Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/sjurlie/public_html/templates/full_header.php on line 208

Fotograaf zwangerschap Limburg

Doopfotografie Limburg in de kerk van Schin op Geu

Doopfotografie Limburg. Ik ben zelf ook gedoopt en ik had het geluk dat mijn oom professioneel fotograaf was. Daarom heb ik daar nog steeds prachtige zwart wit foto's van.

Dopen is een mooie en oud Limburgs gebruik en een van die momenten in het mensenleven waarbij je echt een professionele fotograaf nodig hebt in mijn ogen.

Voor bij dit super leuke doopsel, waarbij beide zussen hun zoontje (baby) en dochter (peuter) lieten dopen. De kerkbanken zaten vol met familie en er waren heel veel kinderen bij aanwezig, dit maakte het tot een mooi fotogeniek geheel.


De pastoor was bijzonder vriendelijk en relaxt, waardoor ik naar harte lust mijn gang kon gaan met het maken van mooie beelden.

Tijdens de doop verzamelde iedereen zich rondom het doopvont en werden de kinderen een voor een gedoopt en gezalfd, daarna staken alle andere kinderen een kaarsje aan.

Na de doop was er een brunch in Schin op Geul en maakten we nog enkele familieportretten in de tuin van het restaurant.

doopreportage doopfotograaf Limburg kerk Schin op Geul


Fotograaf Limburg: zwangerschapsfotoshoot

Fotograaf Limburg: Deze zwangerschaps fotoshoot mocht ik onlangs maken op de Brunssummerheide.
 

Marlies was hiervoor speciaal naar de kapper geweest en had allerlei mooie kleurrijke outfits en accessoires bij zich. Het was een heerlijk warme en zonnige ochtend, perfect voor het maken van mooie foto's op de Brunssummerheide.

Omdat iedereen het geslacht van de baby al weet, mag ik deze foto's ook al bloggen. 

Een zwangerschapsfotoshoot is een mooie herinnering aan de periode dat je zwanger was. Vooral erg leuk om te maken wanneer je zwanger bent van je eerste kind natuurlijk.

Marlies had een prachtige buik en de mooie kleding accentueerde dat nog extra.

 

We wandelden samen over de heide nabij Schrieversheide en kozen diverse mooie bomen en doorkijkjes uit voor het maken van deze bolle buiken fotoshoot.

Een fotoshoot van je zwangere buik is leuk om alleen te doen, maar natuurlijk ook met je partner samen, en als jullie een kindje hebben met het broertje of zusje erbij.

Ieder jaargetijde leent zich voor het maken van mooie foto's in de natuur - mits het droog is - en bij regen kun je je zwangersfotoshoot natuurlijk ook in je eigen huis doen, bijvoorbeeld op het bed, een mooie stoel, de bank of voor het raam of in de kinderkamer.

Zwangerschapsfotograaf in de natuur fotografie bolle buik Limburg


Fotograaf Limburg: Zwangerschapsfotoshoot in de na

Zwangerschapsreportage Limburg: een spontane fotoreportage van een zwangerschap in het park


Als fotograaf heb je soms geluk, dan mag je eerst de prachtige bruidsreportage van een stel maken en daarna ook nog de zwangerschapsreportage maken en de babyreportage (maar die komt nog).

Fabienne en Martijn trouwden in 2015 en vandaag kwamen zij speciaal vanuit Amsterdam naar Brunssum voor het maken van een zwangerschapsreportage.

Als omgeving voor deze fotoshoot koos ik de hangvennen nabij de de Vlonderbrug in het Schutterspark.

Fabienne had verschillende outfits bij zich en leuke pluchen giraffe die straks de knuffel van de baby wordt.

fotograaf Limburg zwangerschapsfotoshoot spontaanfotograaf Limburg zwangerschapsfotoshoot spontaanfotograaf Limburg zwangerschapsfotoshoot spontaanfotograaf Limburg zwangerschapsfotoshoot spontaanfotograaf Limburg zwangerschapsfotoshoot spontaan


zwangerschapsfotoshoot en hondenfotografie

Fotograaf Limburg: zwangerschapsfotografie en hondenfotoshoot in een !

