Hondenfotograaf Limburg: Meet Izzie!

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Fotoshoot fotostudio Limburg hond pup

Izzie is een zeer eigenwijze en vrolijke dwergschautzer pup. Zijn bazinnetje Danielle Lenoir mailde mij met de vraag of ik foto's van hun hondje wilde maken. Natuurlijk wilde ik dat. Samen met haar vriend kwam ze bij mij in de studio. We hebben met z'n drietjes hard moeten werken om Izzie in de juiste posities te krijgen (zit! lig!) maar het was super leuk om te doen.

 

Fotoshoot fotostudio Limburg hond pup
Fotoshoot fotostudio Limburg hond pup
Fotoshoot fotostudio Limburg hond pup
Fotoshoot fotostudio Limburg hond pup
Fotoshoot fotostudio Limburg hond pup
Fotoshoot fotostudio Limburg hond pup
Fotoshoot fotostudio Limburg hond pup
Fotoshoot fotostudio Limburg hond pup
Fotoshoot fotostudio Limburg hond pup