Communiefotoshoot

Communiefotografie limburg: spontane reportage

Communiefotograaf in Limburg en België. Voor spontane communie fotografie in o.a. Maaseik, Lanaken, Genk, Maasmechelen en Hasselt.

communiereportage Hulsberg WijnandsradeCommuniereportage HulsbergCommuniereportage met dieren laten maken in Zuid LimburgCommuniereportage LimburgCommuniereportagecommuniefotograaf Limburgfotoshoot communie reportage kasteel Elsloocommuniereportage Limburgfotograaf communie communiereportage Parkstad Limburgfotograaf communiereportage parkstad Limburgkinderfotograaf Limburg communiefotografie kasteelpark Amstenradecommuniereportage fotograaf communie Limburg kasteelpark Amstenradecommuniefotograaf Limburgcommuniefotograaf Limburg fotoshoot communie Brunssumcommuniefotograaf Limburg fotoshoot Brunssumcommuniefotograaf Limburg fotoshoot communie Brunssum spontaancommuniefotografie België Maasmechelen Lanaken Mol Genk communiefotograaf België: Limburg spontaanCommuniefotograaf in België: reportage met pony en hond MaaseikCommuniefotograaf in België: reportage met pony en hond MaaseikCommuniereportage België Maaseik kinderfotograaf België communiefotografie Zilvermeer Mol kinderfotograaf België communiefotografie Zilvermeer Mol

Zeg het met bloemen en een foto zegt meer dan 1000

Samen met Toos Deben van Communiewinkel Ottelien uit Ubachsberg (Voerendaal) en Ireen Born van FunkyVagant uit Kerkrade organiseren we op zondag 29 april een fotoshoot met bloemstyling in voor prinsesse meisjes.

Ons supergoede en leuke model bij de testshoot was Milou, die overigens helemaal niet de communie doet, maar wel super happy was in haar jurkje van Ottelien.

De fotoshoot vindt plaats in de winkel van FunkyVagant aan de Hoofdstraat in Kerkrade, je kunt bij mij opgeven via mail of mobiel.

Graag tot ziens!

kinderfotograaf Limburgkinderfotograaf Limburgkinderfotograaf Limburg


Communiemis Treebeek (Brunssum

Het was vanmorgen vroeg helaas koud en regenachtig, niet echt mooi weer voor een communiefeest. De wandeling van de kinderen achter de drumband werd daarom ingekort en aansluitend begon de kerkdienst. Een communiemis fotograferen is altijd erg leuk. Samen met de camerman heb ik fijn kunnen werken. Onderstaand een kleine impressie van de dienst.

fotograaf communie Limburgfotograaf communie Limburgfotograaf communie Limburgfotograaf communie Limburg


Ryan@Roda Stadion

Gisteren mocht ik met Ryan, zijn broertje Jesse en zijn ouders foto’s maken bij het Roda Stadion in het kader van Ryan’s communie. Van deze foto’s zal ik een album, een uitnodigingskaart en bedankje maken. Het was een heerlijke, lente achtige dag en Ryan had er veel plezier in. Een uurtje creatief genieten dus met deze 2 vrolijke boys! Echte Limburgse passie :-) zeggen ze bij Roda.

Communiereportage LimburgCommuniereportage LimburgCommuniereportage LimburgCommuniereportage LimburgCommuniereportage Rodastadion


Communie Emma-Lynn

Emma-Lynn deed haar communie op 8 mei 2011. Samen met papa en mama en haar kleine broer maakten we de communiereportage in Mondo Verde Landgraaf.

Communiefotograaf Limburg Monde Verde LandgraafCommuniefotograaf Limburg Monde Verde Landgraaf


Communiereportage limburg: Communie Romy

Romy deed haar communie op 2 juni 2011. De reportage maakten we in een bloeiend veld koolzaad in Landgraaf (Rimburg).

Van de reportage is een communiealbum en een bedank je gemaakt. Voor uitnodiging kwam Romy in een andere outfit poseren in mijn fotostudio in Brunssum.

communiereportage Limburg


Communie knappe Jasmijn!

Tussen de regenbuien door, samen met mama en oma een hele leuke communiereportage mogen maken van Jasmijn bij kasteel Elsloo. Jasmijn vond het erg leuk om te poseren samen met hondje Pip. Ze nam alle mogelijke houdingen aan, klom in bomen en rende vrolijk rond.

Aangezien Jasmijn vandaag haar communie gedaan heeft, mogen de foto's vanaf nu ook op mijn blog komen te staan :-).

De foto's zijn bladzijden uit het communiealbum dat ik voor haar gemaakt heb.

 

Communiefotograaf LimburgCommuniefotograaf LimburgCommuniefotograaf LimburgCommuniefotograaf LimburgCommuniefotograaf Limburg


Communiereportage Bente

Voor de communie van hun dochter Bente wilden Marc en Femke Triepels graag een studioreportage laten maken.

Bente ging hiervoor samen met haar zusje op de foto. Van de foto's mocht ik ook een bedankkaartje ontwerpen.

Nu de communiedatum voorbij is, kan ik het resultaat onthullen :-)

Communiefotograaf LimburgCommuniefotograaf LimburgCommuniefotograaf LimburgCommuniefotograaf Limburg


Fotograaf Hoensbroek: Spring en Sprankel

Afgelopen zomer heb ik foto's gemaakt voor het nieuw gestarte communiecatiebureau van Juul Reumkens en Loes Franck, genaamd Spring en Sprankel (www.ikspring.nl).

De bedoeling was een aantal studio foto's te maken als profielfoto en verder een aantal foto's waarbij zij in de lucht zouden springen.

Het was die middag heel warm en het leek mee een leuk idee om de foto's op "De Kolenberg" in Hoensbroek te maken omdat daar van alles in de bloei stond en omdat er je er een mooi wijds uitzicht hebt. Een aantal van de resultaten.

portretfotograaf Limburgportretfotograaf Limburgportretfotograaf Limburg


Team communiecatiebureau Spring & Sprankel

Afgelopen vrijdag heb ik de eerste ontmoeting gehad met de teamleden van Spring en Sprankel, in de vorm van een heerlijke lunch verzorgd door Loes Franck. Na de lunch heb ik alle teamleden gefotografeerd en mijn colega fotograaf heeft mij op de foto gezet.

Het team bestaat onder andere uit webdesigners, fotografen, adwordsspecialisten, etcetera. Kijk voor meer informatie over de diensten van Spring en Sprankel op www.ikspring.nl

Portretfotograaf Limburg


Communiebeurs en modeshow Ottelien in Voerendaal

Communiefotograaf Limburg: sfeerimpressie communiebeurs communiewinkel Ottelien uit Ubachsberg

Vandaag stond ik voor de 2e keer op de communiebeurs van communiewinkel Ottelien uit Ubachsberg om mijn communiereportages, communiealbums, uitnodigingen en bedankjes te promoten.

Dit keer samen met Ireen Born van bloemisterij Funky Vagant in Kerkrade. Samen met Ireen heb ik vorig jaar een fotoshoot met bloemstyling georganiseerd.

Eigenaresse Toos had mij gevraagd om de modeshow te fotograferen. Er liepen dit keer zeker 60 jongens en meisjes mee in de nieuwste collectie. Ik vond het erg leuk om een sfeerimpressie van zowel de modellen als de toeschouwers te maken.

Het is vooral erg leuk om te zien waarmee mensen allemaal de modeshow vastleggen (Iphone, Ipad, videocamera, camera's, etc). De zenuwen waren van gezichten van de kinderen af te lezen met zoveel toeschouwers met hoge verwachtingen! Jurkjes waren weer prachtig dit jaar.

Naast de modeshow waren er stands van o.a. Bakkerij Voncken met communietaarten, ballondecoraties, bedankjes, Pearl Opticiens met hippe kindermonturen, het Restaurant bij u thuis voor de catering en een stand met o.a. handgemaakte sieraden waarvan de opbrengst naar het project Ninos del Lago gaat.

