Zwangerschapsfotografie aan huis in Grevenbicht

04.03.15

Fotograaf Limburg: spontane zwangerschapsfotoshoot aan huis in Grevenbicht

Vandaag was ik de te gast in Grevenbicht (Limburg) voor het maken van een zwangerschapsreportage aan huis.


Dit leuke stel trouwde vorig jaar in oktober in kasteel Elsloo en nu belde Bart mij om als verrassing een zwangerschapsreportage te boeken. 

We startten met de foto's in de omgeving van hun woonhuis. Op een mooi grasveld, waar de krokussen al vrolijk bloeiden. We namen wat leuke accessoires mee en een deken. Toen ik precies 5 foto's gemaakt had, barstte er een hagelbui los. Snel liepen we terug naar huis waar de fotoshoot verder zetten in de gezellige woonkamer, op de overloop en in de achtertuin.

Ardie krijgt over een maand haar eerst kindje en naast deze zwangerschapsreportage, mag ik straks ook de foto's van de new born maken. Dat is ook altijd een super leuke opdracht. Zo'n mooie kleine baby van amper een week oud fotograferen.

Van de fotoshoot van je zwangerschap en de babyreportage kun je een mooi professioneel linnen fotoalbum laten maken als aandenken. Dit kan in diverse pasteltinten, eventueel met een foto van je baby op de cover.

 

Een zwangerschapsfotoshoot is leuk om aan huis te laten maken maar ook in de natuur. Deze spontane manier van fotograferen die momenteel een trend is, wordt ook wel lifestyle fotografie genoemd. Er wordt met natuurlijk licht gewerkt, zonder gebruik van flitslicht.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Zwangerschapsfotografie aan huis in Grevenbicht
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties