Kinderfotografie in Zuid Limburg: 4 kids spontaan gefotografeerd op de zandvlakte

15.08.21

Kinderfotograaf Limburg: spontane fotoshoot van 4 vrolijke kinderen op de zandvlakte van de Brunssummerheide

Een schitterende zonnige zondag was het, toen ik deze twee zussen met hun kinderen ontmoette op de Brunssummerheide. Een van beide zussen woont in Zwitserland en nu ze eindelijk na lange tijd weer eens samen waren in Nederland, planden ze deze fotoshoot als cadeau voor opa en oma.

Spontane kinderfoto's was de wens, dus gaf ik als tip me de kinderen in vrolijke kleuren te kleden en wat schepjes en emmertjes mee te nemen, zodat ze heerlijk met elkaar zouden kunnen spelen zonder veel te poseren, terwijl ik ondertussen foto's maakte.

Het was ontzettend leuk om te doen en ook een grote uitdaging, met een kleine eigenwijze en een grote onrustige broer erbij, maar uiteindelijk ging het allemaal super. De Zwitserse zus wilde ook nog graag een aantal foto's van haar gezin en die maakte ik natuurlijk tussentijds. Schommelen met hun zoontje, hem op papa's schouders zettend, hem achterover hangen in het zand, waren de ingrediënten voor deze gezinsfoto's.

Op het moment dat ik deze foto's post is het 16 september, ik heb een grote achterstand opgelopen in het bloggen van mijn foto's. Die ga ik de komende tijd zeker inhalen. Vandaag was mijn laatste werkdag op kantoor en nu komt er weer vrij baan, voor het uiten van mijn creativiteit en het bedenken van leuke plannen voor onder andere styled shoots.

Ook heb ik nog zeker 20 fotoalbums om te ontwerpen! Ik hoef mij dus niet te vervelen. Met een hopelijk mooie herfst op komst, kan ik de komende tijd veel klanten blij gaan maken met een mooie fotoshoot.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Kinderfotografie in Zuid Limburg: 4 kids spontaan gefotografeerd op de zandvlakte
Logo Sjurlie.nl