Spontane familiefotograaf in Theetuin de Roode Vennen in Noord-Limburg

15.10.16

Ik begon mijn werkdag zaterdag met een spontaan familieportret mogen maken op de Brunssummerheide.

Daarna vertrok ik vanuit mijn thuishaven Brunssum naar Broekhuizen in Noord Limburg. Hier mocht ik een hele leuke familie fotograferen. Als decor voor deze familie fotoshoot kozen wij hun mooie tuin die bij Theetuin de Rood Vennen hoort, waar zij de eigenaren van zijn.

De theetuin is groot en uitgestrekt, gras met fruitbomen, een fontein, gestapelde houtblokken en een moestuin met pompoenen, dienden als achtergrond voor de foto’s van onder andere hun schattige kleinkinderen maar ook van de gezinnen apart.

De grote pompoenen dienden als stoeltjes tijdens het maken van de portretten van de kinderen, het licht was prachtig, de zon begon al te zakken en de herfstbladeren werd omrand door een gouden gloed van de zon. In dit mooie strijklicht maakte ik een aantal spontane foto’s.

Daarna wandelden we naar de mooie fontein, waar ik een groepsportret maakte. De familie bestaat uit vader, moeder, hun drie kinderen (twee dochters en een zoon). Zoon ging samen met zijn partners en hun zoon en dochtertje op de foto.

 

Ik eindigde met een groepsportret liggend in het gras die ik vanaf een ladder tussen de bladeren van een appelboom door schoot.

De herfst is een van de mooiste jaargetijden voor een familie fotoshoot. Deze hele familie had ook de kleding prachtig afgestemd op de kleuren van de natuur.

Kleine kinderen kun je lekker spontaan fotograferen door ze te laten spelen met de kleurrijke afgevallen herfstbladeren. Zo krijg je gezinsfoto’s die niet geposeerd zijn.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Spontane familiefotograaf in Theetuin de Roode Vennen in Noord-Limburg
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties