Win een gratis fotoshoot in Limburg!

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Fotograaf Limburg: win een gratis Fotoshoot
 • Nicole Coolen
  27 November 2013
  Hoi Shirley,
  Omdat ik zelf fotograaf ben en daarom (bijna) nooit zelf op een foto sta, en omdat ik jouw werk fantastisch vindt, zou ik het heel leuk vinden deze fotoshoot samen met mijn man en 2 jongens te winnen…
  Groetjes Nicole
 • Yvette
  27 November 2013
  Omdat mijn bedrijf 3 jaar bestaat en de foto's die je toen maakte voor mijn profiel, website, etc nu dus verouderd zijn! En omdat ik nog wel eens met je wil bijkletsen, maar dat lukt niet omdat we allebei zo'n succesvolle zaak hebben gestart :-)
 • Anouk
  27 November 2013
  Het is toch geweldig om mooie fotos van je gezin te laten maken.. helaas nog nooit in de natuur laten maken.. misschien een goede kans?
 • jessie zeidler
  27 November 2013
  Ik zou heel graag zo een geweldige fotoshoot winnen samen met mijn tweeling zusje, broertje en mijn hondje murphy. Hiermee zouden we mijn moeder willennverrassen die het afgelopen jaar zo veel tegenslagen heeft gehad die nog steeds niet voorbij zijn! Ze moet binnenkort voor de 4e keer dit jaar verhuizen en zo een mooie fotos zouden ervoor zorgen dat haar nieuwe huisje meteen wat meer als 'thuis' gaat aanvoelen! En natuurlijk vibd ik de fotos gewoon zo mooi dat ik deze kans niet wil laten liggen;-)
 • Elles van Helden
  27 November 2013
  Na drie jaar zijn we eindelijk papa en mama geworden van onze mooie zoon Riff. Hij is ondertussen bijna 3 maanden oud en heel cliché... het beste wat me is overkomen! Het lijkt me geweldig om ons drieën vast te laten leggen. Groetjes, Elles
 • Kim
  27 November 2013
  Een foto is iets wat blijft, combineer dit met je liefste naasten en je hebt iets unieks. Wie wil dat nou niet?
 • Steffie
  27 November 2013
  Ik zou deze fotoshoot graag willen winnen om op de foto te gaan met mijn vriend. We hebben veel te weinig foto's van ons samen!
 • Kelly Jacobs
  27 November 2013
  Hey Shirley, wat een super leuke te gekke actie. Graag wil ik meedoen voor mijn 2 petekinderen. Het zou fantastisch zijn om mijn zus als verassing leuke foto's van haar kinderen te geven. Natuurlijk vind tante Kelly het ook leuk om foto's te hebben van ze. En ik kan me zomaar voorstellen dat (overgroot) opa's & ( overgroot) oma's ook foto's zullen nabestellen.

  Jouw werk is ook zo fantastisch dat als ik mijn salon op orde heb ik je echt een keer zou willen boeken om een zakelijke fotoshoot te doen.

  Groetjes Kelly Jacobs
 • michelle koenen
  27 November 2013
  Waarom Ik zou willen winnen..je zou bijna zeggen waarom niet haha! Super mooie foto's maak je. Wij zijn nog niet zo lang geleden Papa en Mama geworden van onze zoon jason, en hebben van ons gezinnetje nog geen foto's samen. Simpelweg omdat het voor ons erg prijzig is. Zo als het er nu uitziet verlies Ik volgend jaar mijn baan en komt een fotoshoot er waarschijnlijk nooit van. Jason is nu 7 maanden en Ik zou het zo jammer vinden als we later geen foto's van ons samen hebben. We wonen tegen het schutterspark aan en t is hier prachtig. T zou een Top verrassing zijn!

  Liefs Michelle
 • Samantha
  27 November 2013
  Hoi Shirley,

  Wat een te gekke actie.
  Ik zou zelf graag op de foto willen gaan met mijn vriend. Na lang zeuren heb ik hem een keer zo ver gekregen om mooie foto's te laten maken. Echter vind ik deze foto's niet meer zo mooi aangezien ik me toen nog vrij onzeker voelde, momenteel ben ik 17kg afgevallen en heb er nog 13kg te gaan. Graag zou ik nieuwe foto's van ons tweetjes en binnenkort krijgen we een puppy en zijn we dus een klein gezinnetje(Dus eigenlijk foto's van ons drietjes ;) ). Hier zou ik graag foto's van willen laten maken om me steeds meer te motiveren. De oude foto's om na terug te kijken hoe ik was, en de nieuwe foto's om te laten zien hoe ver ik al ben gekomen en me de extra motivatie geven om door te zetten.

  Maar goed ik gun alle lieve mensen hier de fotoshoot, maar het zou echt fantastisch zijn als wij hem zouden winnen!

  Iedereen heel veel suvves!
 • Jacqueline
  27 November 2013
  Omdat ik binnenkort 12,5 jaar getrouwd ben! Wat een leuke herinnering zou dat zijn!
 • ilonka kremer
  27 November 2013
  Omdat ik na 3 jaar gescheiden te zijn, sinds een jaar weer samen ben met de vader van mijn kinderen en onze pre-weddingshoot niet zo mooi is geworden als we hadden gehoopt...vlgend jaar april gaan we (weer) trouwen en hadden de foto'sgraag gebruikt voor de uitnodigingen. Jij maakt zulke mooie ffoto's, dat moet wel goed komen!!!
 • Ilona Birx
  27 November 2013
  Super gaaf !!!
  Ik zou het echt geweldig vinden om weer eens op de foto te gaan met het hele gezin en de hond natuurlijk.....
  En dan ook nog in de natuur, dat is helemaal super !
  De laatste keer dat we een shoot met ons hele gezin (incl onze vorige hond) hebben gedaan, was gewoon in een studio.
  En helaas twee weken later overleed onze hond door een ongeluk..... Dus ik weet hoe blij je kunt zijn met een mooie foto shoot !! En hoeveel waarde een foto voor iemand kan hebben...... *
 • Sanne Nick en Puk
  27 November 2013
  Hallo sjurlie!

