Kinderfotografie, kinderfotograaf, fotoshoot kind, kinderportret, kinderreportage. Zwangerschapsfotograaf, zwangerschapshoot, fotoshoot zwangerschap, babyfotograaf, babyfotografie, newbornshoot, newborn fotograaf, babyreportage, babyfotograaf.

Fotograaf zwangerschap Limburg: op de Brunssummerheide

2020 09 08 0001

Fotoshoot van je zwangerschap laten maken ? De Brunssummerheide is hiervoor ideaal

Vanmorgen mocht ik de zwangerschapsreportage maken van een voormalig bruidspaar (zijn trouwden 14 februari dit jaar, net voor de lockdown). Vandaag was het zover dat ik haar bolle buik mocht vastleggen.

We spraken af op de parkeerplaats bij het bungalowpark Brunssummerheide. Van hieruit liepen we samen het bos in voor het maken van een korte reportage (een half uur). Ze hadden hun outfits mooi op elkaar afgestemd. Beiden in het blauw en zij in een mooie lange jurk. Kleding die mooi met elkaar matcht komt de fotoshoot altijd ten goed.

Ook het meebrengen van mooie accessoires kan een meerwaarde zijn voor een zwangerschapsfotoshoot. Zo kun je bijvoorbeeld schoentjes, slofjes of een knuffelbeestje van je baby meenemen.

Bij een langere zwangerschapsfotoshoot is het ook leuk wanneer je verschillende outfits meeneemt. Je kunt dan tussentijds een keer wisselen van een jurk naar een broek of omgekeerd.

Bij de zwangerschapsreportage krijg je altijd een leuke 10x15 cm mini album, dat ik binnen een paar weken naar jullie opstuur. Verder zijn bij de reportage van een half uur (die in Brunssum plaats vindt) 5 digitale bestanden naar keuze inbegrepen. Uiteraard kun je ook altijd extra files bijbestellen.

Na een fotoshoot ontvang je binnen een week een mailtje met je persoonlijke login, waar je online de foto's die jij het mooiste vindt kunt selecteren.

Het is tijdens elkaar jaargetijde mooi op buiten zwangerschapsfoto's te laten maken, mits het niet regent. Je kledingkleuren kun je mooi aanpassen aan de jaargetijden.
2020 09 08 0011
2020 09 08 0002
2020 09 08 0003
2020 09 08 0013
2020 09 08 0004
2020 09 08 0006
2020 09 08 0005
2020 09 08 0007
2020 09 08 0008
2020 09 08 0009
2020 09 08 0012
2020 09 08 0010
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Zwangerschapsfotografie Limburg: fotoshoot bij zonsondergang

fotograaf zwangerschap Limburg (3)

Fotograaf Limburg: zwangerschapsfotoshoot bij ondergaande zon

Deze fotoshoot van een zwangerschap werd een tijdje geleden online geboekt via mijn website. We besloten de fotoshoot te plannen bij ondergaande zon, het zogenaamde gouden uurtje, omdat dat zorgt voor prachtig warm licht, waardoor de foto's een bijzondere sfeer krijgen.

We spraken af rond half acht, op de parkeerplaats van de voormalige manege Brunssummerheide. Van daaruit wandelden we richt de Rode Beek en de zandvlakte. Het was er redelijk druk, waardoor ik wel wat rekening moest houden met wandelaars die anders op de foto's te zien zouden zijn.

Uiteindelijk liepen richting de heuvels en de zandvlakte, waar het rustiger was en hier maakte ik de meeste zwangerschapsfoto's, waaronder wat foto's van het wapperende haar en een aantal silhouetten samen, toen de zon uiteindelijk echt onder ging.

Een wandelende foto samen mag wat mij betreft ook nooit ontbreken in een serie van een (zwanger) koppel. Hand in hand samen blootvoets door het zand vind ik altijd een mooi plaatje.

Ter afronding maakte ik wat foto's van het zwangere model in de (zeer koude) Rode Beek, waar inmiddels niemand meer was. Het licht op het water in combinatie met de kringen die het wandelen door het water veroorzaakte, leverde mooie plaatjes op.

Langzaam rondde ik de fotoshoot af en liep weer terug richting de parkeerplaats, waar we afscheid namen en ik uitlegde hoe de afronding verder te werk zou gaan. Binnen een aantal dagen zette ik de foto's voor het stel in een online map.

fotograaf zwangerschap Limburg (6)
fotograaf zwangerschap Limburg (2)
fotograaf zwangerschap Limburg (4)
fotograaf zwangerschap Limburg (1)
fotograaf zwangerschap Limburg (15)
fotograaf zwangerschap Limburg (18)
fotograaf zwangerschap Limburg (17)
fotograaf zwangerschap Limburg (16)
fotograaf zwangerschap Limburg (14)
fotograaf zwangerschap Limburg (13)
fotograaf zwangerschap Limburg (12)
fotograaf zwangerschap Limburg (11)
fotograaf zwangerschap Limburg (10)
fotograaf zwangerschap Limburg (9)
fotograaf zwangerschap Limburg (8)
fotograaf zwangerschap Limburg (5)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Newborn fotograaf Zuid Limburg: baby fotoshoot aan huis in Geleen

lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (11)

Baby fotografie Geleen: newborn fotoshoot aan huis

Al een hele tijd geleden, tijdens de lock down, boekte dit leuke stel bij bij een babyreportage. Ik mocht overigens ook als hun bruiloft fotograferen en hun zwangerschapsreportage maken.

Nu was het tijd voor de fotoreportage van hun zoontje. Ik startte de fotoshoot met een aantal foto's woonkamer, aangezien hier een mooie lichtinval was vanuit het raam. Ik gebruikte hiervoor een oud stoeltje en als achtergrond het hout van een oude kast.