Fotograaf communie communiebeurs Ottelien VoerendaalFotograaf communie communiebeurs Ottelien VoerendaalFotograaf communie communiebeurs Ottelien VoerendaalFotograaf communie communiebeurs Ottelien VoerendaalFotograaf communie communiebeurs Ottelien VoerendaalFotograaf communie communiebeurs Ottelien VoerendaalFotograaf communie communiebeurs Ottelien VoerendaalFotograaf communie communiebeurs Ottelien VoerendaalFotograaf communie communiebeurs Ottelien VoerendaalFotograaf communie communiebeurs Ottelien VoerendaalFotograaf communie communiebeurs Ottelien VoerendaalFotograaf communie communiebeurs Ottelien VoerendaalFotograaf communie communiebeurs Ottelien VoerendaalFotograaf communie communiebeurs Ottelien VoerendaalFotograaf communie communiebeurs Ottelien VoerendaalFotograaf communie communiebeurs Ottelien VoerendaalFotograaf communie communiebeurs Ottelien VoerendaalFotograaf communie communiebeurs Ottelien VoerendaalFotograaf communie communiebeurs Ottelien VoerendaalFotograaf communie communiebeurs Ottelien Voerendaal


Fotograaf communiemis Limburg: voorstelmis OBS de

Zaterdagavond mocht ik in opdracht van Patricia Hissink de voorstelmis fotograferen van de communicanten van openbare basisschool de Schatkist uit Eygelshoven (Kerkrade). De mis vond plaats in de Johannes de Doper Kerk in Eygelshoven.

Deze mis is de voorbereiding op de communiemis die ik ook mag fotograferen. Deze zal zondag 12 mei plaatsvinden.

Communie fotograaf Limburg kerk EygelshovenCommunie fotograaf Limburg kerk EygelshovenCommunie fotograaf Limburg kerk EygelshovenCommunie fotograaf Limburg kerk EygelshovenCommunie fotograaf Limburg kerk EygelshovenCommunie fotograaf Limburg kerk EygelshovenCommunie fotograaf Limburg kerk EygelshovenCommunie fotograaf Limburg kerk EygelshovenCommunie fotograaf Limburg kerk EygelshovenCommunie fotograaf Limburg kerk EygelshovenCommunie fotograaf Limburg kerk EygelshovenCommunie fotograaf Limburg kerk Eygelshoven


Net binnen: handgemaakte schattige zigzag fotoalbu

Omdat vroeger alles beter was, ga ik met deze schattige zig zag foto albums terug naar vroeger. Cover met strikjes, knoopjes en hartjes decoratie, handgemaakt door een kunstenaar. Ik heb het hem niet makkelijk gemaakt! Want zijn ontwerpen zijn bestwel stoer en mannelijk maar na uitgebreide instructies en een moodboard bracht hij me deze resultaten langs. Daar ben ik super blij mij.

Dit past precies bij schattige, lieve en vrolijke kinderreportages natuurlijk.

Zo'n boekje is leuk bij een geboorte of als aandenken aan je communie of misschien zelfs voor je huwelijk.

Zigzag fotoalbum vintageZigzag fotoalbum vintageZigzag fotoalbum vintageZigzag fotoalbum vintageZigzag fotoalbum vintage


Communiemis Roosteren

Fotograaf Limburg: communiefotograaf in Roosteren

Afgelopen zondagmorgen mocht ik de communie mis van 12 communicanten fotograferen in de kerk in Roosteren. Marina die mij benaderd had hiervoor, had een superleuk oud wit Volkswagen busje geregeld om de familieportretten bij te maken.

De groepsfoto's mochten we  in een hele mooie tuin maken. De eigenaar was erg behulpzaam en leende me zelfs een ladder voor een grote groepsfoto.

De kerk was prachtig qua interieur en ook nog een super mooi versierd. Een hele leuke opdracht om te fotograferen. Om half 12 reed ik weer naar huis.

fotograaf communie Limburgfotograaf communie Limburgfotograaf communie Limburgfotograaf communie Limburgfotograaf communie Limburgfotograaf communie Limburgfotograaf communie Limburgcommuniefotograaf Roosterenfotograaf communie Limburgfotograaf communie Limburgcommuniefotograaf Roosterencommuniefotograaf Roosterenfotograaf communie Limburgcommuniefotograaf Roosterencommuniefotograaf Roosterenfotograaf communie Limburgcommuniefotograaf Roosterenfotograaf communie Limburgfotograaf communie Limburgfotograaf communie Limburgcommuniefotograaf Roosterenfotograaf communie Limburgcommuniefotograaf Roosteren


Communiereportage Hulsberg: Syrah Pals

Fotograaf Limburg: communiefoto's gemaakt tussen de bloemetjes in het bos van een schattig meisje uit België

Eindelijk mag ik ze laten zien, de communiefoto's van Syrah Pals, de dochter van Mieke Craeghs. Deze foto's maakten we in het bos in Hulsberg. Tijdens een buiten rit te paard, ontdekte ik deze prachtige plek bezaaid met bosannemoontjes. 

Syrah ging zo in haar prachtige communiejurk tussen de bloemetjes liggen.

Van deze communiefoto's is een communie uitnodiging, een communie bedankje en een communiealbum gemaakt.

Fotgraaf Limburg communiereportage HulsbergFotgraaf Limburg communiereportage HulsbergFotgraaf Limburg communiereportage HulsbergFotgraaf Limburg communiereportage HulsbergFotgraaf Limburg communiereportage HulsbergFotgraaf Limburg communiereportage HulsbergFotgraaf Limburg communiereportage HulsbergFotgraaf Limburg communiereportage HulsbergFotgraaf Limburg communiereportage HulsbergFotgraaf Limburg communiereportage HulsbergFotgraaf Limburg communiereportage HulsbergFotgraaf Limburg communiereportage HulsbergFotgraaf Limburg communiereportage HulsbergFotgraaf Limburg communiereportage HulsbergFotgraaf Limburg communiereportage HulsbergFotgraaf Limburg communiereportage HulsbergFotgraaf Limburg communiereportage Hulsberg communiealbum


Communiereportage Tristan@Mondo Verde Landgraaf

Fotograaf Limburg: communiereportage van een spontane jongen bij Mondo Verde in Landgraaf

De communiereportage van Tristan, maakte ik in Mondo Verde Landgraaf, op de houten bruggen, bij de waterpartijen en onder de bloesem. Samen met zijn ouders en zijn zusje Emma-Lynn.

Het was heerlijk weer gelukkig en Tristan kende ik al een beetje, omdat ik een paar jaar geleden ook al de communiereportage van zijn zusje Emma-Lynn mocht maken en omdat Tristan ook al bij mij in de studio was geweest voor foto's voor zijn uitnodiging en bedankjes.

fotograaf communiereportage Mondo Verde Landgraaf Limburgfotograaf communiereportage Mondo Verde Landgraaf Limburgfotograaf communiereportage Mondo Verde Landgraaf Limburgfotograaf communiereportage Mondo Verde Landgraaf Limburgfotograaf communiereportage Mondo Verde Landgraaf Limburgfotograaf communiereportage Mondo Verde Landgraaf Limburgfotograaf communiereportage Mondo Verde Landgraaf Limburgfotograaf communiereportage Mondo Verde Landgraaf Limburgfotograaf communiereportage Mondo Verde Landgraaf Limburgfotograaf communiereportage Mondo Verde Landgraaf Limburgfotograaf communiereportage Mondo Verde Landgraaf Limburgfotograaf communiereportage Mondo Verde Landgraaf Limburgfotograaf communiereportage Mondo Verde Landgraaf Limburguitnodiging communieuitnodiging communie


Communiemis OBS de Schatkist in Eygelshoven

Helaas begon het gisteren bewolkt, met veel wind en regen, maar uiteindelijk net voor de communicantjes van OBS de Schatkist uit Eygelshoven de kerk in kwamen ging de zon schijnen.

Een kleine groep communicanten van 8 kinderen mocht ik gisteren fotograferen. Een erg leuke mis met een erg aardige pastoor die de kinderen op een heel leuke manier bij de mis betrok.

Een aantal foto's om de sfeer te laten zien.

fotograaf communiemis Eygelshoven Kerkrade Limburgfotograaf communiemis Eygelshoven Kerkrade Limburgfotograaf communiemis Eygelshoven Kerkrade Limburgfotograaf communiemis Eygelshoven Kerkrade Limburgfotograaf communiemis Eygelshoven Kerkrade Limburgfotograaf communiemis Eygelshoven Kerkrade Limburgfotograaf communiemis Eygelshoven Kerkrade Limburgfotograaf communiemis Eygelshoven Kerkrade Limburgfotograaf communiemis Eygelshoven Kerkrade Limburgfotograaf communiemis Eygelshoven Kerkrade Limburgfotograaf communiemis Eygelshoven Kerkrade Limburgfotograaf communiemis Eygelshoven Kerkrade Limburgfotograaf communiemis Eygelshoven Kerkrade Limburgfotograaf communiemis Eygelshoven Kerkrade Limburgfotograaf communiemis Eygelshoven Kerkrade Limburgfotograaf communiemis Eygelshoven Kerkrade Limburgfotograaf communiemis Eygelshoven Kerkrade Limburgfotograaf communiemis Eygelshoven Kerkrade Limburgfotograaf communiemis Eygelshoven Kerkrade Limburgfotograaf communiemis Eygelshoven Kerkrade Limburgfotograaf communiemis Eygelshoven Kerkrade Limburg


Communiereportage Limburg: Mila Schmetz

Fotograaf Limburg: spontane communiereportage gemaakt van een meisje uit Kerkrade

Mila Schmetz kwam samen met haar ouders Gemma en Anthony bij mij in de studio voor een familieportret en communiereportage.