  Ik zou graag eens met mijn vriend waar ik bijna nooit op de foto mee sta en met onze pup puk van 4,5 maand oud graag op fotoshoot komen dan hebben wij ook iets moois om in ons eerste eigen huisje te hangen (: daarbij vind ik jou werk echt supermooi en ben je een groot voorbeeld!!

  Duimen duimen hihi
  Lief
  Nick sanne en pootje van puk
 • Jordie Bouwens
  27 November 2013
  Hee Shirley,
  Omdat ik wel eens een uitdagende fotoshoot wil doen die ik iedereen kan laten zien en dat joun werk buiten gewoon echt top is. Ik wil dan graag de shoot alleen doen, en het is een leuke herhinnering voor terug te kijken.
  Groetjes,
  Jordie
 • Ilona vd Berg
  27 November 2013
  Omdat ik zo ontzettend graag mijn man, zoontje en zwangere buik wil vastleggen. Zou een ontzettend leuk eindejaars kado zijn! Groetjes Stijn, Antwan en Ilona (onze dochter in de buik)
 • Wendy ortmans
  27 November 2013
  Hallo!!!

  Ik zou graag met mijn gezinnetje ( mijn vriend en mijn mooie zoon en dochter) een foto shoot willen winnen omdat ik vind dat je echt geweldige foto s maakt, ik heb vol verwondering gekeken naar de foto s van je gestylde fotoshoot vorige week en ik moet zeggen petje af!!! Als ik ooit met mijn grote liefde zou mogen gaan trouwen dan wordt jij 100 % zeker onze fotografe. ..
  ga zo door!!!

  Liefs wendy
 • Shirley Born
  27 November 2013
  Wat een leuke en lieve berichten allemaal! Dank jullie wel! Ik gun iedereen dat hij of zij wint natuurlijk. Op naar de 2000 likes!
 • Judith Close
  27 November 2013
  Sinds ik jouw fb-pagina like, komen er heel wat prachtige foto's van jou voorbij. Ik vind ze erg mooi! Foto's maken in de natuur vind ik erg mooi, doe ik veel te weinig eigenlijk. En als ik dan een keer een mooie foto maak, dan is het eentje van mijn ene dochter, en dan heb ik de andere er niet bij. Ik zou het super vinden om van mijn hele gezin een foto-shoot te laten maken. Staan we er eens een keertje allemaal mooi op!
 • jeanine
  27 November 2013
  ik zou dit graag willen winnen vor mijn ouders. we hebben nooit een leuke foto waar we allemaal opstaan. vaak ontbreekt er iemand van ons gezin omdat ze de foto dan maken. tevens is dit een mooi symbool voor de hechtheid van onze familie. de laatste paar maanden hebben we veel meegemaakt waardoor we nog hechter zijn geworden
 • Kim
  27 November 2013
  Ik zou heel graag mijn zusje willen verrassen met foto's van mijn 4 maanden oude dochtertje! Mijn zusje is op wereldreis, en ondanks dat ze het geweldig heeft mist ze haar petekindje.
  Ik zou het super vinden als ik haar zo'n mooie foto's cadeau mag doen!
 • Kerstin
  27 November 2013
  Wij hebben zo veel fotos van ons mannetje maar eigenlijk nooit een leuke fotos van ons complete gezien, altijd staat iemand van ons achter de camera. Aangezien ik heel enthousiast over jou werk ben, zou ik graag met jou en mijn liefjes een fotoshoot gaan doen. Altijd een mooie herinnering!
 • eugenie
  27 November 2013
  Hallo sjurlie. Ik vind je manier van fotograferen echt helemaal geweldig. Heb die bij nog niemand anders teruggevonden. Ben sinds de fotoshoot in de studio stiekem een beetje verslaafd aan je fotos. Ik hoop een fotoshoot met mijn paard te winnen. Of gewoon eens een leuke foto van mezelf. Owja en tegen die tijd heb ik puppies. Teveel ideeen om op te noemen haha
 • Silvia Geuskens
  28 November 2013
  Hoi,

  Op je fb pagina komen vaak erg mooie foto's langs!
  Het lijkt me leuk om ook een keer met mn vriend, zoontje en eventueel onze hond op de foto bij jou gaan.
  We hebben nog niet zo'n mooie foto met z'n 4en.

  Succes met de actie! Groetjes Silvia
 • C.De Schrevel
  28 November 2013

  Hoi,

  Jij maakt hele mooie foto reportage,en zou graag mijn kinderen met onze nieuwe aanwinst (hondje van 11 weken) vast willen leggen voor later,groetjes

 • shirley
  28 November 2013
  Hoi shirley.

  Onze bruidsreportage bij jou laten maken en het is schitterend heel veel mooie reacties van naasten..we hebben nog nooit met ons gezin foto s van in de natuur gemaakt dus dat zou ook mooi zijn ..
 • Nathalie
  28 November 2013
  Omdat ik als alleenstaande mama altijd achter de camera sta... Super om te doen natuurlijk, maar ik zou het geweldig vinden om een mooie foto te hebben samen met mijn zoontje Ikenna en bulldog Bubbles..
  dus ik ga duimen..........
 • Natasha
  28 November 2013
  Het lijkt me geweldig om straks in april onze eerste fotoshoot te hebben met ons 4tjes als gezinnetje... In april word ons 2e kindje geboren..
  En aangezien je al eens foto's hebt gemaakt op het Kdv waar ik werk en deze foto's zo leuk waren geworden.. Lijkt me een fotoshoot van jou Super!!

