Bruidsfotograaf Eindhoven: Mijn inzending voor de internationale Fearless Photographers award

Award winnende bruidsfotografie Limburg

Huwelijksfotografie Limburg; trouwfoto's ingestuurd voor bruidsfotografie wedstrijden

Ik probeer aan zoveel mogelijk internationale fotowedstrijden mee te doen op het gebied van bruidsfotografie. Iedere maand weer stuur ik diverse foto's van recente bruidsreportages in die mij aanspreken vanwege de compositie of momenten.

Deze serie foto's heb ik onlangs ingestuurd voor de internationale bruidsfotografie wedstrijd van Fearless Photographers. Dit is een internationale website waar bruidsfotografen vanuit de hele wereld lid van kunnen worden en hun werk naar toe in kunnen sturen. De collectie bruidsfoto's die je hier vindt, is erg inspirerend. 

De foto's zijn erg journalistiek en tonen perfecte momenten van emoties. Er wordt veel met zwart wit gewerkt.

Ik heb op dit moment twee felbegeerde Fearless awards gewonnen met mijn trouwfotografie. Ik hoop natuurlijk op meer dit jaar!

 

Award winnende bruidsfotografie Limburg
Award winnende bruidsfotografie Limburg
Award winnende bruidsfotografie Limburg
Award winnende bruidsfotografie Limburg
Award winnende bruidsfotografie Limburg
Award winnende bruidsfotografie Limburg
Award winnende bruidsfotografie Limburg
Award winnende bruidsfotografie Limburg
Award winnende bruidsfotografie Limburg
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bruidsreportages