Daarna was het tijd om zoonlief met papa en mama samen te fotograferen en daarna met papa en mama apart.

We vervolgden de fotoshoot boven in de babykamer, waar ik eerst op een laddertje ging staan, om een aantal foto's van de kleine in zijn babybedje te maken. Daarna werd hij omkleed en maakte ik nog diverse andere babyfoto's.

De zwangerschapsreportage en de newborn fotoshoot worden straks verwerkt in een mini album, dat je mooi kunt meenemen in je handtas en zo aan iedereen laten zien.

De beste tijd voor zo'n babyfotoshoot is binnen 1 a 2 weken na de geboorte.

Op mijn tarievenpagina bied ik een fotoshoot aan waarin de zwangerschap en babyreportage gecombineerd worden. We maken dan eerst een half uur zwangerschapsfoto's en daarna kom ik na de geboorte thuis om een uur lang de kleine te fotograferen in zijn of haar eigen omgeving.

Ik maak hiervoor gebruik van de babyaccessoires die jullie zelf hebben. Zo wordt iedere babyreportage uniek en persoonlijk. Klanten vragen namelijk wel eens of ik styling meeneem.

 

lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (7)
lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (2)
lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (10)
lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (1)
lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (15)
lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (6)
lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (14)
lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (13)
lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (12)
lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (9)
lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (5)
lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (4)
lifestyle hippe babyfotograaf Limburg (3)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Communiefotografie Maasmechelen: communiefoto's bij Connecterra

Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (1)

Communiefotograaf Maasmechelen: spontane kinderfotoshoot en communiereportage bij Connecterra

De communie fotoshoot in Belgie, was al vroeg dit jaar geboekt. Ik vraag klanten altijd hoe ze mij gevonden hebben en deze klant had gegoogled op "beste communiefotograaf" en toen was ik blijkbaar naar boven gekomen in google.

Na een paar keer schuiven in verband met de strenge lockdown in Belgie (ik mocht niet naar Belgie en zij mochten niet naar Nederland) was het afgelopen zaterdag dan eigenlijk zo ver. We hadden afgesproken bij Connecterra in Maasmechelen, vlakbij Ter Hills.

De drie meiden (waarvan een schattige tweeling) en hun zoontje van 2, zagen er geweldig leuk uit. Ik zocht eerst naar een plek in de schaduw, want zaterdag was opeens bestwel warm en Connecterra is bestwel open. Op een leuk bospad maakte ik eerst wat foto's in een mooie boom. Van de meiden samen, maar ook de zoontje lief alleen.

Daarna wandelen we verder, uiteindelijk kwamen we bij het spiegelende bouwwerk uit, dit gaf wat schaduw en vind ik persoonlijk een erg mooie plek voor het maken van de foto's, vooral omdat je hier erg mooie met spiegelingen van de modellen en de natuur kunt werken.

Als afsluiting liet ik ze allevier nog op kabelhaspels in het bos zitten en moesten papa en mama flink aan het werk met gek doen zodat de kinderen lekker spontaan de zouden gaan lachen op de fotos. Ik vertel mensen altijd dat het geen zin heeft om tegen je kind te zeggen "lach eens" eens of "cheese". Dit geeft namelijk enkel gemaakte lachjes als resultaat en je wilt natuurlijk dat ze echt lachen op een foto.
 
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (19)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (17)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (18)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (20)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (21)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (16)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (11)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (10)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (9)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (8)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (7)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (6)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (5)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (3)
Mooie spontane communiefotoshoot in Maasmechelen (2)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger

Zwangerschapsfotograaf Limburg: fotoshoot van je bolle buik bij de Winselerhof

fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (5)

Fotoshoot zwangerschap laten maken: op een prachtige buitenlocatie bij Winselerhof in Kerkrade

Eerst de bruiloft mogen fotograferen, nu de zwangerschap en straks de baby. Gisterenavond ontmoeten we elkaar voor een zwangerschapsreportage.

We hadden vooraf al even gebeld en overlegd over de kleding en de styling die ze mee zouden nemen. Ik vond het een leuk idee om een waslijntje met kleertjes voor de baby mee te nemen.

Uiteindelijk maakte ik foto's tussen de prachtige druivenranken en hingen zij de kleertjes aan de draden van de druiven. Terwijl ze dat deden, maakte ik spontaan foto's van hun.

Daarna was het tijd voor een aantal foto's van de zwangere buik, in een schattige landelijke tuinbroek. Alles mooie bij elkaar gekozen in blauw, voor het "perfecte plaatje".

De fotoreportage zette ik voor tegen een van de blauwe poorten van de hoeve. Aansluitend was het tijd voor een omkleedmomentje: een schattige groen jurkje voor haar een groen wit gestreept T shirt voor hem. Alles mooi matchend. Intussen was de zon doorgekomen en was er een prachtige ondergaande zon. Al wandelend tussen de druiven ranken door waande je je in Frankrijk.

Ik maakte daarna nog wat foto's samen bij wat omgezaagd hout. Als laatste wandelden we naar een hoger gelegen prieeltje begroeid met rozen voor nog een aantal zwangerschapsfoto's samen.
Een donker roze roos kleurde prachtig bij het groen van de jurk.

Met als laatste foto een zittende foto van beiden samen uitkijkend over het mooie landgoed, zat deze romantische zwangerschapsshoot er op en namen we weer afscheid.
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (2)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (4)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (6)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (9)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (3)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (10)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (12)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (15)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (16)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (17)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (21)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (20)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (19)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (22)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (26)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (23)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (27)
fotoshoot zwangerschap Winselerhof Limburg (28)
Bekijk ook mijn portfolio met meer foto's van: Baby's, kinderen & Zwanger