Fotograaf Kerkrade: bij schoonheidssalon Beauty by Joyce Eygelshoven

Zakelijke fotoshoot Schoonheidssalon Limburg. Gisteren was ik te gast om een mooie sfeerimpressie te maken van de schoonheidsbehandelingen en de salon van Joyce van Beauty By Joyce in Kerkrade

 

Deze hippe en chique schoonheidssalon is gelegen aan de markt in Eygelshoven in Kerkrade. Joyce is geheel gespecialiseerd in huidverbetering. Ze heeft een mooie ruime ontvangst ruimte waar je al haar schoonheidsproducten van het Duitse Cosmeticamerk Babor kunt zien en kopen en daarnaast heeft ze twee mooie behandelkamers.

We starten met het vastleggen van een aantal schoonheidsbehandelingen, waaronder microderma brasie en needelingtherapy. Joyce had hiervoor speciaal een fotogenieke vriendin als model gevraagd.

Daarna maakte ik aantal sfeerbeelden van de salon en de ruimte en van een stukje visagie.

 

De foto's van deze fotoshoot zijn bedoelde voor de website van de schoonheidssalon. Veel schoonheidssalon gebruiken stockfoto's voor hun websites. Klanten ervaren deze foto's echter als te klinisch. Een echte mooie sfeerimpressie waarbij klanten jou zelf aan het werk zien is om die reden een stuk persoonlijker en spreekt potentiële klanten meer aan.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bruidsreportages