02.05.2024
Zoek je een fotograaf voor een spontane familie fotoshoot in Butgenbach in de Duitse Eifel ?

Deze grote en super spontane familie (de ouders die mij boekten hebben zelf 4 kinderen en hun kinderen hebben ook alweer bijna allemaal kleinkinderen) mocht ik onlangs fotograferen in het plaatsje Butgenbach in de Eifel in Duitsland....
Lees meer »

31.03.2024
Vrolijke familiefoto's tussen de bloesembomen in het stadpark van Sittard

De zoon benaderde mij, voor het boeken van een familieportret. Toen we het over een datum hadden, vroeg ik waarom we het niet op Paaszondag zouden doen. De hele familie was dan bij elkaar, het zou al over een week zijn en de bloesem bloeide op dat moment prachtig in het park. Zo gezegd zo gedaan. Op Paaszondag om 11 uur parkeerde ik mijn auto bij de familie in de straat. Zij wonen heel praktisch aan de rand van het park en met z'n allen wandelden we zo park in....
Lees meer »

26.03.2024
Gezinsfotoshoot aan huis in Limburg: ik ben 2 en ik zeg nee

Toen ik jaren geleden eens bij kinderdagverblijven fotografeerde zei een leidster eens tegen me: aan kinderen van 2 moet je nooit iets vragen dat ze met nee kunnen beantwoorden. Ik fotografeerde destijds hele dagen kinderen in kinderdagverblijven in een studio setting. Enorm leuk, maar na een dag fotograferen was ik echt altijd gesloopt. Want je met niet alleen bezig met techniek en compositie, maar ook met het bedenken van manier om een kind zover te krijgen dat je hem of haar leuk kunt fotograferen en het liefst lachend en spontaan natuurlijk....
Lees meer »

06.01.2024
Fotoshoot zussen in Limburg: portret van 3 zussen op een binnenlocatie in Heerlen
21.12.2023
Fotograaf Landgraaf: familie foto laten maken bij de kerstboom
Logo Sjurlie.nl