Fotograaf uitvaart Limburg: portretten voor Monuta bij kasteel Groot Buggenum

Uitvaartfotograaf Limburg: zakelijke portretten voor Monuta Team Bijzondere Uitvaarten

Aangezien ik in het verleden verschillende uitvaarten mocht vastleggen in samenwerking met dit team, werd ik dit keer gevraagd voor het maken van portretten voor het team.

Als bedrijfsfotograaf mocht ik die dag fotograferen bij kasteel Groot Buggenum. Ik koos deze mooi fotolocatie in Grathem zelf uit in overleg met Monuta. We waren op zoek naar een mooie, redelijk centraal gelegen locatie met een chique uitstraling, waar tevens wat groen omheen was. Hier werd het complete team zowel samen als apart gefotografeerd. In de ochtend maakten we een ronde bepaalden we samen waar we de zakelijke portretten gemaakt zouden worden. Ieder lid van het team werd op verschillende plekken binnen het kasteel in diverse outfits gefotografeerd.

Er was tevens een visagiste aanwezig om te zorgen voor professionele make up. We startten de fotoshoot binnen in de bibliotheek en vervolgenden deze in de eetzaal, waarna we verder gingen beneden in de hal en in een van mooie zitkamers van het kasteel.

Voor de groepsportretten koos ik de trap voor kasteel Groot Buggenum en de brug boven de slotgracht.

Deel 2 van de dag bestond uit een in scene gezette uitvaart, in die zin dat het team een lege kist over het pad naar het kasteel droeg.

De portretten en overige foto's zullen worden gebruikt voor de nieuwe website en overig promotiemateriaal voor Monuta Team bijzondere uitvaarten.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bedrijfsreportages