Hondenfotoshoot Limburg: vrolijke labrador retriever in het bos

28.10.22

Hondenfotograaf Limburg: fotoshoot van een een bruine Labrador op de Brunssummerheide

Onlangs kreeg ik deze aanvraag om deze leuke hond te fotograferen in het bos. De afspraak was eigenlijk gepland voor half november, maar ik wist het koppel ervan te overtuigen deze afspraak voor de hondenfotoshoot naar voren te verplaatsen. Is momenteel zo'n prachtig herfstweer, het is echt ideaal om nu foto's te maken. De bomen kleuren prachtig, geel, bruin en rood en bodem is bezaaid met herfstbladeren in meest prachtige kleuren een ideaal voor een fotoshoot met je huisdier.

We spraken af bij het het bezoekerscentrum Schrieversheide. Wat me vaak opvalt is dat mensen die hier toch redelijk in de buurt wonen de Brunssumerheide niet kennen. Ze zijn altijd blij verrast hoe mooi dit bos is. De heide is altijd een prachtig decor voor een fotoshoot, tijdens elk jaargetijde. Dat komt omdat je hier een mix hebt van zandvlakte, heide, naaldbomen en loofbos. Bovendien is er de Rode Beek.

Omdat deze mensen een mini fotoshoot met hun hond geboekt hadden, bleef ik dit keer vrij vooraan in het bos. Ze hadden zich een beetje zorgen gemaakt of de hond, die nog vrij jong was wel zou luisteren, maar dit ging echt perfect. Ook zonder riem bleef hij overal braaf liggen en hij ging ook zitten en gaf pootjes op commando.

Het eindresultaat is deze serie foto's van zowel deze leuke hond alleen als samen en apart met zijn "baasjes". Zoals altijd zal ik de favoriete foto's weer verwerken tot een mooi mini album als aandenken.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Hondenfotoshoot Limburg: vrolijke labrador retriever in het bos
Logo Sjurlie.nl