Van deze foto's mocht ik een album en een bedankje maken. Aangezien Mila 19 mei haar communie gedaan heeft mogen de foto's nu online.

Het boeketje, het kransje en de losse bloemen zijn verzorgd door bloemisterij Funky Vagant in Kerkrade.

Communiefotograaf Limburg BelgiëCommuniefotograaf Limburg BelgiëCommuniefotograaf Limburg BelgiëCommuniefotograaf Limburg BelgiëCommuniefotograaf Limburg BelgiëCommuniefotograaf Limburg Belgiëcommuniealbum Limburg


Communiereportage Noorbeek: Louise

Fotograaf Limburg: trendy communiefotografie in Noorbeek met boerderijdieren

Afgelopen zondag deed Louise, de dochter van Chantal Schreurs haar communie. Haar communiefeest werd gehouden bij Hotel Bon Repos in Noorbeek, het voormalige hotel van haar opa en oma.

Chantal had voor haar dochter een mobiele kinderboerderij uit Brabant laten komen, omdat Louise helemaal gek is van dieren.

Helaas regende het, maar gelukkig hield een grote boom ons droog en konden met met lama's, een kalfje, een geitje, een kuikentje, een eendje, een hondje en een konijn foto's maken.

communiefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeek


Communiereportage Merkelbeek: Eva

Fotograaf Limburg; communiefotograaf in de velden van Merkelbeek, een spontane communie fotoshoot waar we een communiealbum van maakten

Een tijdje geleden belde Silvia Braeken uit Brunssum mij. Ze wilde graag een communiereportage van haar dochter Eva laten maken. Ze wilde graag vrolijke, spontane foto's in de natuur.

We planden een afspraak voor een reportage in op zaterdag, maar helaas was het niet zo'n goed weer. De hemel zag er vrij dreigend uit. Toch hadden we geluk, want op het tijdstip van onze afspraak was het droog. Silvia had speciaal de kapster laten langskomen en die had bij Eva van die schattige knotjes in het haar gemaakt.

Ik vond nog net ergens een mooie bloeiende omgevallen bloesemboom in Merkelbeek, in een weitje van Rijkswaterstaat. De omgeving bleek daar prachtig, er was een heel veld met bloeiende boterbloemen. Ik maakte foto's van Eva alleen, maar ook samen met haar broertje. Hij had zijn voetbal meegenomen, waar hij zich mee aan het amuseren was.

Bij een bruggetje over een beekje, maakten we ook nog even een portret van de complete familie. Als laatste wilde Eva nog graag op de foto met haar dwarsfluit.

Eva heeft zondag 2 juni haar 1e heilige communie gedaan. Volgens Silvia was het een prachtige zonnige dag.

Van de reportage is een album met een linnen cover met foto gemaakt. Het album heeft een formaat van 28x28 cm en is 24 pagina's dik. Het boek bevat zowel foto's in kleur als zwart wit en is voorzien van Eva's communiedatum. Meer informatie over deze mooie albums vind je hier.

Communiefotograaf Brunssum in de natuur spontaanCommuniefotograaf Brunssum in de natuur spontaanCommuniefotograaf Brunssum in de natuur spontaanCommuniefotograaf Brunssum in de natuur spontaanCommuniefotograaf Brunssum in de natuur spontaanCommuniefotograaf Brunssum in de natuur spontaanCommuniefotograaf Brunssum in de natuur spontaanCommuniefotograaf Brunssum in de natuur spontaanCommuniefotograaf Brunssum in de natuur spontaanCommuniefotograaf Brunssum in de natuur spontaanCommuniefotograaf Brunssum in de natuur spontaanCommuniefotograaf Brunssum in de natuur spontaanCommuniefotograaf Brunssum in de natuur spontaanCommuniefotograaf Brunssum in de natuur spontaan


Communiereportage Heerlen: Veerle Brandsma

Fotograaf Limburg: communiefotograaf in het Aambos in Heerlen met spontane communiefoto's in het water en bij ondergaande zon

Anja Brandsma belde mij een tijdje geleden om een afspraak te maken voor een communiereportage van haar dochter. Ze wilde graag spontane foto's in de natuur.

Omdat Anja met haar gezin aan de Molenberglaan woont aan de rand van het Aambos, een mooi park in Heerlen, besloten we daar de foto's te maken.

Het was super mooi warm weer die dag en het tijdstip (17.00 uur) was ideaal voor foto's. We wandelden samen door het park en maakten foto's tussen het hoge gras, in het mos bij de de Oliemolen en op het grasveld met een prachtig uitzicht over het park.

Veerle is super spontaan een fotogeniek, ze is een vrolijke spring in het veld die aan ballet doet en heel actief is. Ze had een superleuke communiejurk aan van Ottelien. Zonder problemen ging ze op haar blote voetjes voor mij de beek in en poseerde als een echt model.

Communiefotograaf Heerlen AambosCommuniefotograaf Heerlen AambosCommuniefotograaf Heerlen AambosCommuniefotograaf Heerlen AambosCommuniefotograaf Heerlen AambosCommuniefotograaf Heerlen AambosCommuniefotograaf Heerlen AambosCommuniefotograaf Heerlen AambosCommuniefotograaf Heerlen AambosCommuniefotograaf Heerlen AambosCommuniefotograaf Heerlen AambosCommuniefotograaf Heerlen AambosCommuniefotograaf Heerlen AambosCommuniefotograaf Heerlen AambosCommuniefotograaf Heerlen AambosCommuniefotograaf Heerlen AambosCommuniefotograaf Heerlen AambosCommuniefotograaf Heerlen AambosCommuniefotograaf Heerlen Aambos


Communiereportage Tim in het Schutterspark en bij

Fotograaf Limburg: spontane communiereportage in het bos in Brunssum van een communicant uit Roosteren

Marina Backhuis kende ik al omdat ik de kerkdienst de schoolcommunies in Roosteren mocht fotograferen. Ze had me toen al gevraagd of een communiereportage van haar zoon Tim wilde maken, maar door omstandigheden was dat iedere keer uitgesteld. Deze week belde ze me en we planden een afspraak in voor vandaag. 

Het was gelukkig droog vanmiddag toen we door het Schutterspark wandelden. Als locatie koos ik het terrein van de voormalige speeltuin, waar nu alleen nog de toren van de glijbaan staat. Tim had zijn step bij zich, een voetbal en een tros helium ballonnen.

De blauwe ballonnen kleurden super leuk bij zijn kleding en de randen van het oude zwembadje. Daarna ging hij nog wat rennen met de ballonnen opeens, hingen de ballonnen per ongeluk in een hoge boom :-)

Daarna hebben we nog wat voetballende en steppende foto's gemaakt en we eindigden bij een grafitti muur van de pompgebouwen.

Toen wat het uur voorbij en hadden we meer dan genoeg leuke foto's gemaakt.

spontane communiereportage Limburg Schutterspark Brunssum bij Pompgebouwen spontane communiereportage Limburg Schutterspark Brunssum bij Pompgebouwen spontane communiereportage Limburg Schutterspark Brunssum bij Pompgebouwen spontane communiereportage Limburg Schutterspark Brunssum bij Pompgebouwen spontane communiereportage Limburg Schutterspark Brunssum bij Pompgebouwen spontane communiereportage Limburg Schutterspark Brunssum bij Pompgebouwen spontane communiereportage Limburg Schutterspark Brunssum bij Pompgebouwen spontane communiereportage Limburg Schutterspark Brunssum bij Pompgebouwen spontane communiereportage Limburg Schutterspark Brunssum bij Pompgebouwen spontane communiereportage Limburg Schutterspark Brunssum bij Pompgebouwen spontane communiereportage Limburg Schutterspark Brunssum bij Pompgebouwen


Communiebeurs-best-western-hotel-slenaken-met-mode

Fotograaf Limburg: fotoreportage van modeshow en communiebeurs in het Best Western hotel in Slenaken

Vandaag stond ik de hele dag op de communiebeurs in het Best Western Hotel in Slenaken.

De Beurs opende om 11.00 uur haar deuren en ging door tot 16.00 uur. Er waren verschillende stands met onder andere communiejurkjes, communieschoenen, ballonnen, taarten, bedankjes, een cameraman en ik stond er zelfs om mijn communiealbums en reportages te promoten.