  Groetjes natasha
 • Diana
  28 November 2013
  De foto's die je maakt zijn echt prachtig en vooral op de buitenshoots ben ik helemaal verlieft. Ik zou heel graag een shoot met mijn vriend willen, helaas zie ik hem altijd maar 1 weekendje in de maand omdat hij in zuid Duitsland woont. Met zo een prachtige foto's die jij maakt kan ik dan iedere dag van ons samen genieten en lijkt hij zo wat dichter bij te zijn xx Diana
 • iris
  28 November 2013
  Net als mijn voorganster heb ik een fotostudio. En ik sta zelf nooit op de foto. Ik zou het heel bijzonder vinden om met mijn zusje een mooie reportage te laten maken. Zij is 19 en ik 31 en we kennen elkaar pas 3 jaar. Ik heb ooit gezegd zelf een mooie foto van ons te maken, maar in de praktijk is het toch te moeilijk om voor en achter de camera tegelijk te staan.

  Gr iris.
 • Alice
  28 November 2013
  Gosch, waarom zou ik graag een fotoreportage winnen. Om diverse redenen:
  - Onze oudste zal na dit schooljaar ons nest verlaten. Zou een mooie gelegenheid zijn om een schitterend familieportret te hebben.
  - Zelf krijg ik onze zonen niet meer voor de camera. Zou leuk zijn om een foto te hebben van de broers.
  - Ik zou ons neefje mee willen nemen. Zoon van mijn gestorven zusje. Van de 3 heren een foto laten maken en hier opa en oma mee verrassen.
  - Van mij is nergens een mooie foto te bekennen. Ik "plak" niet op foto's. Een hele uitdaging dus ;) .
  - Last but not least: je maakt zo'n schitterend mooie reportages. Ze ogen ontzettend vrolijk en spontaan!!
 • wendy Tilmans
  28 November 2013
  Zou een heel leuk en speciaal kado zijn voor het 40 jarig huwelijk van onze ouders. ...en fotoreportage van mijn man , onze zoon en ik( zegt de gek) samen met mijn zusje, haar man en haar zoontje
 • Suzanne heinen
  28 November 2013
  Omdat je gewoon onwijs mooie foto's maakt. Een echte kunstenares!!!
  Groetjes Suzanne
 • anita
  28 November 2013
  Eindelijk eens geen standaard gezins foto's. geweldig!! zou dit zo graag willen voor mijn gezinnetje. groetjes Anita.
 • desiree peters
  29 November 2013
  Ik zou graag een fotoshoot willen winnen...
  Samen met mijn mooie zoontje en vriend.
  Een mooie gezinsfoto voor in de woonkamer.

  En vind je foto zoo mooi!
 • Anita H.
  30 November 2013
  Ik wil eindelijk wel eens mooie foto's van mezelf hebben van hoe ik er nu uitzie. Gewoon leuk. En als ze echt heel goed zouden lukken, dan wil ik er ook wel eentje aan de muur hangen. Status van alleenstaande; je vraagt dan niet zo gemakkelijk aan iemand om een plaatje te schieten. Verder heb ik eigenlijk ook foto's nodig voor cv en profiel Facebook.
 • Daniëlle Frings-Burggraaff
  1 December 2013
  Hallo. Ik zou graag de shoot winnen voor mijn vriendin uit Turkije. Zij is mijn beste vriendinnetje en komt de maand december naar Nederland met haar gezin.
  Ik zou dolgraag met haar gezin en mijn gezin een shoot hebben.
  Dat zou een geweldig kerstcadeau zijn voor haar!
  *duimen duimen duimen*
 • Tamara Ploum
  1 December 2013
  Hoi

  Ik vind jou foto's altijd prachtig, en heb nog nooit een foto schoot gehad van mijn dochtertje en hondje samen en het zijn echte dikke vrienden :-)
  Groetjes tamara
 • Manon Woltgens
  1 December 2013
  In de eerste plaats omdat ik jouw werk helemaal geweldig vind. Ons jongste zoontje heeft het AOV syndroom en daardoor ziet hij na iedere operatie in zijn gezichtje er steeds weer anders uit en dat zou ik graag tussentijds willen vastleggen! De volgende operatie staat op 18 december gepland...Het zou helemaal te gek zijn...Groetjes, Manon
 • Wendy Aust
  1 December 2013
  Je maakt zo'n mooie foto's en wij hebben nog geen foto van ons als gezin. Daarnaast heb je wel ons zoontje al gefotografeerd (3 jaar geleden op de peuterspeelzaal). Je foto's zijn gewoon apart, mooi :)
 • Martina
  1 December 2013
  Omdat een foto van Sjurlie niet alleen leuk is om te maken en om te hebben maar ook een sieraad is voor je woonkamer. Ik zou graag zo'n sieraad in mijn woonkamer willen hebben.
 • Nancy Langen
  8 December 2013
  Hoi Shirley,
  Ik zou graag een fotoshoot van jou willen winnen, omdat ik helemaal geen foto van ons 4-tjes heb! En ik wil die gemaakt krijgen door jou, want niemand kan zo\'n super mooie foto\'s in de natuur maken als JIJ!!!!!als geld geen rol speelde had ik allang een fotoshoot bij jou geboekt!!!!
  Groetjes Nancy Langen
 • Sharon
  8 December 2013
  .....Omdat ik al veel te lang probeer om eens een shoot bij je te plannen en het er maar steeds niet van komt, maar vooral omdat ik je werk zo bewonder!
 • patricia
  28 December 2013
  Hoi,

  Om het jaar 2013 af te sluiten en 2014 als gezinnetje mooi vast te leggen ♡
  En jij hele mooie foto's maakt.

  Groetjes

 • patricia
  28 December 2013
  Hoi,

  Om het jaar 2013 af te sluiten en 2014 als gezinnetje mooi vast te leggen ♡
  En jij hele mooie foto's maakt.

