Familiefotograaf Heerlen: fotoshoot bij Hoeve Berghof

25.09.22

Familiefoto's in Heerlen laten maken in de tuin van B&B Hoeve Berghof

Deze zonnige zondagmorgen mocht ik als fotograaf naar Bed and Breakfast Hoeve Berghof, deze is prachtige gelegen tussen Hoensbroek en Heerlen. Een deel van de familie overnachtte hier en hun zoon had dit familieportret bij mij kortgeleden geboekt. De voorkeur ging uit naar een fotoshoot zondagmorgen en dus troffen wij elkaar rond 11 uur na het ontbijt bij de hoeve.

Hoeve Berghof is een erg fotogeniek plek met veel mooie oude styling en accenten een mooie binnenplaats een prachtige tuin met weide. Genoeg mogelijkheden dus voor mij als familiefotograaf om hier een spontane familiefotoshoot te maken.

We startten onder de treurwilg die aan de voorkant van de hoeve staat. Ik begin altijd eerst met een portret van de hele familie, vooral wanneer er kleine kinderen in het spel zijn, zij hebben inmiddels niet het geduld om een uur foto's te maken. Daarna ging ik verder met een aantal foto's van het gezin, opa en oma met de klein kinderen en de ouders met hun eigen kinderen.

Het verliep allemaal gezellig en vlotjes en dus was er nog ruim de tijd om ook de stellen apart te fotograferen, zo zette ik de beide ouders maar ook hun andere zoon samen met zijn vriendin op de foto.

Aansluitend wandelden we door de weide waar ik een prachtige appelboom vond, vol met appels, waaronder een leuke tafel vol met lege wijnflessen stond. Ook hier maakte ik nog een aantal foto's, bijvoorbeeld van moeder met haar schoondochters en ook van de beide zoon met de kleine jongens op hun schouders, die veel plezier hadden met het plukken van appels uit de boom.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotograaf Heerlen: fotoshoot bij Hoeve Berghof
Logo Sjurlie.nl