Verder had ik het hotel beloofd een sfeerimpressie van de beurs te maken en de bijbehorende modeshow van Verjan Kinderkleding uit Maastricht.

Hieronder een aantal foto's die ik vandaag gemaakt heb. Er zijn er nog veel meer. Wil je foto's bestellen om af te drukken,  neem dan contact op met mij.

fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg fotograaf communie beurs best Western hotel Slenaken Limburg


Fotograaf Brunssum: spontane kinderfotoshoot in de

Weer eens een leuke spontane kinderfotoshoot van twee zusjes bij mij in de fotostudio.

Jaimy en Syrah zijn twee zusjes die in Belgie wonen, hun moeder Mieke heeft al verschillende fotoshoots bij mij laten maken, zoals van de communie van Syrah.

Nu was Jaimy aan de beurt voor een aantal foto's van haar alleen, maar ook samen. Deze foto's zullen worden gebruikt voor de communie uitnodiging van Jaimy en ik mag er een mooi kinderalbum van maken.

fotoshoot kinderen studio spontaan Parkstadfotoshoot kinderen studio spontaan Parkstadfotoshoot kinderen studio spontaan Parkstadfotoshoot kinderen studio spontaan Parkstadfotoshoot kinderen studio spontaan Parkstadfotoshoot kinderen studio spontaan Parkstadfotoshoot kinderen studio spontaan Parkstadfotoshoot kinderen studio spontaan Parkstadfotoshoot kinderen studio spontaan Parkstadfotoshoot kinderen studio spontaan Parkstadfotoshoot kinderen studio spontaan Parkstad


Kinderfotograaf limburg: Aimee met haar zusje in h

Fotograaf Limburg: spontane communiefoto's van twee schattige zusjes in het Geulpark in Valkenburg aan de Geul

Deze fotoshoot is deels bedoeld voor de communie van Aimee, dus die foto's mogen er nog even niet op, want dan weet natuurlijk al iedereen hoe haar prachtige communiejurk er uit ziet.

We maakten die middag in de zon ook nog een aantal foto's in andere leuke jurkjes met haar zusje samen en van die foto's laat ik een aantal spontane portretten op deze  weblog zien.

De foto's worden gebruikt voor wanddecoratie een communiealbum en een tuindoek.

 

fotoreportage kind Limburg Geulpark Valkenburg aan de Geul spontaanfotoreportage kind Limburg Geulpark Valkenburg aan de Geul spontaanfotoreportage kind Limburg Geulpark Valkenburg aan de Geul spontaanfotoreportage kind Limburg Geulpark Valkenburg aan de Geul spontaanfotoreportage kind Limburg Geulpark Valkenburg aan de Geul spontaanfotoreportage kind Limburg Geulpark Valkenburg aan de Geul spontaanfotoreportage kind Limburg Geulpark Valkenburg aan de Geul spontaanfotoreportage kind Limburg Geulpark Valkenburg aan de Geul spontaanfotoreportage kind Limburg Geulpark Valkenburg aan de Geul spontaan


Fotograaf communiefeest Hoensbroek: communiereport

Fotograaf Limburg: communie fotoshoot en communiefoto's van het communiefeest in Hoensbroek

Lisa en Meike zijn twee nichtjes. Afgelopen zondag deden zijn hun 1e Heilige Communie in Hoensbroek.

Voor hun communiefeest, dat plaatsvond in een gemeenschapshuis in Hoensbroek, was ik uitgenodigd om foto's te komen maken.

Het was een groot feest met 3 gigantische communietaarten, een limonadefontein, twee entertainment meisjes die de kinderen voorzagen van glittertatoos, een zonnig terras, een DJ en veel speelgoed.

Zowel de ouders als de kinderen amuseerden zich er duidelijk prima.

communiereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariaradecommuniereportage Limburg fotograaf communiefeest Hoensbroek Mariarade


Communiereportage limburg: Floris uit Rotterdam in

Fotograaf Limburg: communiefotograaf in de natuur rondom kasteel Elsloo met een communicant uit Rotterdam

Jose kwam helemaal met de trein uit Rotterdam om een communiereportage door mij te laten maken van haar zoontje Floris.

Floris had zijn zusje bij zich en we hadden een grote tros heliumballonnen. Het was heerlijk zonnig weer en in het veld stonden veel paardenbloemen die mooi waren als decor voor de reportage.

Na een reportage een uur zette ik Jose en haar kinderen weer af bij het station en namen we afscheid.

Van de foto's wordt een communiealbum gemaakt. Ook is er een bedankje gemaakt van een van de favoriete foto's uit de reportage.

fotoshoot communie reportage Elsloo kasteel parkfotoshoot communie reportage Elsloo kasteel parkfotoshoot communie reportage Elsloo kasteel parkfotoshoot communie reportage Limburg Elsloo kasteel fotoshoot communie reportage Elsloo kasteel parkfotoshoot communie reportage Elsloo kasteel parkfotoshoot communie reportage Elsloo kasteel parkfotoshoot communie reportage Elsloo kasteel parkfotoshoot communie reportage Elsloo kasteel parkfotoshoot communie reportage Limburg Elsloo kasteel fotoshoot communie reportage Limburg Elsloo kasteel


Communiereportage Meerssen: Jamie in de tuinen van

Fotograaf Limburg: hippe en spontane communiereportage in de tuinen van buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht

Jamie's moeder wilde graag communie foto's maken in de omgeving van Meerssen. Ik ontmoette hun tegen de avond bij hun thuis, zodat we van de ondergaande zon gebruik konden maken.

Deze reportage maakte ik samen met Jamies broertje, vader en moeder in de tuin van Kasteel Vaeshartelt.

Jamie was bijzonder fanatiek en zijn moeder heeft nog veel moeite moeten doen om de witte communiebroek na de communie weer schoon te krijgen, maar dat is gelukkig allemaal goed gekomen.

communiefotograaf Limburg kasteel Vaeshartelt Maastrichtcommuniefotograaf Limburg kasteel Vaeshartelt Maastrichtcommuniefotograaf Limburg kasteel Vaeshartelt Maastrichtcommuniefotograaf Limburg kasteel Vaeshartelt Maastrichtcommuniefotograaf Limburg kasteel Vaeshartelt Maastrichtcommuniefotograaf Limburg kasteel Vaeshartelt Maastrichtcommuniefotograaf Limburg kasteel Vaeshartelt Maastrichtcommuniefotograaf Limburg kasteel Vaeshartelt Maastrichtcommuniefotograaf Limburg kasteel Vaeshartelt Maastrichtcommuniefotograaf Limburg kasteel Vaeshartelt Maastricht


Communiereportage Limburg: Nora met haar zusje en

Fotograaf Limburg: communiefotograaf in Limburg en Belgisch Limburg, Mol, Genk, Hasselt, Lanaken en Maasmechelen.

Gisterenavond nog een verlate communiereportage mogen maken van Nora.

Als locatie koos ik het bos bij Uitspanning de Nachtegaal in Meerssen, maar omdat er door de voetbalwedstrijd bijna niemand bij de Nachtegaal was, mochten we ook met de hond in de speeltuin en daar was het prachtig met het groen, de madeliefjes en de ondergaande zon.

spontane communie fotograaf Limburg bij uitspanning de nachtegaal in Meerssenspontane communie fotograaf Limburg bij uitspanning de nachtegaal in Meerssenspontane communie fotograaf Limburg bij uitspanning de nachtegaal in Meerssenspontane communie fotograaf Limburg bij uitspanning de nachtegaal in Meerssenspontane communie fotograaf Limburg bij uitspanning de nachtegaal in Meerssenspontane communie fotograaf Limburg bij uitspanning de nachtegaal in Meerssenspontane communie fotograaf Limburg bij uitspanning de nachtegaal in Meerssenspontane communie fotograaf Limburg bij uitspanning de nachtegaal in Meerssenspontane communie fotograaf Limburg bij uitspanning de nachtegaal in Meerssenspontane communie fotograaf Limburg bij uitspanning de nachtegaal in Meerssenspontane communie fotograaf Limburg bij uitspanning de nachtegaal in Meerssenspontane communie fotograaf Limburg bij uitspanning de nachtegaal in Meerssen


Fotoreportage communie: Jamie in het bos

Communiefotograaf België: deze Belgische communicant kwam naar Limburg voor het maken van een communiereportage in de natuur

Vorig jaar mocht ik haar zusje al fotograferen en dit jaar deed Jamie de communie.