  Groetjes

 • Sanne
  2 January 2014
  Hallo shirley

  Ik zou heel graag met mijn vriend en ons half jaar oude hondje op de foto willen om deze bijzondere tijd in ons leven vast te leggen daarbij zijn jou foto's gewoon zoo mooi altijd en vol emotie, prachtig

  Nu duimen !! Hihi

  Liefs
  Sanne nick en puk
 • Francisca van Dort
  2 January 2014
  Het zou erg leuk zijn om een fotoschoot te winnen. Ik zou de schoot gebruiken voor nieuwe foto's van mijn ouders. Om hun liefde na 33 jaar opnieuw vast te leggen. Zodat dit een mooie herinnering is voor hun liefde en de liefde die ze ons daarmee geven.
 • dyonne
  2 January 2014
  Omdat de foto's die jij maakt gewoon super geweldig mooi zijn en graag eens een loveshoot zou willen laten maken van mij en mijn vriend.
 • wendy Tilmans
  2 January 2014
  Het lijkt me een ultiem kado voor mijn ouders...Ze zijn nl in mei 40 jaar getrouwd Een foto van mijn zus schoonbroer en neefje samen met onze zoon mijn man en ikzelf dat zou heb mooiste kado zijn wat we hun zouden kunnen schenken.....duimen draaien hopelijk heb ik geluk
 • Roxanne
  2 January 2014
  Omdat ik graag zo'n mooie loveshoot met mijn vriend zou willen doen zodat we eindelijk onze gang kunnen aankleden. Met een van de foto's uiteraard! Na een dik jaar hier wonen, is de muur namelijk nog steeds kaal....
 • Mandy Jaspers
  3 January 2014
  Hoi Shirley,

  Ik zou graag winnen om mooie foto's te hebben van de honden van mijn ouders in de natuur. Het zou een mooi cadeau voor hen zijn!!!
  Groetjes Mandy Jaspers
 • Gabi Claessens
  3 January 2014
  Omdat je prachtige foto's maakt, en we eigenlijk nog geen echte mooie foto van ons gezinnetje hebben. En we zeer gecharmeerd zijn van jou werk!
 • Babs
  3 January 2014
  Gewoon omdat ik zoveel van mijn gezinnetje hou !!!♡♥♡
 • Babs
  3 January 2014
  Gewoon omdat ik zoveel van mijn gezinnetje hou !!!♡♥♡
 • Esther Bertrand
  3 January 2014
  Waarom ik graag zou willen winnen?
  Heel veel redenen... Maar de voornaamste:
  Een mooie foto van beide Kids!
  We hebben n fotoshoot gedaan toen onze jongste 10 wkn was en toen was dit niet gelukt! Dit was n beetje n teleurstelling... Nu is ze inmiddels 9 mnd en zou ik t geweldig vinden om n prachtige foto van ze samen te hebben!
  Spannend!
  Groetjes Esther Bertrand
 • Monique Hodiamont
  3 January 2014
  Ik vind de foto's die jij maakt gewoon heel mooi. Volg je foto's op facebook nadat we het kinderfeestje bij jouw hielden. Kortom TOPPIE!
 • Kyra Vallinga
  8 January 2014
  Wij zijn 3 beste vriendinnen die op dit moment bezig zijn met afstuderen aan de verloskunde academie in Maastricht. Vele foto’s hebben wij van onze “strijd” tijdens het maken van de scriptie. We delen alles met elkaar ..plezier, bloed zweet en tranen. Iedere dag proberen wij onze motivatie weer hoog te houden. Bergen snoepjes gaan erin, want ja.. zo houden we de spirit er lekker in.. maar helaas af en toe ook een kilo’tje. Alhoewel een van ons zich afzijdig houd en werkt aan haar eigen doel. Hierbij inmiddels al 20 kilo afgevallen. Grappen grollen en serieus werken tegelijk, het blijkt te kunnen bij ons.
  Ons laatste jaar op de academie voordat we alle drie als verloskundigen “de wijde wereld” intrekken. Het zou super zijn als wij net zo’n spontane foto’s in een fotoshoot kunnen vastleggen. Zodat we voor altijd een aandenken hebben aan deze studententijd samen en onze mooie vriendschap.
 • Sanne janssen
  8 January 2014
  Omdat het heerlijk is om met mijn gezinnetje op de foto te gaan en jij super mooie foto's maakt

  Knuffel sanne
 • Niki Bremmers
  17 February 2014
  Hoi!! Hebben een nare periode achter de rug, overlijden van de opa en oma van mijn vriend. Ik wil hem graag verrassen met deze fotoshoot.
 • Gian
  17 February 2014
  Omdat mijn vriend en ik na bijna 5 jaar nog steeds geen foto's van ons 2 hebben in huis, word eens tijd :)
 • esmeralda
  17 February 2014
  Omdat mijn paard niet meer dejongste is. En we gek zijn op dieren. Lijkt het me geweldig om een fotoshoot te winnen voor onze 2 honden en mijn paard samen.
  Groetjes esmeralda
 • Maud
  17 February 2014
  Een fotoshoot van mijn schoonmoeder met haar twee zoons! Zij verdienen het zo ontzettend om een mooie herinnering te hebben aan elkaar. Na een aantal moeilijke jaren begint het nu eindelijk langzaam beter te gaan. Ik weet zeker dat ze dit te gek zullem vinden.
 • melanie huibers
  17 February 2014
  Dit jaar zijn ik en mijn vriend 5 jaar samen. Het zou super zijn om dat te bezegelen met prachtige foto's van ons samen om ons huisje mee aan te kleden. eventueel nog met onze hond erbij, zodat het plaatje helemaal compleet is.
 • Sanne Janssen
  17 February 2014
  Ik zou graag mooie foto' S willen van ons gezinnetje, veel foto's waar we met zijn vieren opstaan, maar we zijn nu toch echt al bijna een jaar met zijn vijven dus lijkt me heerlijk om daar ook mooie foto's van te laten vastleggen
 • Esther Kollen
  17 February 2014
  Omdat je superfoto's maakt en wij normaal niet graag op de foto gaan maar voor jou graag een uitzondering maken!
 • Renee Kleintjens
  17 February 2014
  Ik zou deze shoot graag willen winnen om nog een keer mooie foto's te hebben van mijn inmiddels bijna 28 jarige pony die nu steeds verder achteruit gaat! Samen met mij en mijn vriend voor een geweldig aandenken voor als hij er niet meer is.
 • Joyce Peiffer
  17 February 2014
  Waarom op de foto? Wie wil er nou niet gefotografeerd door Nederlands top fotografe Sjurlie? En nou ja, ook een beetje voor Jasmijn , die wilde ook weer eens graag naar jou!!
 • Saskia Vandenbroeck
  17 February 2014
  Ik wil vooral deze fotoshoot winnen om door kou gefotografeerd te worden. Ik vind dat je prachtige foto's maakt!
 • J
  18 February 2014
  Hallo als kado voor mijn ouders die 40 jaar getrouwd zijn!. Een mooie foto in de natuur van kids en kleinkids hoort daar zeker bij!.
 • Marieke Noppen
  18 February 2014
  Hey Shirley!
  Ehm... Ik kan wel een paar redenen vinden, waarom wij graag een shoot van jou willen!
  Je maakt allereerst al super mooie reportages!
  Afgelopen jaren hebben we best veel meegemaakt en een mooi beeld voor een nieuw hoofdstuk, lijkt me erg mooi. Afgelopen jaar heel veel afgevallen en dat maakt een shoot nu nog veel leuker! En eigenlijk ook gewoon erg leuk om je eens te ontmoeten! :-)
  Groetjes Marieke Noppen
 • Kelly Jacobs
  6 March 2014
  Ik zou deze shoot graag willen winnen om mijn lieve petekinderen mooi op de foto te zetten. Dit dan weer als verassing voor mijn zus. Een leuke lijst heb ik al maar nog geen mooie foto's voor erin. Een leuke combinatie met mijn 2 labrador pups is natuurlijk nog leuker! Groetjes Kelly
 • Kelly Jacobs
  6 March 2014
  Ik zou deze shoot graag willen winnen om mijn lieve petekinderen mooi op de foto te zetten. Dit dan weer als verassing voor mijn zus. Een leuke lijst heb ik al maar nog geen mooie foto's voor erin. Een leuke combinatie met mijn 2 labrador pups is natuurlijk nog leuker! Groetjes Kelly
 • tamara
  6 March 2014
  Oh heel graag, omdat de laatste foto's van mijn kinderen niet meer zo recent zijn!
 • Angela
  6 March 2014
  Heeeey!

