Pre wedding shoot Limburg: romantische fotoshoot op de Brunssummerheide

15.12.13

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Fotograaf Limburg: een romantische verlovingsreportage op de Brunssummerheide

Romantische loveshoot op de Brunssummerheide

Deze pre wedding shoot plande ik bewust aan de einde van de dag, in de hoop dat er een mooie ondergaande zon zou zijn en we hadden geluk!

Ik sprak om half 4 met Audrey en Harry af bij de Brunssummerheide voor een pre weddingshoot. Audrey en Harry gaan komend jaar trouwen en deze verlovingsreportage was een leuke opwarmer voor hun bruidsreportage.

Ze namen hun twee leuke Jack Russels ook mee voor een aantal foto's. Daarna hebben zij de hondjes even in de auto gezet om nog een aantal romantische foto's samen te maken in het bos.

Een loveshoot is superleuk ter voorbereiding op je huwelijk

De foto's kun je voor verschillende doelen gebruiken, zo kun je ze gebruiken voor de uitnodiging voor je huwelijk, een save the date kaart, een bedankje voor je huwelijk of voor je receptieboek.

Accessoires maken je pre wedding shoot nog leuker

Persoonlijke accessoires, zoals de slinger die Audrey bij zich had met een hartje en hun namen, maken de loveshoot nog leuker. 

 

Reactie plaatsen

Audrey
Wij zijn erg blij met de foto's die Shirley gemaakt heeft! We wilden graag foto's voor de uitnodigingen voor onze bruiloft en Shirley kwam met leuke ideeën en suggesties waardoor de foto's erg mooi zijn geworden.
Pre wedding shoot Limburg: romantische fotoshoot op de Brunssummerheide
Logo Sjurlie.nl