Syrah en Jamie zijn twee leuke super fotogenieke meisjes en de dochters van Mieke. Op een prachtige zonnige dag spraken we af in het bos. De paardenbloemen waren net aan het uitbloeien en vormden een prachtig decor in het veld.

Ook in het bos begon mooie lage begroeiing tussen de bomen door te komen.

Dit alles zorgde ervoor dat ik deze leuke spontane communiereportage van Jamie kon maken.

fotograaf communie communiereportage parkstad Limburg buiten spontaan Grasbroek Limbrichtfotograaf communie communiereportage parkstad Limburg buiten spontaan Grasbroek Limbrichtfotograaf communie communiereportage parkstad Limburg buiten spontaan Grasbroek Limbrichtfotograaf communie communiereportage Parkstad Limburg buiten spontaanfotograaf communie communiereportage parkstad Limburg buiten spontaan Grasbroek Limbrichtfotograaf communie communiereportage parkstad Limburg buiten spontaan Grasbroek Limbrichtfotograaf communie communiereportage parkstad Limburg buiten spontaan Grasbroek Limbricht


Kinderfotoshoot Limburg: groepsfoto's in Valkenbur

Nadine had mij in het voorjaar al eens communiefoto's van haar dochter laten maken en nu wilde graag foto's van haar twee dochters samen met de drie kinderen van haar zus, als cadeau voor opa en oma.

Een hele klus en Nadine en haar zus hebben zich behoorlijk moeten inspannen om de boel bij elkaar te houden en aan het lachen te krijgen, maar ik vond het resultaat erg leuk.

spontane kinderfotoshoot Limburg Valkenburg aan de Geul kasteel Oostspontane kinderfotoshoot Limburg Valkenburg aan de Geul kasteel Oostspontane kinderfotoshoot Limburg Valkenburg aan de Geul kasteel Oostspontane kinderfotoshoot Limburg Valkenburg aan de Geul kasteel Oostspontane kinderfotoshoot Limburg Valkenburg aan de Geul kasteel Oostspontane kinderfotoshoot Limburg Valkenburg aan de Geul kasteel Oost


Communiereportage Limburg en Belgie: nieuw communi

Nieuw linnen vintage communie album in huis! Een super leuke aanvulling op je communie reportage

 

Als bruidsfotografe in Limburg word ik in het voorjaar ook veel gevraagd om communie fotoshoots te verzorgen. Communiecanten fotografeer ik in de natuur van Zuid Limburg en daarnaast in België net over de grens.

Zo heb ik als communiefotograaf ook klanten voor communiereportages in Hasselt, Genk, Lanaken, Maasmechelen en Maaseik.

Ik ben gek op spontane, vrolijke kinderfoto's in de vrij natuur. Er wordt niet geposeerd en vader en moeder ook hier en daar mee op de foto. Deze vorm van (communie) fotografie wordt ook wel lifestyle fotografie genoemd.

 

Vanaf maart t/m juni maak ik veel communiereportages. Het communiejurkje gaat aan en er wordt een proefkapsel gemaakt. Omdat we de communiefotografie ruim voor de communiedatum doen, is het communiealbum, de communie uitnodiging en de bedankjes ook op tijd klaar. Zo kun je tijdens het communiefeest al aan iedereen het prachtige album tonen.

Het communiealbum dat ik op deze foto's toon heeft een formaat van 20 x 20 cm en is 24 pagina's dik, maar je kunt het ook bestellen op een formaat van 25 x 25 cm of 30 x 30 cm. Er zijn zelfs mini communiealbums verkrijgbaar voor in je handtas of voor opa en oma.

De communiealbums zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen. Dit jute / linnen vintage communiealbum heeft een mooi lintje in een kleur naar keuze en een randje kant.

Naast een communiealbum kun je bijpassende uitnodigingen en communie bedankjes laten maken door mij.

Bekijk voorbeelden van communiereportages.

communiefotograaf communiereportage communiealbum vintage Limburg Belgiëcommuniefotograaf communiereportage communiealbum vintage Limburg Belgiëcommuniefotograaf communiereportage communiealbum vintage Limburg Belgiëcommuniefotograaf communiereportage communiealbum vintage Limburg Belgiëcommuniefotograaf communiereportage communiealbum vintage Limburg België


Communie fotografie Limburg: portret in de natuur

Fotograaf Limburg: spontane communiereportage in de natuur van Limburg

In het schitterende bos in Limbricht, mocht ik Deveny's communiereportage maken. In haar super mooie communiejurk, haar haar prachtig gestyled, zat Deveny tussen de witte bloemetjes langs de beek.

Ook samen met haar zusje ging ze op de foto, tussen de bloemetjes, de beek in een boom. Het zachte licht en de uitlopende bomen waren een prachtige decor voor een spontane communiefotoshoot.

Natuurlijk mocht ook een foto van het complete gezin niet ontbreken. Naast de fotoshoot van haar communie mocht ik ook een mooie communiealbum voor haar maken en een uitnodiging. Deze communie uitnodiging maakten we enige weken voor haar communie in het veld. Deveny blies gekleurde confetti en resultaat mocht er zijn. Een vrolijke en spontane communiekaart.

Als album kozen we een jute kaft cover met een kanten randje en een roze lintje. Helemaal leuk voor een meisje natuurlijk.

communiereportage Limburg spontaan in de natuur kinderfotograaf Limbricht Fotoshoot communiecommuniereportage Limburg spontaan in de natuur kinderfotograaf Limbricht Fotoshoot communiecommuniereportage Limburg spontaan in de natuur kinderfotograaf Limbricht Fotoshoot communiecommuniereportage Limburg spontaan in de natuur kinderfotograaf Limbricht Fotoshoot communiecommuniereportage Limburg spontaan in de natuur kinderfotograaf Limbricht Fotoshoot communie


Communiefotograaf in het bos in Gangelt

Fotograaf Limburg: communiereportage over de grens in Gangelt.

Door mijn achterstand met bloggen was ik er nog niet aan toe gekomen alle communiereportages online te zetten.

Deze spontane lifestyle communie fotoshoot van een meisje met haar broertje en zusje, maakte ik in de natuur in Duitsland, nabij het dierenpark in Gangelt.


De kinderen speelden spontaan samen terwijl ik de foto's maakte. Ook ging het hele gezin nog samen op de foto. De maand mei is een ideale maand voor het maken van een fotoreportage, de natuur zit prachtig in de knop en het licht is mooi zacht. 

Van een communiereportage kun je mooi een communiealbum, communieuitnodigingen en bedankjes laten maken. 

kinderfotograaf communie fotoshoot spontaan in de natuur van Gangelt Duitsland lifestyle fotograafkinderfotograaf communie fotoshoot spontaan in de natuur van Gangelt Duitsland lifestyle fotograafkinderfotograaf communie fotoshoot spontaan in de natuur van Gangelt Duitsland lifestyle fotograafkinderfotograaf communie fotoshoot spontaan in de natuur van Gangelt Duitsland lifestyle fotograafkinderfotograaf communie fotoshoot spontaan in de natuur van Gangelt Duitsland lifestyle fotograafkinderfotograaf communie fotoshoot spontaan in de natuur van Gangelt Duitsland lifestyle fotograafkinderfotograaf communie fotoshoot spontaan in de natuur van Gangelt Duitsland lifestyle fotograafkinderfotograaf communie fotoshoot spontaan in de natuur van Gangelt Duitsland lifestyle fotograafkinderfotograaf communie fotoshoot spontaan in de natuur van Gangelt Duitsland lifestyle fotograafkinderfotograaf communie fotoshoot spontaan in de natuur van Gangelt Duitsland lifestyle fotograafkinderfotograaf communie fotoshoot spontaan in de natuur van Gangelt Duitsland lifestyle fotograafkinderfotograaf communie fotoshoot spontaan in de natuur van Gangelt Duitsland lifestyle fotograaf


Spontane communiefotoshoot in de natuur met een me

Fotograaf Limburg: Een spontane communiefotoshoot met een broertje en zusje uit Genk in Belgisch Limburg.

 

Steeds meer leuke Belgische klanten uit het grensgebied (Maasmechelen en Lanaken maar zelfs ook klanten uit Mol) weten mij te vinden voor een spontane fotoshoot van de communie.

Van deze communiereportages worden vervolgens mooie communiealbums, bedankkaartjes en communie uitnodigingen gemaakt.

 

Met dit schattige communicantje en haar broertje ging ik naar de Brunssummerheide voor het maken van een mooie communiereportage in de natuur.

De communiefotoshoot vindt meestal ongeveer 6 weken voor de communie plaats, zodat het communiedrukwerk en het album ruim voor de communiedatum klaar zijn.