  Een mooie herinnering voor mijn lieve ouders op een canvas, na een jaar vol verdriet door het verlies van mijn zus en hun dochter. Een plaatje dat weer een lach op hun gezicht tovert door een fijn moment samen. We hebben momenteel geen recente mooie foto van het gezin op dit moment. Het zou prachtig zijn als deze er wel zou komen.

  Groetjes Angela!
 • Manon Woltgens
  7 March 2014
  We hebben twee (adoptie) kindjes met een dubbelzijdige schisis. Ons jongste zoontje van 4 jaar heeft de schisis in een ernstige vorm vanuit een syndroom waardoor hij vaak geopereerd moet worden. Na iedere operatie ziet hij er weer totaal anders uit en heeft hij dus weer een ander gezichtje. Hij is afgelopen december weer geopereerd en ik zou het voor hem geweldig vinden om zijn nu weer nieuwe gezichtje voor altijd vast te leggen voordat een nieuwe operatie weer op de kalender staat. Groetjes van Manon
 • Anke Latour
  7 March 2014
  2014 is voor ons een jaar met mijlpalen en wat zou het bijzonder zijn om dit vastgelegd hebben in een geweldige fotoreportage van jou.
  Onze oudste zoon doet dit jaar de communie, onze jongste dochter gaat over een maand naar school en mijn middelste zoon is ook een toppertje.
  Misschien tot binnenkort Shirley ??!!
 • Anja Schouteten
  7 March 2014
  Een fotoshoot van een 50 plusser lijkt mij ook wel eens leuk. vaak zie je de kids ,bruiloft,zwangeren. niks mis mee ook super !!! Maar ook fotos van ouderen kunnen mooi zijn.......
 • Anja Schouteten
  7 March 2014
  Een fotoshoot van een 50 plusser lijkt mij ook wel eens leuk. vaak zie je de kids ,bruiloft,zwangeren. niks mis mee ook super !!! Maar ook fotos van ouderen kunnen mooi zijn.......en ik heb een tweelingzus !!!
 • Yvonne Beckers
  7 March 2014
  Lijkt me super om eens mee te maken!
  We hebben pas weer een nieuw paard en nog geen mooie foto's natuurlijk! En die van jou in de natuur zijn altijd geweldig!!! Duimen maar...Gr yvon
 • Rachel Borjans
  7 March 2014
  Ik zou deze foto shoot graag willen omdat het eindelijk eens andere foto's zijn. Bij andere fotografen zie je alleen maar dezelfde foto's vandaan komen. Resultaat. .... apart gefotografeerd maar zowel een vriendin als mijm zusje als wijzelf hebben dezelfde foto ophangen. Beetje jammer.
 • Natalie Hanssen
  7 March 2014
  Hoi Shirley,

  Graag zou ik een super geweldige fotoshoot willen van mijn gezin gemaakt door jou!
  Maar ook hier zie ik het Max van 5 personen staan.....:-( bij alle betaalbare acties lopen wij met ons gezin 6 persoons hier tegenaan... Misschien toch een uitdaging om er een van 6 personen te maken :-))! Vandaar dat ik toch een reactie plaats op je weblog. Want wie zou nu geen fotoshoot van jou in zijn woonkamer willen!!!!
  Zodat wij met het hele gezin op de foto kunnen eindelijk compleet!!!

  Heel veel groetjes Natalie
 • Sharon
  7 March 2014
  Jammer dat de fotoshoot maar voor maximaal 5 personen geldig is. Wij zijn namelijk een samengesteld gezin met vier prachtige dochtertjes. Na beiden een zware tijd achter de rug te hebben zijn we dolgelukkig met zn zessen en hopen over een half jaar dan ook een mooie foto in onze eerste gezamelijke woning te kunnen hangen.
  Groetjes Sharon
 • Lianne
  7 March 2014
  We hebben wel foto's van de kindjes alleen maar wat zou het top zijn om met zijn alle op de foto te gaan! En alle grote liefdes op een plaatje
 • Lieveke van den Elsen
  7 March 2014
  Je maakt mooie spontane foto's. Je besteedt er tijd en aandacht aan wat niet elke fotograaf doet! Ga zo door met je goede werk!
 • renee
  7 March 2014
  Hoi shirley, mijn schoonouders zijn 19 april 40 jaar getrouwd en wij willen ze graag een mooie foto van de 3 kleinkinderen aanbieden. We waren zo tevreden over de foto's die je toen maakte van onze emmie, dat we het geweldig zouden vinden als we dit zouden winnen om zo weer met Jou in zee te kunnen gaan!!

