1 22944 bruidsfotograaf brabant large'
1 21318 uitvaartfotografie rouwreportages large'
1 25013 kinderfotografie in de sneeuw large'
1 21317 zakelijk portret bedrijfsfotografie large'
1 21316 doopfotograaf limburg large'
1 19440 zwangerschapsfotoshoot in limburg large'
1 19106 hondenfotograaf limburg large'
1 17220 loveshoot op de brunssummerheide large'
1 13743 newborn fotoshoot large'
1 12642 fotograaf limburg familieportret large'
1 8450 communiereportages large'
Über Sjurlie

Spontane fotoshoots in Limburg

Creating your beautiful memories to live my beautiful life

 

Vaak hoor ik dat ik mensen snel op hun gemak stel, dat ik direct het ijs weet te breken. Deze "klik" die ik voel met een klant zie je direct terug in het resultaat. Dat ene bijzondere moment weten te pakken, die speciale blik, die traan die weggepinkt wordt, dat is mijn uitdaging. Details zien die anderen over het hoofd zien. Jullie verhaal vertellen met mijn foto’s en dat verwerken tot een prachtig album, is wat ik het liefst doe. 

Met mijn fotografie wil ik graag bijzondere momenten in het leven zo puur mogelijk vast leggen, zodat jullie daar altijd weer naar kunnen terugkijken. Je kunt hierbij denken aan bruidsreportages, babyreportages, een doop, communies, maar ook 25-jarige huwelijken. Zelfs uitvaarten leg ik vast. Als het maar echte emotie toont en niet geposeerd is. 

Ik ben iemand die veel lacht en graag nieuwe contacten legt. Een harde werker met oneindig veel energie. Bij mij wacht je geen maanden op je foto’s. Ik streef ernaar om ieder huwelijk binnen 2 weken online te hebben. Mijn enthousiasme en humor zijn mijn kracht, evenals mijn levendige fantasie. Vertel me iets en ik zie het in geuren en kleuren voor me. Ik geniet van mooie dingen, mooie interieurs, prachtige B&B’s in Zuid Europa, mooie kleding, grote steden, heerlijk eten. Ik ben een echte levensgenieter die het maximale uit haar leven wil halen. Daarnaast ben ik Air BNB host, geheel in de lijn van mijn passie voor interieur en het ontmoeten van nieuwe interessante mensen.

Iedere boeking is voor mij een hoogtepunt. Ieder (trouw-)album dat ik aflever een moment waar ik enorm naar toe leef. Ik geniet ervan wanneer mijn klanten tevreden zijn. Romantisch en een gevoelsmens, een echte fotografe dus, die graag mensen blij maakt. Als single en zelfstandige werk ik thuis, vanuit mijn sfeervolle jaren 30 huis. Je bent hier voor harte welkom voor een kennismaking.

You can only work for people you like

 

Kontakt
Logo Sjurlie.nl