Voorbeelden van communie uitnodigingen en communiebedankjes vind je hier: 
http://sjurlie.nl/producten/uitnodiging-huwelijk-communie-geboortekaartje

Voorbeelden van communie albums vind je hier: 
http://sjurlie.nl/producten/storytelling-linnen-album-met-fotocover

communiefotografie België Maasmechelen Lanaken Mol Genk spontane communiefoto's laten makencommuniefotografie België Maasmechelen Lanaken Mol Genk spontane communiefoto's laten makencommuniefotografie België Maasmechelen Lanaken Mol Genk spontane communiefoto's laten makencommuniefotografie België Maasmechelen Lanaken Mol Genk spontane communiefoto's laten makencommuniefotografie België Maasmechelen Lanaken Mol Genk spontane communiefoto's laten makencommuniefotografie België Maasmechelen Lanaken Mol Genk spontane communiefoto's laten makencommuniefotografie België Maasmechelen Lanaken Mol Genk spontane communiefoto's laten makencommuniefotografie België Maasmechelen Lanaken Mol Genk spontane communiefoto's laten makencommuniefotografie België Maasmechelen Lanaken Mol Genk spontane communiefoto's laten makencommuniefotografie België Maasmechelen Lanaken Mol Genk spontane communiefoto's laten maken


Communiefotografie Limburg: spontane fotoshoot in

Communiefotograaf Limburg. Deze fotoshoot van een bijzonder schattig communicantje uit Belgie maakte ik afgelopen voorjaar in de natuur.


Het bos nabij de Winselerhof in Kerkrade is bijzonder geschikt voor het maken van een sprookjesachtige communiefotoshoot.

Dit meisje had met haar ouders een verre rit gemaakt voor haar communiereportage en ze vond het super leuk om op de foto te gaan tussen de klimop, de oude bomen en bij het water.

 

Van deze communiefoto’s is een communieuitnodiging en een communiebedankje gemaakt.

 

Daarnaast is het prachtig om als aandenken een communiealbum te laten maken voor je kind.

Dit meisje ging zowel alleen als met haar broertje op de foto.

Het was een prachtige zonnige dag. Ideaal voor het maken een spontane kinderfotoshoot in de natuur in Limburg.

 

communiefotograaf België Limburg spontaan communiereportage buitencommuniefotograaf België Limburg spontaan communiereportage buitencommuniefotograaf België Limburg spontaan communiereportage buitencommuniefotograaf België Limburg spontaan communiereportage buitencommuniefotograaf België Limburg spontaan communiereportage buitencommuniefotograaf België Limburg spontaan communiereportage buitencommuniefotograaf België Limburg spontaan communiereportage buitencommuniefotograaf België Limburg spontaan communiereportage buitencommuniefotograaf België Limburg spontaan communiereportage buiten


Communie fotograaf Limburg in het bos bij kasteel

Fotograaf Limburg: communiefoto's in het prachtige kasteelpark

Communiefotoshoot in het prachtige bos rondom kasteel Elsloo in Zuid Limburg.

Het is altijd leuk als klanten je trouw zijn. Van deze leuke communicant mocht ik een spontane communiereportage maken in het bos. Ik maakte eerst foto's van hem alleen en daarna ook samen met mijn zijn zusje (waarvan ik een paar jaar geleden ook al communiefoto's mocht maken) en als laatste van het complete gezin.

We hebben deze reportage ruim voor de communie gepland, zodat het album op de communiedatum klaar zou zijn.

Het bos in Elsloo is erg geschikt voor een spontane kinderfotoshoot in de natuur. Je hebt er open veld met wilde bloemen, omgevallen bomen met klimop, een vijver, kleine beekjes en mooie houten vlonders en bruggetjes. Bovendien zijn er prachtige oude bomen.

 

communie fotoshoot jongen Limburg spontaan kasteel Elsloocommunie fotoshoot jongen Limburg spontaan kasteel Elsloocommunie fotoshoot jongen Limburg spontaan kasteel Elsloocommunie fotoshoot jongen Limburg spontaan kasteel Elsloocommunie fotoshoot jongen Limburg spontaan kasteel Elsloocommunie fotoshoot jongen Limburg spontaan kasteel Elsloocommunie fotoshoot jongen Limburg spontaan kasteel Elsloocommunie fotoshoot jongen Limburg spontaan kasteel Elsloocommunie fotoshoot jongen Limburg spontaan kasteel Elsloocommunie fotoshoot jongen Limburg spontaan kasteel Elsloocommunie fotoshoot jongen Limburg spontaan kasteel Elsloo


Fotograaf communie Limburg een spontane fotoshoot

Fotograaf Limburg: spontane communiereportage gemaakt in de natuur van de Schinveldse bossen

Een spontane communiereportage in de natuur. Dit leuke gezin mocht ik afgelopen voorjaar fotograferen in de Schinveldse bossen.

De foto's maakten we tegen de avond, bij een prachtige ondergaande zon. Het Schinveldse bos is prachtig voor een communiereportage, bijna sprookjesachtig, met mooie ongevallen bomen schattige begroeiing op de grond.

In dit gezin deden zowel broer als zus samen de communie. Van deze communiereportage zal ik een communiealbum maken. 

Een communiefotoshoot boek je het beste circa 6 weken voor de communie, zodat op de dag van de communie het album, de communie uitnodigingen en bedankjes klaar zijn.

 

communiereportage spontaan Limburg Schinveld communiefotograaf hipcommuniereportage spontaan Limburg Schinveld communiefotograaf hipcommuniereportage spontaan Limburg Schinveld communiefotograaf hipcommuniereportage spontaan Limburg Schinveld communiefotograaf hipcommuniereportage spontaan Limburg Schinveld communiefotograaf hipcommuniereportage spontaan Limburg Schinveld communiefotograaf hipcommuniereportage spontaan Limburg Schinveld communiefotograaf hipcommuniereportage spontaan Limburg Schinveld communiefotograaf hipcommuniereportage spontaan Limburg Schinveld communiefotograaf hipcommuniereportage spontaan Limburg Schinveld communiefotograaf hipcommuniereportage spontaan Limburg Schinveld communiefotograaf hipcommuniereportage spontaan Limburg Schinveld communiefotograaf hipcommuniereportage spontaan Limburg Schinveld communiefotograaf hip


Communiereportage Limburg in het Danikerbos Geleen

Communiefotograaf Limburg: spontane communiefoto's in het Danikerbos in de natuur van Geleen.

Als communie fotografe kun je mij op locatie boeken voor het maken een spontane communiereportage in de natuur.

De deze communiefotoshoot maakte ik bijna een jaar geleden in het Danikerbos in Geleen rondom de voormalige steenfabriek.

Het is een mooie omgeving met een afwisseling van bos, veld en oude vervallen gebouwen, die ideaal is voor het maken van een fotoshoot.

 

communiefotograaf Limburg België Geleen Danikerbos spontaan communiereportage communiefotograaf Limburg België Geleen Danikerbos spontaan communiereportage communiefotograaf Limburg België Geleen Danikerbos spontaan communiereportage communiefotograaf Limburg België Geleen Danikerbos spontaan communiereportage communiefotograaf Limburg België Geleen Danikerbos spontaan communiereportage communiefotograaf Limburg België Geleen Danikerbos spontaan communiereportage communiefotograaf Limburg België Geleen Danikerbos spontaan communiereportage communiefotograaf Limburg België Geleen Danikerbos spontaan communiereportage communiefotograaf Limburg België Geleen Danikerbos spontaan communiereportage communiefotograaf Limburg België Geleen Danikerbos spontaan communiereportage communiefotograaf Limburg België Geleen Danikerbos spontaan communiereportage communiefotograaf Limburg België Geleen Danikerbos spontaan communiereportage communiefotograaf Limburg België Geleen Danikerbos spontaan communiereportage


Communiefotograaf in Belgie: bij het Zilverstrand

Communiefotograaf België. Een kinderfotoshoot bij het Zilvermeer in Mol.
 

Enige tijd geleden werd ik gebeld door Marielle. Zij wonen hier ruim twee uur rijden vandaan in België

hadden mijn foto's via google images weten te vinden.

Ze was ook zoek naar een fotograaf die communiefoto's van haar beide dochters (een tweeling) zou kunnen maken ter ere van het "Lentefeest" dat zij voor haar kinderen organiseerde.

 

We spraken af dat we elkaar halverwege zouden zien. Als locatie koos ik de jachthaven (Zilvermeerhaven) aan het Zilverstrand in Mol. De bootjes en de houten steigers vormden een super mooie achtergrond voor deze leuke spontane kinderreportage.

Op dit moment is er een communiealbum in de maak voor de beide dames. Met een gouden cover nog wel!