  Liefs lars, renee, emmie en poot van billy
 • Anja Schouteten
  7 March 2014
  Ik zou het super vinden een foto/ fotos van mij met mijn tweelingzus ......50 plussertjes
 • Arlet Roex
  11 March 2014
  hoi Shirley,

  Ik zou heel graag een fotoshoot willen van mijn knappe tinker paard. Dit het liefst op de brunssumerheide, dit is altijd al mijn droom geweest... galopperend over door de hei, met lange wapperende manen van mijn man.
  En omdat ik ook twee kleine meiden heb die op mijn pony rijden zou ik het leuk vinden ook van hun een foto te maken op Cooper in de hei.

  groetjes Arlet
 • Sylvie
  17 July 2014
  Hoi Shirley,

  Ik doe gewoon mee met deze actie, ondanks dat ik vanochtend nog een zwangerschapsshoot bij je heb gehad :) Ik kwam nu pas op je facebookpagina terecht. Ik ben ervan overtuigd dat het mooie foto's worden, en zou ook bijzondere foto's wensen als ons kindje er straks is. Bedankt voor je werk!

  Groetjes Sylvie
 • Kyra
  20 October 2015
  Wie heeft deze eigenlijk ooit gewonnen? :D
 • Veronique Vrancken
  21 October 2015
  Omdat mijn boudoirshoot alweer 2,5 jaar geleden is, en ik nu nog strakker en mooier in m'n vel zit!
 • Melody
  21 October 2015
  Ons zoontje is pas 1 jaar geworden en wat het leuk zijn om een mooie fotoshoot met hem te doen! Mooie foto's aan de muur van onze bink. Kyan is altijd vrolijk, lachen.. Vriendelijk mannetje die het goed doet voor de camera :)
 • Hanna Korpershoek
  21 October 2015
  Ik zou deze shoot willen winnen voor mijn vriendin Jay. Ze verhuisd binnenkort met haar man naar Nijmegen voor zijn werk.
  Ik zou graag er een vriendinnen shoot van maken zodat we altijd nog bij elkaar in huis zijn, ondanks een grotere afstand..
 • Corina Jacobs
  21 October 2015
  Zou graag deze prijs willen winnen voor mijn zoon Björn. Samen met opa en oma op de foto. Leuke herinneringen voor later. Zeker gezien de toekomst. Groetjes Corina
 • Corina Jacobs
  21 October 2015
  Ik zou deze prijs willen winnen voor mijn zoon Björn. Als leuke herinnering. Samen met opa en oma op de foto. Groetjes Corina
 • Klaartje
  21 October 2015
  Hoi Shirley,

  Gezinsuitbreiding in de maak
 • Giara
  21 October 2015
  Omdat ik steeds degene ben die de foto's maakt en ik ook wel eens met mijn jongens van 7 en 2 jaar op de foto zou willen.
 • Tammie zeidler
  21 October 2015
  Hey Shirley! Wat een geweldige actie dus ik waag ook een gokje!
  Graag zou ik deze fotoshoot willen winnen en deze samen doen met mijn tweelingzus en haar vriend, mijn broertje en mijn vriend. Mijn zus en broertje en ik hebben weinig goede foto's met zijn drieën, er heeft altijd iemand zn ogen dicht of doet iets raars. Verder is het natuurlijk heel leuk om een echt mooie foto met je partner te hebben in je huis.
  Ik vind dat je prachtige foto's maakt en zou een gat in de lucht springen mochten we winnen :)
 • Nicole van der Leij
  21 October 2015
  Omdat de laatste foto echt van ons viertjes alewer van 2007 zijn en het echt tijd wordt voor een nieuwe gezinsfoto
 • Monique Hodiamont
  21 October 2015
  Ik volg je fotos al si ds mijn dochter een kinderfeestje bij jouw vierde.....geweldig mooie fotos maak je! Waarom willen we winnen!
  Ik ben altijd degene die fotos maakt....dus qua familiefotos komen we niet verder dan een gezinsselfie op vakantie. We zij binnenkort 12,5 jaar getrouwd....lijkt me super gelegenheid om samen op de gevoelige plaat te gaan.
  Groetjes Monique
 • Soe
  21 October 2015
  Ik zou graag van mijn kleinkinderen Mika en Isa, en ons aanstaande kleinkind, van Lars en Laurine een foto willen heb en. Deze wordt vast en zeker net zo mooi als jouw fotoshoot van hun huwelijk, 03/07/2015!!
 • Niki Klaassen-Bremmers
  21 October 2015
  Zou graag mooie foto's willen maken samen met mijn man en ook een paar met mijn oma. Haar man, mijn opa is met de Pasen plotseling gestorven en een leuk uitje met de kleinkinderen vindt ze nog steeds het mooiste wat er is.
 • Cristel
  21 October 2015
  Hoi shirley...
  Ik zou het heel graag willen winnen en een shoot met mijn man en zoon,mijn ouders en mijn zus willen laten maken!!2015 is een heel heftig jaar geweest voor ons allemaal tgv verlies van ons kindje na 18 welen zwangerschap..ondertussen een verhuizing en nog allerhande zaken!dit heeft ons als gezin sterker gemaakt en het zou mooi zijn om ons oo deze manier op de foto te zetten en dit jaar mooi af te sluiten!!!!
 • Marischa
  21 October 2015
  Ik volg je al een tijdje en je maakt echt prachtige foto's. Zelf fotografeer ik ook als hobby en ik zie jouw foto's toch wel als een voorbeeld waar ik na wil streven!
  Nu er een fotoshoot te winnen is wil ik natuurlijk mee doen. Ik zou graag een fotoshoot willen winnen voor mij, mijn vriend en zoontje. Ook zou ik het leuk vinden als ik een foto kan hebben van mij & me vriend alleen!
 • Joanie Post
  21 October 2015
  Hoi Shirley,

