12.09.2023
Fotograaf Limburg: spontane kinderfotoshoot van 4 jongens op de zandvlakte van de Brunssummerheide

Deze mensen mag ik zeker vaste klanten noemen! 3 bruiloften en 2 familieportretten mocht ik al voor ze maken en onlangs belden ze me weer of ik zin had om hun kleinzonen te fotograferen in de natuur. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. We spraken af op de parkeerplaats van de Brunssummerheide vlakbij de Rode beek....
Lees meer »

26.07.2023
Fotoshoot Heerlen: spontane fotoshoot zwangerschap in het groen bij APG

Ik ben altijd erg vereerd als mijn fotografieklanten mij trouw zijn. Van dit leuke stel mocht ik een aantal jaren geleden al de bruiloft in Maastricht fotograferen op St. Patricksday, een aantal jaren geleden mocht ik een zwangerschapsfotoshoot van hun maken op de Brunssummerheide en daarna een babyfotoshoot bij hun thuis in Gronsveld. Inmiddels zijn ze verhuisd naar Heerlen en benaderden ze me weer voor een zwangerschapsreportage. Deze bolle buik foto's maakte ik onlangs in het APG park in Heerlen bij zonsondergang....
Lees meer »

07.06.2023
Fotoshoot van een tweeling laten maken in Limburg ? Deze schattige dames fotografeerde ik

Onlangs mocht ik deze twee schattige meisjes fotograferen in het vijverpark in Brunssum. Samen met hun moeder en oma gingen we bepakt en bezakt het park in, voor het maken van een fotoreportage van de kinderen....
Lees meer »

04.05.2023
Communiefotograaf Limburg: een hippe communicant in het bos nabij kasteel Grasbroek

Onlangs mocht ik deze super hippe communicant uit Brunssum fotograferen. In haar trendy communie outfit, met hoedje, zie je haar Italiaanse roots duidelijk terug. Met haar ouders, haar broertje en de de hond gingen we naar bos. Het bos nabij Grasbroek in Limbricht, bij mij al jaren een favoriete fotolocatie voor communiefoto's van met name meisjes, vanwege het beekje met de schitterende witte bloemenzee er omheen. Wat schetst mijn verbazing, toen we op de plek van bestemming aankwamen en de gehele beek met bloemenzee bedolven was onder de enorme wortels van een een omgevallen boom....
Lees meer »

21.04.2023
Communiefotograaf Genk: stoere communiefotoshoot van een jongen bij C-mine

Deze mensen hadden oorspronkelijk een familieportret bij me geboekt, maar door regen en andere omstandigheden bleef deze shoot maar uitgesteld worden, daarom besloten ze uiteindelijk van deze fotoshoot gebruik te maken voor de communiefotoshoot van hun zoon....
Lees meer »

Neem contact op
Logo Sjurlie.nl