 

Ik vond het een eer dat mensen zo voor mijn foto's wilden rijden en het was erg leuk om met deze leuke spontane kinderen te werken.

Het was schitterende weer op de dag van de fotoshoot. Omdat we elkaar wat later op de middag zagen kon ik al prachtig gebruik maken van het gouden uurtje (avondrood).

Ik ben een grote liefhebber van tegenlicht foto's bij ondergaande zonde.

Hieronder een aantal foto's uit deze spontane communiereportage.

kinderfotograaf België communiefotografie Zilvermeer Mol


Communiefotoshoot in Mondo Verde Landgraaf

Communiefotograaf in Mondo Verde in Langraaf.

Ik ben een beetje achter met het bloggen van mijn fotoshoots. Soms moet ik ook even wachten voor ik een reportage online mag plaatsen, bijvoorbeeld bij communiefotoshoots. Dan wacht ik tot na de communie, omdat de foto's voor een uitnodiging of bedankje gebruikt worden.

Deze spontane reportage van een leuke jongen, maakten we in de kassen van Wereldtuinen Mondo Verde. Een bijzonder mooie omgeving voor een fotoshoot.

 

Deze leuke mensen zijn bijzonder trouwe klanten! Ook de communiereportage van zijn zusje mocht ik al maken een paar je geleden, en nu mailen zij mij voor deze reportage.

Van deze communiefotoshoot mocht ik een communieuitnodiging, een communiebedankje en een communiealbum maken.

communiefotograaf Limburg Mondo Verde Landgraaf kinderfotograaf communiefotograaf Limburg Mondo Verde Landgraaf kinderfotograaf communiefotograaf Limburg Mondo Verde Landgraaf kinderfotograaf communiefotograaf Limburg Mondo Verde Landgraaf kinderfotograaf communiefotograaf Limburg Mondo Verde Landgraaf kinderfotograaf communiefotograaf Limburg Mondo Verde Landgraaf kinderfotograaf communiefotograaf Limburg Mondo Verde Landgraaf kinderfotograaf communiefotograaf Limburg Mondo Verde Landgraaf kinderfotograaf communiefotograaf Limburg Mondo Verde Landgraaf kinderfotograaf


Communiefotoshoot bij de Sint Gillishof in Bocholt

Fotograaf Limburg: Communiefoto's laten maken in Limburg ?

Als je dat wilt, kun je nu het beste al een fotoshoot boeken voor het voorjaar van 2017

Ik krijg al verschillende aanvragen binnen voor het voorjaar. Zo kreeg ik vanmiddag een aanvraag van uit Belgie. Deze klant vroeg: Kan ik ook een communiereportage laten maken bij Chateau Neercanne ?

Je kunt je communiefotoshoot laten maken waar jij maar wilt, zolang de locatie akkoord gaat met fotograferen daar uiteraard.

De communiereportage in deze weblog dateert van mei 2016, toen ik op een mooie zondagmiddag twee fotoshoots geboekt had, waarbij ik als laatste Benthe in het stro mocht fotograferen bij de Sint Gillishof in Bocholtz.

Hoe lang voor de communie een fotoshoot doen ?

Dat is ook een veel gestelde vraag. Dat hangt er vanaf wat graag allemaal wilt doen met de foto's. Wil je bijvoorbeeld een communieuitnodiging en communiebedankje laten maken, dan is het handig om de fotoshoot mintens 1,5 maand voor de communiedatum in te plannen. Daarbij moet je er natuurlijk wel rekening mee houden of het het communiejurkje dan wel al in huis hebt.

Verder kun je je communiereportage een mooie communiealbum laten maken als aandenken, hier zit ongeveer 2 weken levertijd op, dus wil je dit graag op de dag van het communiefeest in huis hebben, dan dien je hier in de planning van de fotoshoot ook rekening mee te houden.

Ik raad meestal aan de communiereportage niet op de communiedag zelf te plannen, omdat dit al een vrij drukke dag is en je communicant dan waarschijnlijk geen zin of geduld meer heeft om nog een uur foto's te maken.

spontane communiefotograaf Limburg België Sint Gillishof Bocholtz spontane communiefotograaf Limburg België Sint Gillishof Bocholtz spontane communiefotograaf Limburg België Sint Gillishof Bocholtz spontane communiefotograaf Limburg België Sint Gillishof Bocholtz spontane communiefotograaf Limburg België Sint Gillishof Bocholtz spontane communiefotograaf Limburg België Sint Gillishof Bocholtz spontane communiefotograaf Limburg België Sint Gillishof Bocholtz spontane communiefotograaf Limburg België Sint Gillishof Bocholtz


Communiefotograaf in Noorbeek: in de kerk en op de

Fotograaf Limburg: Communiefotograaf op de boerderij in Noorbeek, Limburg

Deze leuke communiereportage mocht ik maken in het dorpje Noorbeek. Vorig jaar mocht ik ook al communiefoto's maken van haar zusje en dit jaar was Juline aan de beurt.

Net als ieder jaar was een heel mooi feest. Het begon met de communie mis in de kerk van Noorbeek. Traditioneel werden de kinderen door de fanfare opgehaald en in een stoet naar de kerk begeleid. De kerk was prachtig versierd met onder andere foto's van de communicanten. 

Na de mis vertrokken we naar de boerderij waar in de tuin een mooi versierde tent met een lange tafel stond. Hier werd door een cateraar de communie lunch verzorgd en aansluitend werd de mooie communietaart aangesneden. Tussen de bedrijven door gingen wij nog naar een mooie plek in de velden waar we foto's maakten van de communicant Juline met de mooie communietaart en samen met haar zusje.

Teruggekomen bij de tent maakte ik nog wat sfeerfoto's van de mooie decoraties, de pratende mensen, de spelende kinderen en wat groepsfoto's.

Net zoals de vorige keer mocht ik ook van deze communiereportage een mooi communiealbum maken. Juline koos voor een album met een landelijke jute cover met een roze lintje.

communiefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeekcommuniefotograaf Limburg Noorbeek


Fotograaf Communie bij Chateau Sint Gerlach

Fotograaf Limburg: lentefeest fotoshoot in de tuinen van Chateau Sint Gerlach in Valkenburg

Helemaal uit Antwerpen kwamen Jade en haar moeder, voor het maken van een leuke spontane fotoshoot in het kader van haar lentefeest.

Samen wandelden we door de tuinen, waarbij we begonnen met het maken van communie / lentefeestfoto's in de Rozentuin, van daaruit wandelen we over het bruggetje richting de boomgaard en langs de mooie gele begroeide mergelmuren, bij het vijvertje tussen de bloesem en we eindigden met een aantal foto's in de beeldentuin, waar een mooi "stalen ros" stond, waar Jade mee op de foto ging.

Van deze communie c.q. lentefeest fotoreportage zijn drukwerk (bedankkaartjes) en een mooi communiealbum gemaakt.

communiefotograaf lentefeest fotoshoot vormsel Chateau Sint Gerlach (14)communiefotograaf lentefeest fotoshoot vormsel Chateau Sint Gerlach (13)communiefotograaf lentefeest fotoshoot vormsel Chateau Sint Gerlach (12)communiefotograaf lentefeest fotoshoot vormsel Chateau Sint Gerlach (11)communiefotograaf lentefeest fotoshoot vormsel Chateau Sint Gerlach (10)communiefotograaf lentefeest fotoshoot vormsel Chateau Sint Gerlach (9)communiefotograaf lentefeest fotoshoot vormsel Chateau Sint Gerlach (8)communiefotograaf lentefeest fotoshoot vormsel Chateau Sint Gerlach (7)communiefotograaf lentefeest fotoshoot vormsel Chateau Sint Gerlach (6)communiefotograaf lentefeest fotoshoot vormsel Chateau Sint Gerlach (5)communiefotograaf lentefeest fotoshoot vormsel Chateau Sint Gerlach (4)communiefotograaf lentefeest fotoshoot vormsel Chateau Sint Gerlach (3)communiefotograaf lentefeest fotoshoot vormsel Chateau Sint Gerlach (2)communiefotograaf lentefeest fotoshoot vormsel Chateau Sint Gerlach (1)


Communiefotograaf Limburg: spontane reportage bij

Fotograaf Limburg: spontane communie fotoshoot bij het prachtige kasteel Erenstein in Kerkrade

Ze kwamen van ver, deze schattige communicant en haar ouders. Helemaal uit België wisten ze mij via google te vinden voor het maken van een communiereportage.