  Ik zou de shoot graag willen winnen omdat je ons dochtertje ook op de foto hebt gezet toen ze 2 weken oud was, prachtige foto's! Nu is ze bijna anderhalf en zouden wel weer zo'n mooie foto's van haar aan de muur willen!
 • Femke
  21 October 2015
  Hi Shirley,
  Lijkt me leuk om een keer een shoot te doen met mijn vier beste vriendinnen en zusje. Een kerel zit er toch voorlopig niet in dus dit lijkt me een perfect alternatief :)
 • Tiny
  21 October 2015
  Hallo, ik zou graag mooie foto's willen winnen voor mijn kleinzoon en dochter :) groetjes Tiny
 • Diny Scholten
  21 October 2015
  Hoi hoi,
  ja natuurlijk wil ik deze fotoshoot graag winnen. Ik kan hem super goed gebruiken in maart 2016, want dan heb ik een afspraak staan voor een fotoshoot op de Brunssummerheide.
 • Sanne
  21 October 2015
  Hoi Sjurlie, ons zoontje wordt in december 1 jaar. Graag zouden we een mooie shoot winnen met z'n drietjes met de mooie herstkleuren in het bos. Jouw kleurgebruik in foto's in altijd zo mooi en sprekend, daarom lijkt een buitenschoot met de herstkleurtjes me fantastisch. We duimen. Liefs Werner, Stijn en Sanne
 • Lesley
  21 October 2015
  Ik zou het ZO super graag willen winnen voor mijn vriendinnetje Jessica Nyqvist !! Ze verdient het zo!! Plus...Ze heeft een heeeeerlijk fotogeniek zoontje!! Schat ik gun het je zo!!
 • Ethel
  21 October 2015
  Steeds als jij een link plaatst op Fb over een mooie shoot of gebeurtenis, lees ik met veel plezier het bijbehorende verhaal. Vervolgens bekijk ik de mooie foto's en dat is altijd genieten (ook al ken je de personen op de foto's niet). Steeds bedenk ik me dan, dat 't geweldig zou zijn zelf ook eens zo iets te boeken, maar het komt er maar niet van.
  We hebben een hele, leuke (en vooral drukke) Berner Sennenhond van 2 jaar en ik fotograferen doe ikzelf ook graag. Maar als we terugkomen van vakantie of we hebben een mooie wandeling in het bos gemaakt, dan constateer je steeds dat er altijd maar eentje van ons met de hond op de foto staat. En ja, we maken wel eens een foto met de zelfontspanner!! Maar die zijn dan net niet zoals je de foto in gedachten had.
  Dus hoe ik 't zou vinden om deze mooie prijs te winnen???.....dat zou geweldig zijn. Duimen maar en in de tussentijd lees ik je blog natuurlijk en bekijk al die superfoto's met veel plezier
 • Renee pepels
  21 October 2015
  Hoi shirley,

  Wij hebben al een keer een prachtige foto reportage gedaan met onze dochter emmie pepels en hond Billy In het park in Brunssum. Inmiddels hebben wij er een zoontje bij van 6 mnd. En ben ik Ook nog eens onverwacht zwanger geworden van onze derde dus, nu 18 wkn. Een cadeautje erbij, kersje op de taart! Wel vergt dit erg veel van mij en mijn lijf nu. Erg druk met twee super kleintjes erbij. We hebben Een heftig jaar achter de rug met verhuizen 5 dgn voor de bevalling en veel klussen. Daarbij was ons zoontje ook ziek geworden. Gelukkig gaat alles nu beter en kunnen we genieten ook met de wetenschap dat er nog een kleintje bij komt. We zouden dat alles graag eillen bekronen met een mooie buiten herfst foto rapportage!

  Groetjes Renee pepels
 • Astrid van Vlodrop
  21 October 2015
  Opa en oma willen dolgraag een foto van de kleinkinderen voor hun pas gestucte muur. Ze kunnen het niet eens woren over het behang, maar wel over de foto
 • Sheila
  21 October 2015
  He Shirley

  Ook ik wil graag meedingen omdat ik dolgraag een herfstshoot van mijn mooie gezinnetje zou willen hebben!!! En om je een keer aan het werk te zien! Succes aan alle deelnemers!

  Groetjes sheila
 • Melanie
  21 October 2015
  Het lijkt me geweldig om mooie foto's van ons samengesteld gezin te maken. Onze kids variëren van leeftijd van 5-17 jaar en het lijkt me erg mooi dit als een eenheid aan de muur te mogen hangen. Lijkt me geweldig.
 • Jolien Verhagen
  21 October 2015
  Hi Shirley,

  Wij zijn net verhuisd en willen binnenkort een mooie foto van ons gezin laten maken voor aan de muur. Omdat ik jou ken als professioneel fotograaf op bruiloften bij Erenstein, lijkt me dit natuurlijk geweldig om te winnen ;-)

  Groetjes Jolien Verhagen
 • Marieke Derks
  21 October 2015
  Hoi Shirley,
  Ik zou de fotoshoot graag winnen om foto's met mijn vriend en dochter te maken, zeker nu ik zwanger ben lijkt me dat geweldig!

