Net binnen: handgemaakte schattige zigzag fotoalbums in vintage stijl

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Omdat vroeger alles beter was, ga ik met deze schattige zig zag foto albums terug naar vroeger. Cover met strikjes, knoopjes en hartjes decoratie, handgemaakt door een kunstenaar. Ik heb het hem niet makkelijk gemaakt! Want zijn ontwerpen zijn bestwel stoer en mannelijk maar na uitgebreide instructies en een moodboard bracht hij me deze resultaten langs. Daar ben ik super blij mij.

Dit past precies bij schattige, lieve en vrolijke kinderreportages natuurlijk.

Zo'n boekje is leuk bij een geboorte of als aandenken aan je communie of misschien zelfs voor je huwelijk.