De fotoshoot moest spontaan zijn en in een mooi kasteel plaatsvinden, dus was keuze voor mij snel gemaakt om dit bij kasteel Erenstein in Kerkrade te doen. Dit kasteel heeft prachtige hoge ramen met een mooie lichtinval en bovendien een hele mooie oude houten trap.

We maakten zowel binnen in kasteel als in de tuinen communiefoto's, inmiddels is de communie voorbij en mag ik de foto's publiceren.

Bekijk hieronder de mooiste communiefoto's uit de reportage van deze zeer fotogenieke communicant Louise.

communiefotograaf België communiefoto's kasteel Erenstein Kerkrade (12)communiefotograaf België communiefoto's kasteel Erenstein Kerkrade (11)communiefotograaf België communiefoto's kasteel Erenstein Kerkrade (10)communiefotograaf België communiefoto's kasteel Erenstein Kerkrade (9)communiefotograaf België communiefoto's kasteel Erenstein Kerkrade (8)communiefotograaf België communiefoto's kasteel Erenstein Kerkrade (7)communiefotograaf België communiefoto's kasteel Erenstein Kerkrade (6)communiefotograaf België communiefoto's kasteel Erenstein Kerkrade (5)communiefotograaf België communiefoto's kasteel Erenstein Kerkrade (4)communiefotograaf België communiefoto's kasteel Erenstein Kerkrade (3)communiefotograaf België communiefoto's kasteel Erenstein Kerkrade (2)communiefotograaf België communiefoto's kasteel Erenstein Kerkrade (1)


Fotograaf Limburg: spontane communiefotografie bij

Kinderfotograaf Limburg: spontane communie fotoshoot in het bos bij Kasteel Grasbroek in Limbricht

Een meisje dat gek is op de natuur, dat met een mandje met blaadjes door het bos wandelt, die lachend kikkertjes oppakt, met haar wijde jurkje rondjes draait op het bospad, dat is zo'n beetje de beschrijving van de communiereportage van vandaag.

Met een eenvoudig maar leuk jurkje en een mandje als accessoire wandelden we door een van mijn favoriete stukken bos: het bos bij kasteel Grasbroek.

Het bos kenmerkt zich hier door mooie lage begroeiing onder de bomen en een beekjes tussen de bomen door. Voor mij een echt sprookjesbos en dus ideaal voor een spontane fotoshoot van een kind.

De communies zijn weer in aantocht en in het kader daarvan mag ik dan mooie reportages maken, die uiteraard pas gepubliceerd mogen worden na de communie datum.

Hier onder een aantal portretten uit deze kinder communiereportage. 

kinderfotograaf communiefotograaf kasteel Grasbroek (15)kinderfotograaf communiefotograaf kasteel Grasbroek (14)kinderfotograaf communiefotograaf kasteel Grasbroek (13)kinderfotograaf communiefotograaf kasteel Grasbroek (11)kinderfotograaf communiefotograaf kasteel Grasbroek (10)kinderfotograaf communiefotograaf kasteel Grasbroek (9)kinderfotograaf communiefotograaf kasteel Grasbroek (8)kinderfotograaf communiefotograaf kasteel Grasbroek (7)kinderfotograaf communiefotograaf kasteel Grasbroek (6)kinderfotograaf communiefotograaf kasteel Grasbroek (5)kinderfotograaf communiefotograaf kasteel Grasbroek (4)kinderfotograaf communiefotograaf kasteel Grasbroek (3)kinderfotograaf communiefotograaf kasteel Grasbroek (1)


Fotograaf Lentefeest: een fotoshoot van een sponta

Communiefotograaf Limburg: hippe fotoshoot in het kader van een Lentefeest

In Nederland noemen we het "het Vormsel" in België wordt het "het Lentefeest" genoemd. Dit leuke model kwam helemaal uit België naar het Schutterspark in Brunssum voor het maken van een fotoshoot in het kader van haar Lentefeest.

Dit is ook de reden dat ik nu pas de weblog schrijf over deze fotoreportage van dit leuke, spontane kind.
De jurk is net als de communiejurk namelijk altijd geheim en daarom mocht de fotoreportage pas online na het Lentefeest.

Van deze fotoshoot is een Lentefeest uitnodiging en een lentefeest bedankje gemaakt.

Er komen steeds meer Belgische communicanten naar mij voor het maken van een dergelijke reportage. Van deze lentefeest fotoshoots worden dan vaak albums, uitnodigingen en bedankjes gemaakt.

Een spontane fotoshoot van je kind maak je het best buiten. Dit kan zowel in Nederland als België. Met Lanaken op 20 minuten afstand, is het voor mij geen probleem om daar af te spreken voor het maken van een spontane fotoshoot
Fotograaf België fotoshoot Lentefeest Vormsel (11)Fotograaf België fotoshoot Lentefeest Vormsel (10)Fotograaf België fotoshoot Lentefeest Vormsel (9)Fotograaf België fotoshoot Lentefeest Vormsel (8)Fotograaf België fotoshoot Lentefeest Vormsel (7)Fotograaf België fotoshoot Lentefeest Vormsel (6)Fotograaf België fotoshoot Lentefeest Vormsel (5)Fotograaf België fotoshoot Lentefeest Vormsel (4)Fotograaf België fotoshoot Lentefeest Vormsel (3)Fotograaf België fotoshoot Lentefeest Vormsel (2)Fotograaf België fotoshoot Lentefeest Vormsel (1)


communiereportage Limburg: spontane kinderfotoshoo

Communiefotograaf Limburg: spontane en vrolijke fotoshoot van een schattig meisje in het bos

Dit leuke model kwam met haar ouders vanuit Landgraaf naar de Brunssummerheide voor het maken van een fotoshoot in het kader van haar communiefeest.

Van de communiefoto's wordt een communiealbum gemaakt en er is een uitnodigingskaart van gemaakt.

Dit is ook de reden dat ik nu pas de weblog schrijf over deze fotoreportage van dit leuke, spontane kind. De communiejurk namelijk altijd geheim en daarom mocht de fotoreportage pas online na de communie.

Ik koos voor dit spontane kinderportret een mooie plek in het bos, waar prachtig mos groeit en waar altijd schattige kleine kikkertjes zitten. Kinderen vinden het altijd leuk om kikkers te vangen en dit levert spontane kinderfoto's op.

Daarom is de natuur veel meer dan de studio geschikt voor het maken een communiereportage. Bovendien ben ik gek op de natuur en groen. Het is een prachtige achtergrond voor een fotoshoot en geeft een mooie omlijsting van iedere foto en veel dieptewerking.

Een spontane communiereportage van je kind maak je het best buiten. Dit kan zowel in Nederland als Belgie. Met Lanaken op 20 minuten afstand, is het voor mij geen probleem om daar af te spreken voor het maken van een spontane communiereportage.

 

communiefotograaf spontaan Limburg en België (16)communiefotograaf spontaan Limburg en België (15)communiefotograaf spontaan Limburg en België (14)communiefotograaf spontaan Limburg en België (13)communiefotograaf spontaan Limburg en België (12)communiefotograaf spontaan Limburg en België (11)communiefotograaf spontaan Limburg en België (10)communiefotograaf spontaan Limburg en België (9)communiefotograaf spontaan Limburg en België (8)communiefotograaf spontaan Limburg en België (7)communiefotograaf spontaan Limburg en België (6)communiefotograaf spontaan Limburg en België (5)communiefotograaf spontaan Limburg en België (4)communiefotograaf spontaan Limburg en België (3)communiefotograaf spontaan Limburg en België (2)


Spontane communiefotografie in de natuur van Zuid

Fotograaf Limburg: hippe en spontane communiefotoshoot in de natuur

Ik vind het altijd leuk als klanten vaker terug komen. Zo ook deze leuke mensen. Hun zoon, die dit jaar de communie doet, mocht ik drie jaar geleden ook al samen met zijn moeder samen fotograferen.

Voor deze communiereportage gingen we naar de Brunssummerheide vlakbij de Rode Beek. Zijn moeder had hem mooi aangekleed en een aantal leuke accessoires meegenomen. Ook maakten we een aantal gezinsfoto's en een aantal romantische foto's van zijn moeder met haar vriend.

Januari is een perfecte tijd om je communiefotograaf vast te leggen. De aanvragen voor communiefotografie stromen nu weer langzaam binnen en aangezien iedereen hiervan ook graag communie uitnodigingen, communiebedankjes en een communie album laat maken, is het belangrijk om die op tijd te doen. Zodat alles tijdig voor de communie klaar is.

communiefotoshoot jongen communiefotografie spontaan communiefotograaf (10)communiefotoshoot jongen communiefotografie spontaan communiefotograaf (7)communiefotoshoot jongen communiefotografie spontaan communiefotograaf (2)