Fotoshoot Wickey in Gangelt

20.11.12

Deze blogs zijn verouderd en tonen daarom niet meer mijn huidige stijl van fotografie
Ga voor recent werk naar

www.sjurlie.nl
of
www.sjurlie-bruidsreportages.nl

Het heeft eventjes geduurd, maar nu zijn ze dan online, de foto's gemaakt in opdracht van Wickey speeltoestellen uit Gangelt. Een zomerse, vrolijke en spontane fotoshoot met enthousiaste kinderen van een paar maanden geleden.

Wickey fabriceert hoogwaardige houten speeltoestellen voor particulieren. De collectie bestaat onder andere uit schommels, speelhuisjes en zandbakken. Alle toestellen kenmerken zich door vrolijke kleuren en leuke details, zoals piratenvlaggen, touwladders, takels en verrekijkers.

Na een heel leuk gesprek met Yvon Goyen planden we eerst een testshoot. Voor deze testshoot hadden Yvon en ik een leuke, fotogenieke kinderen uit onze omgeving gevraagd. Zo zijn een aantal van de kinderen op mijn foto's kinderen uit de buurt en kinderen van mensen die op mijn oproep op Facebook reageerden.

Na een succesvolle testhoot in de tuin van een mooie oude boerderij achter het pand van Wickey in Gangelt, planden we nog een definitieve shoot over de overige toestellen. De foto's zullen onder andere worden gebruikt voor de nieuwe website Wickey, die binnen niet al te lange tijd in de lucht gaat.

 

Post reply

No reactions
Fotoshoot Wickey in Gangelt
Logo Sjurlie.nl