Fotograaf Limburg: spontane familiefotografie in de natuur

17.06.15

Deze Limburgse familie was op vakantie in een bungalowpark in Roggel. Tijdens hun vakantie boekten zij bij mij een familie fotoshoot. Een grote groep volwassenen met vijf vrolijke kleine kinderen ontmoette ik.

Vanuit het bungalowpark wandelden we naar de bosrijke omgeving. De bolderkar ging ook mee en met wat hulp van opa en oma maakten we een leuke spontane lifestyle famliereportage in de natuur.

Een familieportret kun je eigenlijk het hele jaar door laten maken in de natuur. Het voordeel is dat de fotoshoot veel spontaner wordt in de natuur dan in de fotostudio, omdat je de kinderen lekker kunt laten spelen en ze eigenlijk ongemerkt kunt fotograferen op een aantal groepsportretten na natuurlijk. 

Bij een fotoshoot met kleine kinderen van circa 2 jaar is het vooral belangrijk dat het losjes is. Niet laten poseren en niets afdwingen, gewoon lekker samen spelen en ondertussen foto's maken. 

Een fotoshoot van de complete familie is een leuke herinnering voor later en wordt vaak geboekt ter ere van bijvoorbeeld een 40 jarig huwelijk. Tijdens een familieshoot wordt er in verschillende samenstellingen gefotografeerd. Deze foto's zijn erg leuk om te verwerken tot een fotocollage.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg: spontane familiefotografie in de natuur
Logo Sjurlie.nl