Stel, je houdt heel erg van honden en je wilt aankondigen dat je zwanger bent, hoe doe je dat dan ?

Met een fotoshoot van je honden en jullie samen in een. Deze leuke fotoshoot van een zwangerschap (die op de foto's nog nauwelijks zichtbaar is) mocht ik maken ter aankondiging van de zwanger met... je raadt het vast al.. Sinterklaas!

3 honden, twee dames en een heleboel accessoires gingen meer naar het Schutterspark.  We wandelden samen door het terwijl we een aantal leuke en spontane foto's samen maken en daarna een fotoreportage met de hondjes erbij.

Een fotoshoot van je zwangerschap met een bolle buik is natuurlijk super leuk, maar een fotoshoot van de aankondiging dat je zwanger bent is natuurlijk nog origineler.

zwangerschapsfotshoot en hondenfotoshoot (15)zwangerschapsfotshoot en hondenfotoshoot (14)zwangerschapsfotshoot en hondenfotoshoot (13)zwangerschapsfotshoot en hondenfotoshoot (12)zwangerschapsfotshoot en hondenfotoshoot (11)zwangerschapsfotshoot en hondenfotoshoot (10)zwangerschapsfotshoot en hondenfotoshoot (9)zwangerschapsfotshoot en hondenfotoshoot (8)zwangerschapsfotshoot en hondenfotoshoot (6)zwangerschapsfotshoot en hondenfotoshoot (5)zwangerschapsfotshoot en hondenfotoshoot (4)zwangerschapsfotshoot en hondenfotoshoot (3)zwangerschapsfotshoot en hondenfotoshoot (2)zwangerschapsfotshoot en hondenfotoshoot (1)


Zwangerschapsfotoshoot Limburg: hip en spontaan

Fotoshoot zwangerschap aan huis en in de achtertuin op een hippe vintagebank.

Hoe leuk is het als je als bruidsfotograaf daarna weer twee keer een zwangersfotoshoot mag maken en een newborn fotoshoot ? Heel leuk!

Dit stel trouwde een aantal jaren geleden en is mij altijd trouw gebleven. Deze week mocht ik opnieuw een zwangerschapsreportage c.q. familieportret maken. We startten met het maken van een aantal foto's op de kinderkamer van dochterlief, die een hele leuke muur met familiebehang had. Daarna zag ik in de serre een super leuk vintage bankje staan en zij vonden het gelukkig geen enkel probleem om dat even in de achtertuin te zetten.


In de tuin (1 graden celcius) maakten we de overige foto's van de zwangerschap, onder andere samen met hun dochtertje, maar ook een aantal van papa en mama samen op de bank.

Binnenkort zal ik ook weer de babyreportage mogen maken en van deze foto's zal ik dan album samenstelling van de zwangerschapsreportage en de babyfotoshoot.

zwangerschapsfotoshoot fotoshootzwangerschap spontaan Limburg (16)zwangerschapsfotoshoot fotoshootzwangerschap spontaan Limburg (15)zwangerschapsfotoshoot fotoshootzwangerschap spontaan Limburg (14)zwangerschapsfotoshoot fotoshootzwangerschap spontaan Limburg (13)zwangerschapsfotoshoot fotoshootzwangerschap spontaan Limburg (12)zwangerschapsfotoshoot fotoshootzwangerschap spontaan Limburg (11)zwangerschapsfotoshoot fotoshootzwangerschap spontaan Limburg (10)zwangerschapsfotoshoot fotoshootzwangerschap spontaan Limburg (9)zwangerschapsfotoshoot fotoshootzwangerschap spontaan Limburg (8)zwangerschapsfotoshoot fotoshootzwangerschap spontaan Limburg (7)zwangerschapsfotoshoot fotoshootzwangerschap spontaan Limburg (6)zwangerschapsfotoshoot fotoshootzwangerschap spontaan Limburg (5)zwangerschapsfotoshoot fotoshootzwangerschap spontaan Limburg (4)zwangerschapsfotoshoot fotoshootzwangerschap spontaan Limburg (3)zwangerschapsfotoshoot fotoshootzwangerschap spontaan Limburg (2)zwangerschapsfotoshoot fotoshootzwangerschap spontaan Limburg (1)