Fotograaf Limburg: Romantische fotoreportage in het Heuvelland

21.05.15

Fotograaf Limburg: hippe romantische fotoreportage in het heuvelland

Deze leuke lifestyle loveshoot oftewel verlovingsreportage maakte ik ter ere van de verloving van Luke en Jill. Zij gaan in juni 2016 trouwen en ik ben de gelukkige die hun bruidsreportage mag maken.

De hele auto van Jill was volgeladen met super mooie styling van o.a. Eigen Houtje uit Simpelveld. Zo waren er gehaakte ringen met hun namen, leuke oude koffers maar ook vier grote gouden helium ballonnen die het woord love uitbeelden.

We besloten naar de wijnvelden van Fromberg te gaan en het was schitterend weer. Wat een beetje tegenwerkte was de wind, maar dit maakte het ook wel weer hilarisch, want probeer maar eens vier ballonnen in de lucht te houden met die harde wind.

We hadden een uur lang veel plezier tussen de druivenranken en in het koren. Het uitzicht over het heuvelland is prachtig op deze plek en een ideale locatie voor een spontane romantische fotoshoot.

Een loveshoot is een ideale manier om uit te testen of je een klik hebt met een potentiële bruidsfotograaf. De foto's zijn leuk om te gebruiken voor je uitnodiging en save the date kaart, maar natuurlijk ook b.v. de menukaartjes tijdens het trouwdiner.

Reactie plaatsen

Marcel soomers
wat leuk dat je onze wijngaard hebt gekozen sjurlie is toch ook een ban de mooiste plekjes getuige je foto's
Fotograaf Limburg: Romantische fotoreportage in het Heuvelland
Logo Sjurlie.nl