Fotograaf Oirsbeek: Zakelijke fotoshoot Myrthe Boymans Limburg

Bedrijfsfotografie, zakelijke portretten en website fotografie verzorg ik op weekdagen naast mijn bruidsreportages.

Myrthe Boymans (Mixed Art uit Oirsbeek) maakt wetenschappelijke illustraties voor tijdschriften en boeken, veelal van medische aard.

Ik ken haar al een aantal jaren en mocht ook al haar bruiloft fotograferen, een baby fotoshoot van haar dochtertje maken en de bruiloft van haar zus plus een baby fotoshoot maken. Het is leuk wanneer klanten steeds weer bij je terug komen.

Myrthe deed een aantal jaren geleden ook mee aan een fotoshoot met make over bij Absolute Beauty and Image in Heerlen en voor dit zakelijk portret liet zij daar ook weer haar haar en make up verzorgen.

Nu Myrthes atelier in de tuin van haar huis Oirsbeek helemaal af was, werd het tijd voor een fotoshoot ten behoeve van haar website.

Ik vind het de kunst om iemand zo echt mogelijk vast te leggen, zonder dat er echt geposeerd wordt. Ik werk graag met natuurlijk licht en doorkijkjes.

Daarnaast leg ik bij een dergelijke fotoshoot ook graag wat mooie details vast. Zoiets kun je dan erg mooi verwerken in de banner van je website of in een achtergrond.

Myrthe heeft een erg mooie werkkamer, met veel persoonlijke spullen, dus die leende zich daar erg goed voor.

Daarnaast kennen wij elkaar redelijk goed, dus dan is het heel makkelijk om spontane portretten te maken.

Een zakelijke fotoshoot van jou alleen en je werkruimte duurt een uur. Je krijgt daarbij de digitale bestanden aangeleverd, die je kunt gebruiken voor je website, drukwerk en andere marketingdoeleinden.

Professionele foto’s zijn erg belangrijk voor de uitstraling van je bedrijf. Klanten zien graag wie jij bent en hoe jij werkt.

Stockfoto’s die je vaak op websites ziet, kunnen een dergelijk zakelijk portret niet vervangen.

Het is zelfs zo dat je met stockfoto’s eerder het tegenovergestelde bereikt, ze te clean. Klanten zien dat het geen “echte” foto’s zijn. Daarom is het altijd aan te raden een professioneel zakelijk portret te laten maken.

Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Bedrijfsreportages
Visagie:
Absolute Beauty and Image Heerlen