Fotograaf Optiek Limburg: Andy van der Hallen in Valkenburg

20.06.22

Fotoshoot optiek: website fotografie voor optie Andy van der Hallen in Valkenburg

In het voorjaar kreeg ik een leuke aanvraag voor het maken foto's voor de website van deze mooie brillenzaak in Valkenburg. Ik nam direct telefonisch contact op en we bespraken de wensen en maakten een plan hoe we dit zouden aanpakken qua fotografie.

Ik stelde voor dat zij een aantal modellen zouden regelen van verschillende leeftijden. Vervolgens zouden wen al diensten die zij bieden vastleggen. Van de oogmeting, tot het advies qua stijl, het passen van de brillen en de uiteindelijke aanschaf van de bril. Het was erg leuk om dit als fotograaf eens van de andere kant te mogen vastleggen. Zelf ben ik ook al jaren contactlens draagster maar ik zie natuurlijk nooit wat de opticien bij de oogcontrole aan je ogen kan zien. Nu kon ik al deze processen zien en vastleggen en ik kreeg er ook nog uitleg bij. Bijzonder interessant om te doen.

Naast de twee super leuke modellen was er die zonnige namiddag nog een ander bijzonder model in de winkel aanwezig. Dat was de prachtige hond van de opticien. Wat in een super model was dat! Op een gegeven moment ging hij spontaan in de etalage tussen de monturen liggen omdat het daar zo heerlijk zonnig was. Een foto daarvan mocht natuurlijk niet ontbreken in de serie. De hond, die toch wel een beetje voor wat extra gezelligheid in de winkel zorgde, is dan ook op diverse foto's terug te zien.

Nu de foto's inmiddels op de website van de optiek staan, vond ik het tijd om dit blog op mijn website te publiceren.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Optiek Limburg: Andy van der Hallen in Valkenburg
Logo Sjurlie.nl