  Groetjes Marieke Derks
 • Sjouke
  21 October 2015
  Hoi Shirley, wij zouden deze foto shoot heel graag willen winnen. Omdat we 2,5 jaar geleden een super Love shoot bij jou hebben gehad, samen met ons kleine mannetje van toen 3 maanden oud. En het zou super leuk zijn om nu een nieuwe foto shoot te maken van ons gezinnetje en zo ook de "groei" van ons zoontje Stijn vast te leggen. En zo ook een super leuke nieuwe gezins foto te kunnen maken, omdat we niet vaak samen op de foto staan.
  (We gaan duimen :-) )
  Groetjes, Sjouke
 • Joyce
  21 October 2015
  Geweldig weer zo'n mooie actie. Wie wilt dat nu niet? Wij wel! Heel heel graag zelfs nu ons gezinnetje compleet is met de geboorte van ons zoontje en broertje. Wat zou het onzettend gaaf zijn om zo'n shoot te mogen winnen. En erna iedereen die mooie foto's te laten zien.
 • Monique Schnackers
  21 October 2015
  Waarom? Er zijn zoveel redenen waarom wij graag deze willen winnen. Ten eerste omdat de communiereportage, uitnodiging en bedankje super waren, en Lotte heeft ook plezier gehad tijdens de fotoreportage. En we willen heel graag een leuke foto van alle drie de kinderen. Tot nu toe ontbreekt al ongeveer 8 jaar een leuke foto van onze kinderen samen in de woonkamer bij ons maar ook bij oma en opa. Shirley uit ervaring met jou weet ik gewoon dat als we deze fotoshoot winnen het resultaat weer geweldig zal zijn.
  Groetjes Monique Schnackers en familie
 • J sensen
  21 October 2015
  Hoi Shirley,
  Wie wil nou niet mooie foto's van zijn/haar gezin aan de muur!! Nou ikke wel hoor
 • Manon
  21 October 2015
  Hoi Shirley,

  Vorig jaar zijn we getrouwd en hebben we een super trouwalbum gekregen dankzij jou. We zijn recentelijk verhuisd en hebben dit jaar 'gezinsuitbreiding' gekregen met ons hondje bunshi. Het zou super zijn om een foto van ons 3en te hebben.

  Groetjes Jeroen, Manon en een pootje van bunshi
 • Martina
  21 October 2015
  Hoi Shirley,
  Ik zou deze fotoshoot graag willen winnen samen met mijn moeder en zusje. Het lijkt me een leuk cadeautje voor mijn moeder die 60 jaar wordt in November. En na 10 jaar geleden onze vader te hebben verloren en m'n moeder die ziek is geweest, zijn we sterker en dichter bij elkaar als ooit tevoren. Gr, Martina
 • manon
  21 October 2015
  Ik heb je foto's zien maken op de bruiloft van mijn vrienden en daarna uiteraard het resultaat gezien, gewoon betoverend! Graag zou ik de fotoshoot willen winnen voor mijn vriend en ik en mijn hondje Babs, de vrolijke labradoodle! Net een huisje gekocht dus een grote foto op canvas zou daar prachtig staan! Als ik ooit ga trouwen mag jij zeker komen fotograferen!
 • Carol
  21 October 2015
  Je foto's zijn gewoon super.
  Daarbij met de hele familie in de natuur is ook heerlijk. Opa is net verhuisd. En daar een mooie canvas van kinderen en kleinkinderen. Wat zou hij daar trots op zijn.
 • Maud
  21 October 2015
  Wat zou dit mooi zijn om te winnen! Mijn schoonmoeder heeft twee geweldige zonen (en ik mag mij gelukkig prijzen dat een van hen mijn vriend is :)) . Ik zou het haar zo gunnen om een mooie familiefoto te hebben van haar met haar twee kinderen. Ze is een geweldige vrouw die het heel moeilijk heeft gehad en nu volop in het leven staat en eindelijk weer geniet!
 • oma Peree
  21 October 2015
  Graag zou ik hem winnen voor onze jongste dochter , vriend en baby. Hun zoontje is 10 weken te vroeg geboren. Het was een heftige tijd, maar nu is hij ruim 2 maanden oud en gelukkig thuis . De fotoshoot zou een super cadeau zijn!
 • Ine Bremen
  21 October 2015
  Voor Maarten en Esmiralda en hun ukkie dat in januari verwacht wordt.
  En als ik hem niet win.....dan moeten we er zelf maar aan geloven
 • tanja van den bosch
  21 October 2015
  Ik zou graag de fotoshoot willen winnen omdat ons gezin na veel tegenslagen eindelijk compleet is met twee geweldige boeven. Zef van 4,5 jaar en in maart kwam dan eindelijk onze jongste boef Baer. Je maakt mooie pure foto's
 • Marleen Oetjens
  21 October 2015
  Gewoon omdat jij mijn meisje en haar paard al eens geweldig mooi hebt vastlegd.Dat wil ik ook wel graag ☺
 • Lisa Oetjens
  21 October 2015
  Omdat ik gewoonweg geen betere fotografe ken! Geweldige foto's van ulli gemaakt.. Ik doe mee zodat mama ook een mooie shoot kan doen met haar lieve lagrima die we al 18 jaar hebben ❤

  Duimen maar..
 • Kiki Janssen
  21 October 2015
  hoi Shirley, ik zou eigenlijk begin dit jaar de shoot van onze dochter doen maar toen was het erg koud. ik zou contact opnemen als ze zou lopen/ staan voor een buitenshoot. We zijn zoveel maanden (bijna een jaar) verder maar ze staat los en begint eindelijk haar eerste stapjes te zetten... een shoot zou leuk zijn :-)
 • Susanne Smeets
  21 October 2015
  Ons meisje is inmiddels alweer wat groter dan tijdens de New born shoot, dus zou erg leuk zijn om weer opnieuw mooie foto's te hebben.
 • Annet
  21 October 2015
  Hoi Sjurlie..
  Mijn ouders zijn onlangs 50 jaar getrouwd en ik zou ze zo graag een foto van het gezin kado willen doen. Heerlijk in het bos of op het veld.. ;)
 • Fabienne
  22 October 2015
  Omdat de trouwfoto's geweldig zijn en ik best nog een shoot van ons tweeën wil doen. Lijkt me zo leuk omdat het zo natuurlijk over komt bij jou
 • Bianca claessen
  22 October 2015
  Hoi, ik sta niet graag in het middelpunt van de belangstelling en sta daarom zelden op foto's.. Ben ook meestal niet blij met hetgeen ik van mezelf zie