferen.

Het was een warme zonnige avond toen ik arriveerde in Schinnen voor het maken van een fotoreportage van haar kinderen. We wandelden samen door het veld en stopten op diverse mooie plekken voor het maken van kinderportretten.

Haar wens was dat ook de watertoren in de fotoreportage terug zou komen. Na een aantal spontane foto's van de kinderen in het veld, arriveerden we wij een grappig houten beeld, genaamd De Haas van Schimmert. Hier wilden de kinderen natuurlijk wel mee op de foto.

Van de fotoshoot is een mini album gemaakt, dat naar mijn klanten opstuur. Daarnaast heeft deze klanten gekozen voor reportage A, dat betekent dat zij afdrukken kan bestellen naar keuze, uit mijn webstore. Binnen deze webstore heeft iedere fotografieklant een eigen fotomap voorzien van een wachtwoord, waar hij zijn foto's kan bekijken en bestellen. Foto afdrukken worden altijd binnen een aantal dagen na bestelling thuis bezorgd.

spontane kinderfotografie Limburg (8)
spontane kinderfotografie Limburg (7)
spontane kinderfotografie Limburg (12)
spontane kinderfotografie Limburg (11)
spontane kinderfotografie Limburg (4)
spontane kinderfotografie Limburg (10)
spontane kinderfotografie Limburg (9)
spontane kinderfotografie Limburg (6)
spontane kinderfotografie Limburg (5)
spontane kinderfotografie Limburg (2)
spontane kinderfotografie Limburg (1)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger, Baby's, kinderen & Zwanger